A to mnie zaintrygowało!Sakura pisze:LuLu u mojej lalki nie ma problemu z kolanem, ale za to z łokciem... U nich ponoć bez przerwy się coś psujeA co ciekawe to takie gumki mają te najtańsze Barbie chic i pewnie dlatego zamiast 10 zł kosztują 30, choć nie są tego warte
Niechęć do ciałka "pajacyk"?
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Niechęć do ciałka "pajacyk"?
- LuLu
- Kontakt:
Chic mają nogi na gumki? 
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- Sakura
- Kontakt:
Nie mam już tych lalek, niestety. Chic, zwłaszcza te nowe, mają właśnie takie gumki w nogach (mogą robić szpagat i chyba to ich jedyna większa ruchomość...), gdy to odkryłam zdziwiło mnie to, że tak tanie lalki mają coś tak dobrej jakości. Te chic, które miałam były kupowane w 2011 roku, ale te co teraz są sprzedawane niewiele się różnią i myślę, że pod tym względem są takie same. 
- LuLu
- Kontakt:
Też jestem w szoku
Zawsze byłam pewna, że ich jedyna ruchomość kończyn to obrót dookoła.
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- KalinaPe
- Kontakt:
Obecnie nie posiadam takiej lalki, bo się wszystkich pozbyłam. Przeszkadzało mi rozklekotanie i wielgachne płaskie stopy, na które miałam tylko adidasy 
- Ner
- Kontakt:
Nie każdy pajacyk ma płaską stopę, te stopy głównie dotyczą lalek plażowych
Moja Summer (California Horseback) dawno temu została ograbiona ze swoich kowbojek i obecnie się nad nią zlitowałam i zrobiłam klapki. (wycięłam podeszwę z papieru, przykleiłam sznurek i przywiązałam do stopy).
Nie mam innego pajaca, ale w Summer drażni mnie to, że mimo stania na płaskiej stopie jest takiego samego wzrostu, jak zwykłe Barbie kopytkowe. Po prostu ma lekko wydłużone uda (Oszukaństwo!!!). Pajacykowość dotyczy tylko łączenia gumą bioder z tułowiem i jedyny mankament z tym związany jest taki, że lalka siedzi jak chłop, który chce sobie wietrzyć jaja.
Kolejny nie-pajacowy minus Summer jest taki, że ma łapy jak łopaty i nie może też ich ułożyć równolegle do tułowia. Widać oprócz klejnotów, panienka również dba o wentylację pach... Ale tak się słodko uśmiecha przy tym, że mogę jej te nawyki wybaczyć. Chętnie bym jej zmieniła ciało na inne, ale trudno jest znaleźć taki odcień skóry wśród obecnie artykułowanych lalek.
Jeśli komuś nie chce się tego czytać, to piszę w skrócie: ciałko może być, ale jeśli będzie możliwość, to główkę przełożę na inne
Nie mam innego pajaca, ale w Summer drażni mnie to, że mimo stania na płaskiej stopie jest takiego samego wzrostu, jak zwykłe Barbie kopytkowe. Po prostu ma lekko wydłużone uda (Oszukaństwo!!!). Pajacykowość dotyczy tylko łączenia gumą bioder z tułowiem i jedyny mankament z tym związany jest taki, że lalka siedzi jak chłop, który chce sobie wietrzyć jaja.
Kolejny nie-pajacowy minus Summer jest taki, że ma łapy jak łopaty i nie może też ich ułożyć równolegle do tułowia. Widać oprócz klejnotów, panienka również dba o wentylację pach... Ale tak się słodko uśmiecha przy tym, że mogę jej te nawyki wybaczyć. Chętnie bym jej zmieniła ciało na inne, ale trudno jest znaleźć taki odcień skóry wśród obecnie artykułowanych lalek.
Jeśli komuś nie chce się tego czytać, to piszę w skrócie: ciałko może być, ale jeśli będzie możliwość, to główkę przełożę na inne
- Only NM
- Kontakt:
A ja je uwielbiam, odkąd mam buty od MIMIWOO to zakochałam się w tym ciałku. Podobnie jak Ner mam pannę Cali Horseback Riding, tylko moja to Lea (a Summer brakuje mi do kolekcji >.<"). Moja stoi nawet w samych klapkach...I to jest fenomen bo żadna Baśka przed erą pajacyków nie stała samodzielnie!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