Fashionistas 2012

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Re: Fashionistas 2012

Post autor: Mono »

fashionisto2k z flicka napisał, że każdy różowy włos Raquelle okręcał wokół palca i wyrywał, więc przy braku narzędzi ta metoda już sprawdzona ;)
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Chupacabra pisze:Jkolczyki są zbyt odstające i strasznie haczą włosy(łatwo nie wychodzą a boję się pociągnąć i nie wiem, co z tym fantem zrobić bo nie chcę ich całkiem rozwalać)
Najlepiej polac to miejsce wrzątkiem, tylko ostrożnie, żeby nie odkształcić włosow. Guma sie zrobi miękka i kolczyki wyjdą bez problemu.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Mono pisze:fashionisto2k z flicka napisał, że każdy różowy włos Raquelle okręcał wokół palca i wyrywał, więc przy braku narzędzi ta metoda już sprawdzona ;)
Pozbyłam się części różowych pasemek. Moja Raquel ma jednak sporo samotnych włosków w tym kolorze. To sprawia, ze w swietle jej włosy mają odcień pomiędzy czernią a takim rudawym brązem. W każdym razie wygląda o niebo lepiej:)
Działam przy użyciu zarówno palców jak i pensety:) straty w czarnych włosach minimalne:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Ja będę polować na Raquelle z jak najmniejszą liczbą różowych pasemek, żeby jak najmniej włosia usunąć. Najgłupsze jest to, że z całej 6-tki tylko Raquelle ma kolorowe pasemka :/
Obrazek

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Ta z kolejnej serii zdaje sie ich nie miec, ale bardziej mi lezy make-up tej która posiadam:)
Przed pozbyciem sie pasemek bałam sie ze bedzie swiecic łysiną, ale generalny skutek pozytywny:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Nowi faceci:
Obrazek
New Fashinistas Ken And new headsculpt Fashionista Ryan by wherespjbeen, on Flickr

Ryan ma nowy mold! Niestety, nie wiedzieć czemu, nie mają zginalnych kolan O_o
I ponoć następne panny Fashionistas (te z pierścionkami i pieskami) są pozbawione artykulacji pod biustem.

Mattel, za przeproszeniem, obecnie daje d*** jeśli chodzi o serię Fashionistas...
Obrazek

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Podoba mi się nowy Ryan, ma brązowe ślepia, aj :hyhy:

Moja córka ma dwa Keny, więc jak dorwę tych panów, to wykonam przeszczepy, moje dziecię i tak drażni fakt, że zginają im się nogi :cwaniak:

Awatar użytkownika
Arisu
Kontakt:

Post autor: Arisu »

Dla mnie to z tymi nowymi Fashionistkami tak wygląda: "No, zrobiliśmy coś, co się ludziom spodobało, a teraz polecimy po kosztach, a lud i tak kupi."
Po raz kolejny chcą z nas zrobić idiotów. :no:

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Ryan skradł moje serce :serducho:
Obrazek

A pozbawienie artykulacji w kolanach to kompletny bezsens... Co oni wyprawiają...?!
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

o nie! wygląda jakby miał pomalowane oczy.... wolałam starszego.. ;)

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Post autor: Imago »

Nowy Ryan i mnie się podoba, ale pozbawienie go artykulacji w kolanach to bardzo zła decyzja Mattella. Raczej go nie kupię.
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Ja się często zastanawiam czy playline'owe Barbie i Monsterki na pewno robi jedna firma. Jakby nie patrzeć, MH to świetnie zrealizowane świetne pomysły - wygląd lalek, ubrania, dodatki (jedyną wpadką jest chyba niedobór korpusów dla zestawów Create a Monster).
A Barbie playline? Tandetne ubranka, tony różu, wykorzystywane w kółko te same moldy, niezrozumiałe decyzje odnośnie artykulacji, itede, itepe.
Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Mangalarga pisze:Ja się często zastanawiam czy playline'owe Barbie i Monsterki na pewno robi jedna firma. Jakby nie patrzeć, MH to świetnie zrealizowane świetne pomysły - wygląd lalek, ubrania, dodatki (jedyną wpadką jest chyba niedobór korpusów dla zestawów Create a Monster).
A Barbie playline? Tandetne ubranka, tony różu, wykorzystywane w kółko te same moldy, niezrozumiałe decyzje odnośnie artykulacji, itede, itepe.
I masz całkowitą rację. Według mnie jest to spowodowane tym że Barbie na rynku jest już ponad 50 lat i chyba po prostu im się już nie chce.. Dzieci za szybko "wyrastają" żeby facynowały je jakieś tam lalki, więc po co się starać...? Jest taka marka i będzie trwała! Jesli chodzi o MH to jest "super nowość" - coś czego jeszcze nie było i chcą pokazać, że warto je kupić. Dlatego jest tyle wystrzałowyc dodatków i serii! Przecież z My Scene było tak samo... I co? - przestali je produkować. :/

Awatar użytkownika
Dark-Beauty
Kontakt:

Post autor: Dark-Beauty »

Mono pisze:Ryan skradł moje serce :serducho:
Obrazek
o kurcze...jak nie cierpię serii fashionistas to moe..bym sie skusiła na nowego.
Teraz bardziej przypomina hetero, a sztywniaków i tak zbieram więc mi to nie wadzi.
Zapraszam :)
http://darkbeautydoll.blogspot.com/ (Barbie model muse - szycie)
http://dark-beauty-dal.blogspot.com/ (od niedawna little dal+obitsu 11cm)
http://www.flickr.com/photos/81974816@N02/ (galeria)

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

Nowego Ryana kupię choćby dla samej głowy :D a co :D
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

ODPOWIEDZ