Może będą na FLTE, w sensie ten sześciopak... ale pewnie w niebotycznej cenie.
Comic-Con 2014
- Lukrecja
- Kontakt:
Re: Comic-Con 2014
W pierwszej chwili pomyślałam sobie, phi ale się wysilili....ale z drugiej strony to niedopuszczalna dyskryminacja reszty świata
- reiha
- Kontakt:
Nie podoba mi się ten sześciopak :< Jest tak bardzo na odwal się. Jakby za wszelką cenę chcieli wyciągnąć od ludzi pieniądze nie wysilając się wcale. Mogli sobie odpuścić Drakę, Frankę i Clawdeen, bo wyszyły już wcześniej, ale to obniżyłoby drastycznie cenę lalek
(((((( A przecież ludzie i tak kupią, bo Lagoona ma inny makijaż!11!!!!!1!!11!!111
I co to za basic bez torebek i zwierzaków?

frozenmonsterhigh.tumblr.com
Słabo w tym roku, kawiarenki i pływaczki pokazali już wcześniej na promo (część jest już w sprzedaży), kawiarenki na dodatek były już na Toy Fair. Iris była znana wcześniej, tak samo wiedźma, Lizzie i Cerise.
W sumie pokazali tylko Clawdów, składaka (nie liczę przecieków
), Catrinę ze starym makijażem, dwie Roszele z recyklingu i pana Gargulca
Liczę na Everki
I co to za basic bez torebek i zwierzaków?

frozenmonsterhigh.tumblr.com
Słabo w tym roku, kawiarenki i pływaczki pokazali już wcześniej na promo (część jest już w sprzedaży), kawiarenki na dodatek były już na Toy Fair. Iris była znana wcześniej, tak samo wiedźma, Lizzie i Cerise.
W sumie pokazali tylko Clawdów, składaka (nie liczę przecieków
Liczę na Everki
- Lukrecja
- Kontakt:
Buty też ma takie jakieś trochę jakby zmienione (mniej kolorowe?). I coś nie tak z włosami.reiha pisze:bo Lagoona ma inny makijaż!
Pewnie również bez stojaków, jak ostatnio wszystkie wielopakireiha pisze:I co to za basic bez torebek i zwierzaków?![]()
O właśnie! Ciekawa jestem co to za tajemnicza czwórka ....reiha pisze:Liczę na Everki
No to zostały jeszcze dwieVainz pisze:Prawdopodobnie. Kitty i Duchess.
- Mangalarga
- Kontakt:
Pewnie mało prawdopodobne, ale liczę po cichu na Humpfrey'a Dumpty'egoLukrecja pisze:No to zostały jeszcze dwieVainz pisze:Prawdopodobnie. Kitty i Duchess.
- reiha
- Kontakt:
Humpfrey byłby cool. Może dadzą tę śniegową everkę?
Boję się, że zamiast zupełnie nowych lalek dadzą stare lalki w innych seriach. Ale nie obraziłabym się za Raven herbatkową. (i Lizzie i Kitty
)
- -
edycja:
Czy to zapowiedź?

caseychildiswild.tumblr.com
Boję się, że zamiast zupełnie nowych lalek dadzą stare lalki w innych seriach. Ale nie obraziłabym się za Raven herbatkową. (i Lizzie i Kitty
- -
edycja:
Czy to zapowiedź?

- mobe
- Kontakt:
ja bardzo chcę everkowych chłopaków, dziewczyny mnie nie interesują
- Lukrecja
- Kontakt:
Czy ja dobrze widzę, to mają być exclusive tylko dla US, chyba, że może chodzi o jakieś mebelki dla nich

Źródło i większe zdjęcia tu: http://38.media.tumblr.com/dafd375d18d8 ... 3_1280.jpg
i tu: http://31.media.tumblr.com/ff5d692df149 ... 3_1280.png
Twyla jest nawet ładna w realu....chyba ją sobie jednak kupię, na promo mi się nie podobała, ale teraz już sama nie wiem.

Źródło i większe zdjęcia tu: http://38.media.tumblr.com/dafd375d18d8 ... 3_1280.jpg
i tu: http://31.media.tumblr.com/ff5d692df149 ... 3_1280.png
Twyla jest nawet ładna w realu....chyba ją sobie jednak kupię, na promo mi się nie podobała, ale teraz już sama nie wiem.
- Mangalarga
- Kontakt:
Hm, jeśli tak, to 3 z 4 nowych lalek to będą Royals - czyżby czwarta miała być Kitty? (Oby!) Ona chyba należy do Rebels?reiha pisze: Czy to zapowiedź?
http://37.media.tumblr.com/cd69a8763ee6 ... o1_500.jpg
- Vainz
- Kontakt:

Lorna McNessie.
-- 26 lip 2014, o 17:39 --
Mam wrażenie, że trochę przesadzili z tym szkockim motywem, ale zobaczymy całość to ocenimy.
-- 26 lip 2014, o 17:40 --
Nie wiem czemu ale chciałabym, żeby jej ogon sięgał do samej ziemi.
- Blu Nectarine
- Kontakt:
Po co druga Lagoona 
- Mangalarga
- Kontakt:
Coś czuję, że Lorna do mnie trafi
Uwielbiam szkockie motywy!
I raczej nie przesadzili - w szkockich strojach tartan (kraciasty materiał) jest wszechobecny
I raczej nie przesadzili - w szkockich strojach tartan (kraciasty materiał) jest wszechobecny
- dextella
- Kontakt:
Duże ilości Royali na raz, szkoda wielka, że nie będzie pełnej serii herbacianej z Kitty, Lizzie i Raven, bo pokładam w tej trójce wielką nadzieję.
- Vainz
- Kontakt:
Ja tak samo. Nie mogę się jej doczekać.Coś czuję, że Lorna do mnie trafiUwielbiam szkockie motywy!
Mam tylko nadzieję, że będzie to jedynie akcent na tle całego stroju. Na tyle żeby skojarzyć Lornę ze Szkocją ale zostawić miejsce na jakiś potencjał.
Trochę niezręcznie mi się patrzy na to co robi Monster High jeśli chodzi o pochodzenie postaci. (szczególnie jeśli chodzi o mocno przesadzone akcenty postaci w kreskówce ale to tak swoją drogą) Nie podoba mi się robienie postaci pod stereotyp. (kłaniają się Abbey i Lagoona) Czasami ma to jakieś swoje wytłumaczenie np. gdy postaci są nieodłącznie powiązane z daną kulturą. (m.in. Cleo, Jinafire, Skelita to się nie czepiam w końcu to tylko zabawki) Liczę na to, że nie będzie jednowymiarowa i będzie miała swój własny styl, a nie tylko inspirowany krajem z którego pochodzi.
- nina85
- Kontakt:
Ja za to nie mogę się wręcz doczekać Duchess
Żeby tylko jej nie popsuli!!!!
- reiha
- Kontakt:
Ruda potwora skradła mi serce
Mają ją pokazać o 11:30, nie potrafię znaleźć przelicznika czasu