[MH] Music Festival

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

[MH] Music Festival

Post autor: reiha »

Music Festival

Linia lalek wprowadzona do sprzedaży w 2013 roku. Strój każdej z lalek nawiązuje do jej ulubionego gatunku myzki, a więc Clawdeen - dico, Abbey - muzyka lat 60., Venus - plunk (plunk dzieje się wtedy, kiedy roślina (ang. plant) zetknie się z muzyką punk ;))

Venus McFlytrap:
Obrazek

Abbey Bominable:
Obrazek

Clawdeen Wolf:
Obrazek

W serii ukazał się także specjalnu dwupak Draculaura + Clawd Wolf, dostępny tylko w sieci sklepów kmart.
Obrazek

- - -
Przydatne linki:
Opis serii na stronie Mattela - link
Minirecenzja Abbey Lukrecji: link

Dokładniejsze zdjęcia:
Abbey 1, 2
strój 1
Clawdeen 1, 2
Venus 1, 2, 3
strój 1
Clawd i Draculaura recenzja na youtube link.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: [MH] Music Festival

Post autor: Mangalarga »

Widziałam dzisiaj w Smyku tą serię. Abbey i Venus jakoś mnie nie zachwyciły, ale Clawdeen - moim zdaniem najładniejsza, jaka do tej pory wyszła! Gdyby nie to, że moje Monsterki pójdą pod pędzel, a z wilkołaczek chcę Clawdię, to chętnie bym ją kupiła.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Mam tak samo z tą serią! To trochę dziwne, że podoba mi się Clawdeen, bo ani nie podoba mi się jej makijaż oczu, ani pasemka... Ale jako całość jest ładna i ma szałową rękawiczkę :D

Obrazek
Ready for the night! by mimeesbatd, on Flickr

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Mi się podoba stylizacja Abbey. Jest takim "dzieckiem lodowych (bądź zamarzniętych) kwiatów"! xD
Mangalarga pisze:(...) Clawdeen - moim zdaniem najładniejsza, jaka do tej pory wyszła! (...)
Może i faktycznie najładniejsza, ale mi do gustu przypadła jedynie na arcie... Może dlatego, że jakoś nie przepadam za tą postacią. Chociaż ciuszek, który ma na sobie jest niezły, a buty...! Uhuhuhuhu :serce: Zawsze mi się takie obcasy podobały w jej butach :D
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Post autor: Dia »

Dostałam pod choinkę Clawdeen~ huhu, rodzice sami mi ją wybrali, nie spodziewałam się że trafią tak dobrze! <3
Jest piękna... <3
Pałam miłością do jej włosów i butów i wszystkiego, szkoda tylko że nie stoi sama <3

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Dostałaś lalkę, jak Ci fajnie :serducho: Ładna jest ta Clawdeen. Tylko na pewno nie chce stać? Może trzeba pokombinować w ustawieniu rąk, żeby zrównoważyły ciężar włosów i kleju w głowie.

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Dostałam jeszcze Frankę i Abbey (ma krzywe buty ;; ) z Upiornych Foci, ale z nimi jeszcze kombinuję bo próbuję się pozbyć tego obrzydliwego kleju.
Lalka okazało się że zaiste, stoi sama, teraz popróbowałam i mi się udało. Próbowałam jednak uzyskać korzystniejszą pozycję i się przewróciła, cóż. Tak czy siak, udało mi się ją postawić tylko z jedną ręką mocno wygiętą w tył, drugą w przód i jedną stopą wygiętą w bok. Niestety, chyba na stojąco dużo pozować nie będzie. :c

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Dużo lalek! Zawsze możesz oprzeć Clawdeen o ścianę :D A moja fociowa Abbey też ma krzywe buty :rotfl: I też była tłusta, ale puder dla niemowląt ładnie ją wyczyścił.

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Aktualnie siedzi sobie razem z taneczną Howleen i wyglądają zaiste dość siostrzanie, ich stroje się całkiem ładnie dopasowały XD
Czyżby cechą charakterystyczną fociowych Abbey były krzywe buty? XDD
A pudru dla niemowląt nie mam więc jeszcze zmywam, zmywam... ale już wygląda lepiej c:

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Dia pisze:A pudru dla niemowląt nie mam więc jeszcze zmywam, zmywam... ale już wygląda lepiej c:
Sorry za offtop - jeśli nie masz pudru użyj zwykłej mąki, też powinno pomóc (tak powiadają eksperci. Ja tego sposobu nie próbowałam - tylko puder!)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Grażyna pisze:Sorry za offtop - jeśli nie masz pudru użyj zwykłej mąki, też powinno pomóc (tak powiadają eksperci. Ja tego sposobu nie próbowałam - tylko puder!)
O, dziękuję~ :33
Na pewno spróbuję ^^
*I też przepraszam za offtop*

ODPOWIEDZ