Nowości ze świata BJD

Dział dla ball jointed dolls, czyli lalek ze stawami kulkowymi, nie tylko z żywicy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamisama
Kontakt:

Re: Nowości ze świata BJD

Post autor: kamisama »

Ej, nie jestem ruda xD No nie fochaj się...

A nawiązując do He-Mana, ciekawa jestem, czy któraś z firm podjęłaby się wyprodukowania lalki Orko... :D

Awatar użytkownika
tamakara
Kontakt:

Post autor: tamakara »

kamisama pisze:
A nawiązując do He-Mana, ciekawa jestem, czy któraś z firm podjęłaby się wyprodukowania lalki Orko... :D
bjd orko... naturalnych rozmiarów oczywiście, bo inaczej byłaby to zwykła figurka, jakich pełno? zabiło mnie to :wat:

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Nie wiem za bardzo gdzie to dać, ale to zdjątko dziś dostało wyróżnienie (DailyDeviantion) na serwisie deviantart. :)
http://sherimi.deviantart.com/art/His-m ... -424134777

Awatar użytkownika
kamisama
Kontakt:

Post autor: kamisama »

tamakara oczywiście, że oryginalnych, zobacz jaki byłby słodziuchny, te uszka byłyby największym bajerem, a i jego wizerunkiem pod ubrankiem można by było się nieźle pobawić xD

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Nowy iplowy limitowany facet - Leonard.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Lełonard- zacny! Tylko po cholerę ten tatuaż jest wyryty w żywicy? Mi się podoba najbardziej ten brodaty, i zaintrygowała mnie lalka w jasnym wigu i ciemniejszej karnacji...czyżby nowa twarzyczka? Myślę że ciuchy ma super, tak jak wig ale widać ostre sugerowanie się stylem pewnego filmowego pirata granego przez Depp'a.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Only NM pisze:Lełonard- zacny! Tylko po cholerę ten tatuaż jest wyryty w żywicy? Mi się podoba najbardziej ten brodaty, i zaintrygowała mnie lalka w jasnym wigu i ciemniejszej karnacji...czyżby nowa twarzyczka? Myślę że ciuchy ma super, tak jak wig ale widać ostre sugerowanie się stylem pewnego filmowego pirata granego przez Depp'a.
Ma tatuaż wyryty w żywicy, bo tak sobie wymyślili projektanci od Ipla, żeby jakoś związać nazwę serii z samymi lalkami. (Bliss też miała taki tatuaż. No i to tylko opcja, nikt nikogo nie zmusza do kupowania bjdka z tatuażem)
Co do dziewczyny o ciemnej karnacji - jestem prawie pewna, że to odnowiona wersja Yur, którą niedawno usunęli ze sprzedaży a która na liście lalek, które przestaną produkować była oznaczona jako 'renew', co sugerowało jakąś jej reedycję.
Albo po prostu cały outfit/peruka była inspirowana tematyką piracką. Jack Sparrow to nie pierwszy i nie jedyny pirat z długimi włosami, więc równie dobrze mogli się sugerować pierwszym lepszym stereotypowym piratem. Bo jeśli chodzi o ogólny wygląd twarzy to bardziej mi się Leonard kojarzy z Nicholasem Rogersem z 'Szpiegów i Piratów' niż z złotozębnym Sparrowem.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Ashley Shell
Kontakt:

Post autor: Ashley Shell »

KiciaKocia tak to odnowiona Yur, jest już w oficjalnej sprzedaży na stronie... tak swoją drogą nowa Yur jest nijaka ... poprzednia miała węższe usta, coś intrygującego w twarzy..nowa przypomina mi dziewczynkę niczym z lini YID

Awatar użytkownika
Feniks
Kontakt:

Post autor: Feniks »

Na stronie Fairylandu pojawiło się kilka nowości. Najbardziej podoba mi się nowy chłopak minifee :serducho:

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Chłopcy fajni, bardziej podoba mi się Mika. Dziewczyna niespecjalna, ładną ma buźkę, ale nijaką, są ładniejsze basicowe Minifee.

Pukifee w ogóle mnie nie ruszyły. Bardzo lubię tiniaczki, ale akurat te z Fairylandu wyglądają dla mnie każda tak samo, rozpoznaję tylko Ante...
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
Arszenikk
Kontakt:

Post autor: Arszenikk »

Muszę przyznać, że nowa chłopięca główka jest niezła. Zalatuje mi Switch'em strasznie. Co nie zmienia faktu, że nie trawię FL i nic mnie chyba do nich do końca nie przekona.
Oh, you can't help that. Most everyone's mad here.

Awatar użytkownika
Feniks
Kontakt:

Post autor: Feniks »

Mnie też przypominają SWITCH'a i do tego ten makijaż. Nowe ciałko zupełnie nie jest w moim guście, ale gdyby taki łepek na zwykłym ciele posadzić to byłabym w pełni zadowolona

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Czy mi się wydaje, czy to kopia Johna Snow z "Gry o tron"?

http://www.souldoll.com/goods/images/20 ... 4cont2.jpg
Obrazek

Awatar użytkownika
Arszenikk
Kontakt:

Post autor: Arszenikk »

"You know nothing, Jon Snow". Zdecydowanie, ale imię ma po starszym bracie xD
Oh, you can't help that. Most everyone's mad here.

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

A mi właśnie bardziej przypomina Robba Starka. Mam mieszane odczucia co do tego pana, troche mi sie podoba a troche mnie odrzuca :rolleyes:

ODPOWIEDZ