Od jakiegoś czasu bardzo podoba mi się takie wykorzystanie wieszaka pod półką (sama mam coś takiego)
i mam pytanie do Was... Jak można zrobić wieszak na ubranie? Nigdzie nie mogłam znaleźć żadnego pomysłu...
Szanuj ludzi, którzy zawsze znajdą dla Ciebie czas w swoim napiętym grafiku,
a kochaj tych, którzy nawet nie pomyślą o grafiku, gdy dowiedzą się, że ich potrzebujesz.
Mam gdzieś na dysku rysunkowy tutek w pdf. Zrobiłam nawet jeden wieszaczek z miedzianego drutu Pomogła mi deseczka z nabitymi trzema gwoździami w kształcie trójkąta, dużo łatwiej drut formować, wychodzi równiej niż w ręku. JAK wróce do domu, to machnę fotkę, bo mam przy sobie tylko zdjęcie z komórki.
Nie jestem dziwna. Jestem po prostu z edycji limitowanej.
Super ta lalkowa półka ze zdjęcia! zakochałam się...
Ja wieszaki robiłam z drucika, tylko nie może być on zbyt miękki, bo potem bardzo łatwo go zdeformować... Moje wszystkie tak skończyły - powiginane, powykrzywiane... Przydałyby się nowe
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, również za filmiki:) Gdybym nie miała takiej półki to pewnie bym się nie zainteresowała tymi wieszakami:D Teraz przynajmniej wiem jak mogę wykorzystać ten półkowy wieszak, żeby nie było pusto. Obcęgi na szczęście mam, ale gdzie moge kupić taki nadający się na wieszaki drut?
elianka czekam na fotkę:)
Szanuj ludzi, którzy zawsze znajdą dla Ciebie czas w swoim napiętym grafiku,
a kochaj tych, którzy nawet nie pomyślą o grafiku, gdy dowiedzą się, że ich potrzebujesz.
Ja zawsze lubiłam chodzenie na łatwizne i polecam tego typu wieszaczki. http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 1019995317
Przy odrobinie cierliwości można kupić 20 szt. za ok 4zł
Ceny drutów nie znam, ale metale kolorowe raczej wybitnie tanie nie są....
Lacrima - masz rację, metale kolorowe są drogie. Mój mąż miał w zakamarkach miedziany drut odpowiedniej grubości, ale faktycznie nie każdy ma takie skarby pochomikowane
Nie jestem dziwna. Jestem po prostu z edycji limitowanej.
ja robiłam je z tych średniej wielkości, ale najlepsze wychodzą z tych dużych spinaczy. Przyda się też coś do obcięcia kawałka drutu, bo ten haczyk u góry zostaje najczęściej zbyt długi. Pierwsze wychodzą koślawe, ale gdzieś od 6, 7 wieszaka nabieramy wprawy i wychodzą równiusieńkie jak ze sklepu
Ooo, ze spinaczy są cudnej urody wieszaczki- równiutkie i wygiąć łatwiej w odpowiedni sposób, chylę czoło nad geniuszem Any (swoją drogą to mistrzyni miniaturyzacji)