REAL DOLLS

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Luna
Kontakt:

REAL DOLLS

Post autor: Luna »

Co sądzicie o lalkach przypominających ludzi?
Są naturalnego wzrostu, i sporo ważą (mniej więcej ok.połowy wagi dorosłego człowieka)
Wykonane są z silikonu, który do złudzenia przypomina ludzką skórę. Posiadają również metalowy szkielet, dlatego wszystkie części ciała mają ruchome i zginane (nogi, ręce i palce) Jeśli chodzi o lalki męskie, to mold na razie jest dostępny jeden, aczkowiek dzięki szerokiemu wyborowi różnych detali, które charakteryzują lalkę, bardzo mogą się od siebie różnić. Jeśli chodzi o lalki-kobiety, jest do wyboru kilka twarzy i typów sylwetek.
Do wyboru mamy kolor skóry (przedział od mlecznego, do niemal czarnego) oczu, rodzaj owłosienia, piegi, zęby, czy nawet naczynka w oczach :)
Oczywiście jest dużo więcej opcji, ale im ich lista dłuższa, tym lalka jest droższa. Można również mieć jakieś własne życzenia odnośnie wyglądu lalki (widziałam lalki z tatuażami czy irokezem) ale opcje, poza "paletą" to jeszcze droższy interes.
Jeśli chodzi o lalki kobiece, to traktowane są jako tzw.lalki miłości, oczywiście lalki męskie również mają dostępne opcje w tym kierunku ;)
Moim zdaniem lalki te do złudzenia przypominają ludzi, każdy szczegół jest perfekcyjnie wykończony, na męskich rękach odznaczają się nawet żyły :)
Jestem ciekawa, czy ktoś w Polsce posiada taką lalkę? Ja za miesiąc powinnam już mieć swoją :)

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Re: REAL DOLLS

Post autor: privace »

Jako lalki mniejszego rozmiaru do "zabawy" byłoby fajne- jako manekin ludzkiego rozmiaru służący do zaspokajania się.... to nie to forum.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Luno, jestem w szoku, gapię się w ekran i wyję normalnie. Właśnie do mnie doszło, że moje uzależnienie od męskich lalek nigdy się nie skończy. Pragnę realdolla!
Proszę, proszę, proszę, gdy będziesz miała już swojego, pokaż go nam! Nie wiem, czy jesteś pierwszą osobą wśród polskich kolekcjonerów, która taką lalkę będzie miała, ale na pewna pierwszą na naszym forum!
Będę czekać na Twój kolejny wpis z drżeniem serca. Aż mnie trochę od chcicy i z wrażenia przytkało. I to pewnie szybko nie minie. Zaraz biorę się za szukanie w sieci informacji o tych lalkach (chyba, że podrzucisz nam jakiś link, za który ja byłabym baaaardzo wdzięczna!)

EDIT - właśnie doczytałam, że mogą być używane w celach erotycznych. Mimo to - i tak chcę o nich dowiedzieć się jak najwięcej. Użytek w celach seksualnych kompletnie mnie nie interesuje - ale same lalki, oł maj god, są niesamowite.
Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Tak z czystej ciekawości... Gdzie ty byś go Zgredzie trzymała? Toż to pełnowymiarowy chłop, przestrzeń życiową zabierze, do tego waży pewnie z 30 kilo xD

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

W kuchni by sobie stał :D Awwww, już sobie wyobrażam takiego okruszka, w czapce kucharza na łebku i białym fartuszku z falbanką. I miny gości po wejściu do domu, po zobaczeniu takiego drągala.
Fajny jest ten ze zdjęć z pierwszej notki. Taka realistyczna twarz i ciało - coś wspaniałego. Ileż żartów można byłoby zrobić za pomocą takiej lalki! No i porządne sesje fotograficzne! Nieskończone możliwości.
A gdyby tak mieć dwie takie lalki? - mamma mia, mój mózg zaraz dozna przegrzania :rotfl:
Obrazek

Luna
Kontakt:

Stary_Zgred chciałabym podać link do strony producenta, ale nie wiem czy mogę, bo tam są zdjęcia lalek jak je pan człowiek stworzył ;)
(może wyślę Ci na priv?)

