Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
- reiha
- Kontakt:
Re: Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
Już okropnie długo na niego czekasz :C Należy Ci się za wytrwałość. Czasem na niechęć do świata i robienia czegokolwiek pomagają jakieś drobne rzeczy, a lalki nie są drobne, więc działają podwójnie. Nie wiem czym miałabyś sobie na niego zasłużyć, ale może poprawiając humor zakupami jakoś udałoby Ci się to zrobić.
(może dzisiaj napiszę w końcu ten esej, huhu. W końcu udało mi się wstać z łóżka po dwóch tygodniach nieżycia-bez-powodu)
(może dzisiaj napiszę w końcu ten esej, huhu. W końcu udało mi się wstać z łóżka po dwóch tygodniach nieżycia-bez-powodu)
- KiciaKocia
- Kontakt:
Nie wiem. Czasami tak już mam, że coś chcę, ale nie jestem w stanie tego kupić, bo właśnie mam wrażenie, że nie zasłużyłam sobie na to coś, nie ma się czym przejmować. Może kiedyś będę na tyle ogarniętą i udaną osobą, żeby móc sobie po poprostu kupić coś, co od dawna chciałam kupić.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Uczucie nieogarniętości i nieudania trzyma mnie prawie przez cały czas, więc współczuję. Trzymam kciuki, żeby odpuściło Cię jak najszybciej i nie wracało
- Manhamana
- Kontakt:
W pierwszy dzień promocji umordowana po robocie pognałam do tesco - jeszcze kumpela była tak kochana, że przygarnęła do autka i podwiozła bo miała po drodze - chciałam pięciopak z Panem Szlamem - w gazetce promocja jak w ryj strzeliła a na kasie pani zawołała 300 coś
- zleciało się pół obsługi bo ja się czepiłam lalek i oddać nie chciałam- wybrałam idealnie pomalowane- a tu nie ma kto ceny poprawić
panie tłumaczyły że to pierwszy dzień i ktoś zapomniał- no tak u mnie to by mnie moi "klienci" z kopytami żeżarli gdyby cena była inna niż w "gazetce"
Mieli mi odłożyć na jutro i wyjaśnić
Mieli mi odłożyć na jutro i wyjaśnić
- Pink Flamingo
- Kontakt:
O rety, to ci dopiero pomieszanie z poplątaniem w tesco. To okropnie frustrująca sytuacja, kiedy się starasz i głowisz, i tak projektujesz swoją rzeczywistość, żeby ją nagiąć niemal do niemożliwego, a tu klops. Współczuję Ci, że nie udało się posiąść Monsterowego wielopaku za pierwszym razem, trzymam kciuki za drugie podejście - oby już trafiły w Twoje ręce bez perturbacji 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Manhamana
- Kontakt:
Pink Flamingo pisze:O rety, to ci dopiero pomieszanie z poplątaniem w tesco. To okropnie frustrująca sytuacja, kiedy się starasz i głowisz, i tak projektujesz swoją rzeczywistość, żeby ją nagiąć niemal do niemożliwego, a tu klops. Współczuję Ci, że nie udało się posiąść Monsterowego wielopaku za pierwszym razem, trzymam kciuki za drugie podejście - oby już trafiły w Twoje ręce bez perturbacji
Mam! Dzięki! Leżał odłożony dokładnie ten co wybrałam- było 7 - przy pomocy kolegi wszystkie zwlekłam z półki i oglądnęłam- ten który wybrałam wydał mi się najlepszy- w jednym Cleo miała zamazane oko- i to widocznie, jeden był z brzydkim Slo Mo - odgnieciony flok a trzeci miał pourywane plastikowe trzymadełka- jakim cudem to nie wiem - lalki smętnie machały łapkami
Fakt, ze to nie pierwsza taka wtopa w teskaczu - co lepsze szalenie uprzejma Pani na kasie powiedziała że dużo jest takich perełek- jak klient nie kapnie się to zapłaci po normalnych pieniądzach
- Lunatyczka
- Kontakt:
A to Ci historia. Może to element strategii sklepu? Tesco nie wygląda na sieć, która zawraca sobie głowę przesadnym szacunkiem dla klienta... no ale to tak btwManhamana pisze:Fakt, ze to nie pierwsza taka wtopa w teskaczu - co lepsze szalenie uprzejma Pani na kasie powiedziała że dużo jest takich perełek- jak klient nie kapnie się to zapłaci po normalnych pieniądzach
Dobrze, że jednak Ci się udało; też widziałam ten pięciopak, w tej właśnie cenie, i mogłam jedynie westchnąć, jak bardzo jestem uboga...
