[MH] zestawy Classroom

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

[MH] zestawy Classroom

Post autor: reiha »

W 2011 roku wydano lalki:

Ghoulia Yelps - Physical Deaducation:
Obrazek

Frankie Stein - Home Ick:
Obrazek

Lagoona Blue - Mad Science:
Obrazek

W 2012 wznowiono serię, Ghoulia, Franki i Lagoona pojawiły się ponownie w sklepach, ale z mniejszą ilością akcesoriów. Były dostępne tylko w sieci sklepów Walmart.

Lalki z 2013 roku

Abbey i Heath - Double the recipe:
Obrazek

Ghoulia Yelps i Cleo de Nile - Lab partners:
Obrazek

- -
Sznurki:
Heath i Abbey: link
Abbey i Heath poklatkowo: link
Forumowa rozkmina o zezie link
Videorecenzja Ghoulii i Cleo: link
Ładne zdjęcia Ghoulii i Cleo: link

Awatar użytkownika
hamtaro_wielki
Kontakt:

Re: [MH] zestawy Classroom

Post autor: hamtaro_wielki »

W prezencie od przyjaciela ze Szkocji dostałam Ghoulie i Cleo :slinka:
Przeleciały i przejechały ładny kawałek świata :) Dzika radość jak rozpakowałam w końcu paczkę :happy:

Obrazek

Obrazek

Jak widać na zdjęciu Cleo trochę rozłazi się fartuch pod spodem przy kołnierzu... Chyba Mattel chciał zaoszczędzić na niciach i go nie podszył... Ghoulia mi się bardziej spodobała ma bardzo ładny makijaż :zakochany:

Chanelle
Kontakt:

Post autor: Chanelle »

Ja dzisiaj dostałam na urodziny Heatha i Abbey, w pudełku wyglądali niepozornie, ale po wyjęciu obie lalki okazały się świetne! :D Abbey bardzo mi się podoba, chociaż na promo i zdjęciach wydawała mi się obojętna... Bardziej interesował mnie Heath, który też okazał się super :D Podoba mi się jego płonąca fryzura, tylko szkoda, że jest z plastiku :no:

Awatar użytkownika
hamtaro_wielki
Kontakt:

Post autor: hamtaro_wielki »

Trochę spamu zdjeciowego Cleo i Ghoulii

Wybaczcie, ze przesyłam linka do bloga, ale forum wyje, że zdjęcia za duże są. Nastęonym razem wstawię mniejsze.
http://hamtarobwielki.blogspot.com/2014 ... terki.html

Cleo jest trochę gorzej odrobiona - ma za wysoko przyklejone oczy, co daje efekt cieni pod oczami - ale jak na mumię przystało - idealna nie musi być :) Zacytuję Mary z meetingu lutowego w Gdańsku "Nie wyspała się biedaczka" xD W dodatku jak probowałam ją ustawić to wypadla jej prawa ręka O.O Ma też za dużo podłożone materiału w fartuchu przez co przy kołnierzu się rozłazi... Prawa noga ma kiepsko odlany plastki na udzie...

Z kolei Ghoulia jest śliczna, piękna. To chyba domena Mattela, że przy jednej lalce w giftset się przykłada, a przy drugiej to troche po macoszemu ją wykonuje...

ODPOWIEDZ