Ale żeby mieć więcej niż jedną, to trzeba by dom zastawić chyba, chociaż fajnie byłoby mieć parkę ;D

privace - co do użytku lalek, to zależy wyłącznie od nas, w jakim celu kupujemy lalkę, nie ma żadnej narzuconej formy odlewu części ciała, zamawiający sam sobie wybiera jak one mają wyglądać (i czy do czegoś jeszcze ewentualnie służyć)

Lalka męska waży 45 kg, kobiece ważą 30-35 :)

Awatar użytkownika
Yoshimitsu
Kontakt:

Post autor: Yoshimitsu »

Możesz pokazać jaką wybrałaś:)?
Obrazek

Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Post autor: kmaja »

Daj proszę link do strony, bom ciekawa bardzo, możesz obok napisać ostrzeżenie, że 18+ bo olaboga golasy :)
Swoją drogą zawsze mnie bawi takie zażenowanie ludzkim ciałem, tym bardziej lalkowym. Przecież to najnaturalniejsza rzecz pod słońcem, wszyscy mamy to samo, żadnych niespodzianek (przeważnie ;))

Luna
Kontakt:

http://sinthetics.com/delivered-gabriel-m1-sinthetics/ TYLKO DLA DOROSŁYCH (nie wiem jak dodać tę opcję 18+)

Yoshimitsu - lalkę sama sobie "stworzyłam" :) Najbardziej będzie podobny do tego z pierwszego zdjęcia (tj brunet krótko ostrzyżony z 3 dniowym zarostem)
ale zamiast ciemno brązowych, będzie miał niebiesko-szare oczy.

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Wydawało mi się, że kiedyś mieliśmy cały wątek o Real Dolls? Może nie to forum. :mysli:
W każdym bądź razie jest całe duże forum o tych "lalkach", będziesz miała Zgredzie co czytać i oglądać. ;) Mnie swego czasu wciągneło, choć teraz już nie pamiętam czy wykonanie tych lalek jest faktycznie tak dobre jak sugerowałyby zdjęcia. Ja wolę małe plastikowe człowieczki ale te lalki, jak każde inne są interesujące.
Luna, ciekawe czy faktycznie jako pierwsza będziesz miała Real Doll. Czasem mi się wydaje że zawsze znajdzie się w Polsce ktoś co ma daną rzecz, tylko po prostu o tym nie wiemy. Tak naprawdę bardzo dużo osób nie ujawnia się internetowo.
Z taka lalką przynajmniej jest mały problem z ciuchami, można pożyczyć swoje albo po prostu kupić w ludzkim sklepie. ;) Zbieranie manekinów jest dość popularne, tu mamy dużo bardziej zaawansowaną wersję, po prostu są ładniejsze. Co do ich erotycznego wykorzystania to już inna sprawa, choć szczerze mówiąc kojarzą mi się głównie właśnie jako seks lalki.

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Absolutnie genialne lalki, tak pan jak i panie, tylko cena zbija z nóg. Prawdziwe panie i faceci są tańsi XD
Luna, zazdroszczę , pochwal się jak przyjdzie!
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
marioletta
Kontakt:

Post autor: marioletta »

:brawo:

nawet ślady bikini czy gatek na opaleniźnie ....za małe mieszkanie i portfel :P
ale takiego metrowego bym przygarnęła :rolleyes:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

jewelsnake pisze:Absolutnie genialne lalki, tak pan jak i panie, tylko cena zbija z nóg. Prawdziwe panie i faceci są tańsi XD
Luna, zazdroszczę , pochwal się jak przyjdzie!
Ja mam nadzieję na bardzo długą, pełną zdjęć i szczegółowych opisów recenzje. A w pamięci zapisuję sobie hasło "zmacać kiedyś takie cudo".
Obrazek

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Dla mnie to jedynie interesująca ciekawostka, bo z lalkami mi się raczej toto średnio kojarzy. Bardziej z ruchomym odpowiednikiem tych bardzo realistycznych figur woskowych.
Ale możliwość "wykorzystania"... fuj, nie!

Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Post autor: kmaja »

Stary_Zgred pisze:W kuchni by sobie stał :D Awwww, już sobie wyobrażam takiego okruszka, w czapce kucharza na łebku i białym fartuszku z falbanką. I miny gości po wejściu do domu, po zobaczeniu takiego drągala. :rotfl:
Twoja wizja mnie urzekła. U mnie by skończył jako najdroższy na świecie wieszak na ubrania, a goście pierwsze co to by mu w gacie zaglądali, znając życie :D

Dzięki za link i pochwal się, jak już dostaniesz swojego pieszczocha, zdjęcia w warunkach domowych mogą być ciekawe. Albo wynieść gdzieś takiego na dwór, piękna sprawa :)

btw, fajny film w tym temacie, polecam http://youtu.be/XNcs9DrKYRU

ODPOWIEDZ