Only NM pisze:ich twórca na początku chciał stworzyć piękne manekiny o ludzkim wyglądzie dla luksusowych sklepów (no bo podejrzewam, że na rynku raczej nie spotkasz manekina z cyber-skóry) i tworzył, ale szybko znaleźli się ludzie którzy chcieli by autor tworzył seks lalki...No i poszedł w tym kierunku...szkoda.
Ale nikt nikomu przecież nie narzuca jak lalka ma wyglądać (są dostępne elementy, które wykluczają "wykorzystywanie" takiej lalki

Lalki te, tworzone są pod wymogi osoby, która składa zamówienie. Nie każdy kupuje lalkę po to, żeby czerpać przyjemność z obcowania z nią (oczywiście 99% osób, kupuje je wyłącznie w tym celu) Jednak skoro twórcy stworzyli taką możliwość, widocznie jest na to popyt. Mnie to nie przeszkadza, ani nie gorszy, dopóki mnie osobiście to nie dotyczy (ani moich bliskich)
Only NM pisze:Był jeszcze dokument o pewnym facecie o nicku DaveCat który taką lalkę posiada, i traktował ją jak żywego człowieka...
w moim ostatnim poście dodałam o nim dwa krótkie filmiki
Only NM pisze:Nie wiem czy osoby kupujący taki przedmiot z "wyposażeniem", mają tę świadomość, że mimo wszystko robią to sami z sobą... >.< Ble...
każdy robi to, co lubi, jeśli nikogo tym nie krzywdzi. Chociaż "podręczne" damskie gadżety, z których wiele kobiet korzysta, już nikogo dzisiaj nie gorszą, a różni je tylko to, że da się je pochować w ciemne zaułki i nie posiadają twarzy
Only NM pisze:Proszę jednak by nie zamieszczać bezpośrednich linków do ich strony.
Nie chciałam zamieszczać, ale kilka osób chciało wejść na tę stronę. Zaznaczyłam jednak, że strona nie jest dla dzieci.
Hehe, jeśli chodzi o przenoszenie takiego gabarytu, to na razie trenuje na moim psie, wprawdzie waży z 10 kg mniej, ale za to jest bardziej ruchliwy

Co do sesji zdjęciowych w plenerze, to może być problem, bo z domu na dwór mam do pokonania dosyć niewygodne schody, i pewnie jak go już wniosę, to będzie wędrował między kanapą, krzesłem a fotelem

Mam nadzieję, że z przebieraniem i pozowaniem tak źle nie będzie