Żyj szybko. Kochaj mocno. Umrzyj młodo. Zostaw po sobie dobrze wyglądające zwłoki.
http://akwarelove.blogspot.com/ - blogasek
http://lunatyczka.soup.io/ - tumblr dla hipsterów
http://akwarelove.blogspot.com/ - blogasek
http://lunatyczka.soup.io/ - tumblr dla hipsterów
- Manhamana
- Kontakt:
Lunatyczko - mnie to też wkurza- 170 PLN nie da się przeoczyć, ale kilka złotych przy dużych zakupach już tak - ja się na ten zestaw zacięłam - mam jeszcze chrapkę na dwie lalki- pajęczycę i "koninę - centaurzycę" ale teraz się spłukałam do następnego m-ca 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Faktycznie, takie marketingowe świnie Tesco podkłada. Ja nieszczególnie lubię ten market i chyba właśnie dlatego, że kojarzy mi się z małej ilości lalkowych ofert/przecen.
Przede wszystkim dobrze, że udało Ci się kupić zestaw za drugim podejściem bez problemu
Jestem szalenie ciekaw Gildy Goldstag, pochwal się koniecznie, kiedy ją obejrzysz i zrobisz fotki 
Przede wszystkim dobrze, że udało Ci się kupić zestaw za drugim podejściem bez problemu
- Manhamana
- Kontakt:
Fotki jutro - lalka na moje oko jest cudnaPink Flamingo pisze:Faktycznie, takie marketingowe świnie Tesco podkłada. Ja nieszczególnie lubię ten market i chyba właśnie dlatego, że kojarzy mi się z małej ilości lalkowych ofert/przecen.
Przede wszystkim dobrze, że udało Ci się kupić zestaw za drugim podejściem bez problemuJestem szalenie ciekaw Gildy Goldstag, pochwal się koniecznie, kiedy ją obejrzysz i zrobisz fotki
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Tak, to prawda, świetnie, że Gilda jest złota. Widziałem w necie jej reroot - długie, seledynowe proste włosy i wyzierające zza nich rogi, super kombinacja 
BTW, Twoja Betty Boop jest obłędna, słodycz i urok w najczystszej postaci, zazdroszczę, świetnie ogląda się jej zdjęcia, nie mogę przestać się uśmiechać do ekranu
BTW, Twoja Betty Boop jest obłędna, słodycz i urok w najczystszej postaci, zazdroszczę, świetnie ogląda się jej zdjęcia, nie mogę przestać się uśmiechać do ekranu
- KiciaKocia
- Kontakt:
Byłam dzisiaj na bazarze i na jednym stoisku wypatrzyłam moją "wymarzoną" Ślubną Wróżkę. Nie kupiłam, bo sprzedająca zaśpiewała mi 10zł za brudnego poczochrańca z uszkodzoną szyją i nawet nie w swoich ciuchach i nie chciała spuścić z ceny. Stwierdziłam, że tak się nie bawię i z całą premedytacją zostawiłam Wróżkę na stoisku.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Dorja
- Kontakt:
Kiedyś w Smyku widziałam Barbie Basics za... niecałe 50 zł!!! Niestety, miałam przy sobie tylko 20 zł, a gdy następnego dnia poszłam, to już jej nie było 
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Dorja, kiedyś w Smyku był wysyp lalek z serii Barbie Basics i to w niezłych cenach
Teraz widuję tam pirata z Karaibów i niektóre lalki z serii Dolls of the World, ale ceny już nie są takie zachęcające... 
- Dorja
- Kontakt:
Aniu, w Smyku zazwyczaj jest drogo
. Płaci się więcej za to, że się w Smyku kupiło.
-- 15 paź 2014, o 14:24 --
. Płaci się więcej za to, że się w Smyku kupiło.
-- 15 paź 2014, o 14:24 --