Trochę zniszczona, na zdjęciu tego aż tak nie widać, ale ta eko skóra aż odłaziła, postanowiłam pobawić się w tapicera i wyszło to:
Moje monsterki mają wreszcie na czym siedzieć

Nie przesadzaj z tą skromnością - Twoja kanapa też jest świetna (o podłodze już nie wspomnę).Dampirg85 pisze:Ina - świetna kanapa !!Aż Ci zazdroszczę, że ją masz.
![]()
Ja mam tylko jedną skromną kanapę, którą sam zrobiłem (co zresztą widać).![]()
Mi tam się nie podoba moja kanapa, ale cieszę się że komuś tak.Mad-Telepath pisze: Nie przesadzaj z tą skromnością - Twoja kanapa też jest świetna (o podłodze już nie wspomnę).

I masz z czego! Te mebelki są rewelacyjne!Dampirg85 pisze:
Nie ukrywam, że jestem bardzo dumny z siebie, bo nigdy wcześniej nie robiłem mebli dla lalek.
Dzięki.BarbieDream pisze: I masz z czego! Te mebelki są rewelacyjne!Może jakiś tutorial?
Jeszcze nie podałem żadnego tutoriala.MajorMistakes pisze:Toś zaszalał z tutorialem"Narysuj dwa koła...narysuj resztę sowy". Mam pytanie dotyczące podłogi- jak sklejasz szpatułki? I czy wszystkie są tej samej długości?
Ja wolę nowy wygląd, bo stara kanapa strasznie przyciągała wszelkie mikro syfy (kurz itp).Leela pisze:Mnie się tam stara kanapa podobała, ale nowa też może być![]()
Łóżko jest fantastyczne!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość