EvilCupcake pisze:Ale im karki porobili

Mnie się tylko Dion podoba, reszta taka jakaś zdeformowana.
Oj tam karki .. Ty wiesz, jakby taki Avalanche pasował do mojej Wredoty? Och.. Boshe, już nie pamiętam kiedy narobiłam sobie takiego smaku na lalkę.. Tylko jak to ustrojstwo się ma do MNF ..? Wnioskuję i przypuszczam, że za dużej różnicy nie ma, bo pewnie i tak mają jakiś "tajny" profit lecąc z niby "wyprzedanych i kompletnie nie Lutsowych modeli CP", więc .. sądzę, iż bliżej im będzie do MNF'ek właśnie, niż np. do "Chick Line", który okazał się niewypałem FL'a. Jednym słowem - coś a'la MNF łatwiej sprzedać (w tym momencie mam na myśli masowość MNF'tek), a jednak "CL" no nie oszukujmy się.. szału nie zrobiło i to właśnie chyba przez swoje "dziwaczne" przeskalowanie.
Serio Dion ..? Toż to bardzo zacny mold, hehe, ale ja wzdycham do Avalancha i modlę się, by moje przypuszczenia okazały się prawdziwe ..
-- 21 mar 2014, o 00:40 --
Wybaczcie post pod postem, ale chciałam zamieścić nwes'a odnosnie "MDF'ów Lutsowych. Od 25 marca do 15 kwietnia, firma przewiduję 15% obniżkę .. Eventów im się zachciało hehehe.. Więc wtedy poznamy wymiary chłopaków (na to liczę). Przypominam, że nie są limitowani

.
Więcej pod linkiem:
http://www.eluts.com/board/view.php?boa ... RD4&ID=478