[MH] Freaky Fusion
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: [MH] Freaky Fusion
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Jaką Syrenka ma dziwną płetwę
Bardzo sprytną, ale DZIWNĄ. Podobają mi się jej lagoonowo-spectrowe łapki, ale naprawdę nie potrafię sprecyzować, co mi nie pasuje w tej dwójce
Aveę ustawili bardzo idiotycznie XD Szkoda, że ta pani nie zaczęła jej miętosić w rękach, żebyśmy mogli obejrzeć ją z każdej strony
Bardzo sprytną, ale DZIWNĄ. Podobają mi się jej lagoonowo-spectrowe łapki, ale naprawdę nie potrafię sprecyzować, co mi nie pasuje w tej dwójce Aveę ustawili bardzo idiotycznie XD Szkoda, że ta pani nie zaczęła jej miętosić w rękach, żebyśmy mogli obejrzeć ją z każdej strony
-
Chanelle
- Kontakt:
Mnie w Sirenie nie podoba się twarz, a konkretnie makijaż. Nie wiem, jest jakiś dziwny, szczególnie różowe usta
Ale reszta świetna, łapki ma cudne, tylko szkoda że ogon taki mało ruchliwy, z tego co widzę będzie się uginać tylko w pasie i przy płetwie
A Avea super, tylko w niej też coś mi nie pasuje, tylko nie potrafię zrozumieć co
No i szkoda że tylne nogi się nie uginają, jak pierwsze.
- reiha
- Kontakt:
Ghoulia!
https://www.youtube.com/watch?v=QT8oIOJQryk
Nie wiem, czy oficjalna, czy ta z Toy Fair. Zęby zostawiają wielką dziurę w ustach
Już jej nie chcę.
https://www.youtube.com/watch?v=QT8oIOJQryk
Nie wiem, czy oficjalna, czy ta z Toy Fair. Zęby zostawiają wielką dziurę w ustach
- Pat
- Kontakt:
- hamtaro_wielki
- Kontakt:
O jej... To nie wygląda na miejsce na zęby tylko na smoczek dla niemowląt...
- Kurei
- Kontakt:
Kuurcze, szkoda, że jednorożek ma te ścięgna na twarzy! Ale najbardziej ciekawi mnie jego ogon, jak jest zrobiony? Wypinany, tak jak wszystkie ogonki? I czy da się wyciągnąć róg? A im dłużej patrzę na jego włosy, tym bardziej mi się podobają, są takie... jednorożowate? Zawsze najwyżej można je przerobić.
Poluję na jakiegoś fajnego monsterkowego pana od pewnego czasu i ten chyba najbardziej przypadł mi do gustu, mógłby trafić już do sklepów...
Poluję na jakiegoś fajnego monsterkowego pana od pewnego czasu i ten chyba najbardziej przypadł mi do gustu, mógłby trafić już do sklepów...
- Grażyna
- Kontakt:
W razie, gdyby ktoś jeszcze miał problemy z odtworzeniem filmiku z Ghoulią:

Szkoda
Taki ładny makijaż się marnuje...

Szkoda

- reiha
- Kontakt:
Dzisiaj jest Dzień Zdjęć Promo 

więcej Ghoulii - scaryeverafterobsession.tumblr.com, nie wrzucam wszystkich bo wcześniej widzieliśmy film na youtube : D

pozostałe
Ona jest Franką! Franka jest Clawdeen, a Operetta Frankie, nic nie rozumiem
Spodziewałam się raczej, że one przebiorą się za monsterki, które wcięło do maszyny miksującej?
Ta seria powinna nazywać się Upiorny Blender!

więcej
Przynajmniej nie mają dziur w głowach!

więcej
ogon na pasku XD
Na flickrze maja jeszcze Frankie.
Monster High Freaky Fusion - Re-Charging Station w/ Frankie Stein by MyMonsterHighWorld, on Flickr

więcej Ghoulii - scaryeverafterobsession.tumblr.com, nie wrzucam wszystkich bo wcześniej widzieliśmy film na youtube : D

pozostałe
Ona jest Franką! Franka jest Clawdeen, a Operetta Frankie, nic nie rozumiem

więcej
Przynajmniej nie mają dziur w głowach!

więcej
ogon na pasku XD
Na flickrze maja jeszcze Frankie.
Monster High Freaky Fusion - Re-Charging Station w/ Frankie Stein by MyMonsterHighWorld, on Flickr- Grażyna
- Kontakt:
Krótki review Bonity: http://www.youtube.com/watch?v=OB8lXg13JmE
Chyba podoba mi się mniej niż na początku
Czy dobrze rozumiem, że nowe lalki są bez stojaków? OK, Avea ma cztery nogi, poradzi sobie. Ale co z Sireną? Ma stać na ogonie? A Bonita? Czy jej skrzydła służą za podporę? Jestem skonfundowana
Chyba podoba mi się mniej niż na początku
Czy dobrze rozumiem, że nowe lalki są bez stojaków? OK, Avea ma cztery nogi, poradzi sobie. Ale co z Sireną? Ma stać na ogonie? A Bonita? Czy jej skrzydła służą za podporę? Jestem skonfundowana

- reiha
- Kontakt:
Chcę zobaczyć ją nagą! To brzmi okropnie, ale tak właśnie jest
I czy ona jako ćmo-kościotrup ma szkielet w środku i na zewnątrz? Musi jej być bardzo niewygodnie.
- Lukrecja
- Kontakt:

źródło: http://instagram.com/p/n-yL64RegM/

źródło: http://instagram.com/p/n8h5h5Rev2/

źródło: http://instagram.com/p/n56S2CReod/
Moim zdaniem Bonita ma najładniejszą buźkę, ale i tak chcę je wszystkie
- Pat
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
Ciągle nie mogę się dobrze przyjrzeć Clawdeen, na poprzedniej stronie jest jej zdjęcie bardzo dobrej jakości, teraz promo, ale jakoś tak!
LagoonaFire nie wywołuje u mnie tak dużej chcicy jak wcześniej trzynastkowa, ale i tak ją chcę! (na pierwszej stronie pisałam, że mam odwrotnie
) Już nie mogę się doczekać, żeby ją dorwać w swoje szpony 
(nie wiem co ma przedstawiać ten emotek XD)
Czy to nie będą buty Jednorożka?
albo te?

I waśnie zauważyłam, że na ręku też ma widoczne ścięgna...
LagoonaFire nie wywołuje u mnie tak dużej chcicy jak wcześniej trzynastkowa, ale i tak ją chcę! (na pierwszej stronie pisałam, że mam odwrotnie

(nie wiem co ma przedstawiać ten emotek XD)
Czy to nie będą buty Jednorożka?
albo te?

I waśnie zauważyłam, że na ręku też ma widoczne ścięgna...
- Kurei
- Kontakt:
Wydaje mi się, że są bardziej adidasowe, może nawet trochę jak trapery?
Więcej ścięgien? ;-;
Więcej ścięgien? ;-;