nie będę ukrywać, że kupiłam go dla jego ciała <3 jest cały zginalny i ma akurat odpowiedni kolor na zamianę głów z Edwardem. sam oczywiście też pozostał w naszej kolekcji, tyle, że po lekkiej modyfikacji (usunęłam mu znienawidzony przeze mnie zarost)
Dark Hunter Acheron
- jewelsnake
- Kontakt:
Dark Hunter Acheron
nie zapominajmy, że Integrity Toys to nie tylko "Piękne i ekskluzywne FR"
przy współpracy z The Ashton-Drake Galleries wyprodukowali mojego ulubieńca z Integrity, nie mniej pięknego i ekskluzywnego co FR, ręcznie malowanego - Dark Hunter Acheron . pan miał oczywiście towarzyszkę, ale nie leży ona w kręgu moich zainteresowań więc się nie wypowiadam
obydwie lalki możemy podziwiać na stronie http://www.darkhunterdolls.com/
nie będę ukrywać, że kupiłam go dla jego ciała <3 jest cały zginalny i ma akurat odpowiedni kolor na zamianę głów z Edwardem. sam oczywiście też pozostał w naszej kolekcji, tyle, że po lekkiej modyfikacji (usunęłam mu znienawidzony przeze mnie zarost)
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- marshalka
- Kontakt:
Re: Dark Hunter Acheron
Ciałko ma boskie. 
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Przepiękny facet. Sama bym go chciała do kolekcji. Pewnie przerootowałabym go na siwo - bo u mnie byłby wiedźminem Geraltem z sagi Sapkowskiego
Od lat mi się taki lalek marzy.

- rozella
- Kontakt:
Nie przepadam za facetami, ale tego bym nie wypędziła
obłędny !
Możesz dać zdjęcia swojego faceta ? nawet z pozamienianymi łebkami .
Możesz dać zdjęcia swojego faceta ? nawet z pozamienianymi łebkami .
- Shao-ron
- Kontakt:
Właśnie zauważyłam tego facena.
Jest świetny
Widac ja o lalkowych facetach jednak mało wiem bo coraz to się łapie na tym, ze jakis mi się podoba mimo że do tej pory wydawało mi sie ze wszyscy są tacy sami
jest wiecej takich ciastek z długimi włosami? :3
Długowłosego to sama bym machneła
w sumie ostatnio na allegro widziałam jednego ale jego cena mnie poskładała i wymazałam z pamięci
Jest świetny
Widac ja o lalkowych facetach jednak mało wiem bo coraz to się łapie na tym, ze jakis mi się podoba mimo że do tej pory wydawało mi sie ze wszyscy są tacy sami
jest wiecej takich ciastek z długimi włosami? :3
Długowłosego to sama bym machneła
w sumie ostatnio na allegro widziałam jednego ale jego cena mnie poskładała i wymazałam z pamięci

- mangusta
- Kontakt:
To jest bohater romansów paranormalnych Sherilyn Kenyon, szef Mrocznych Łowców, zdrobniale zwany Ashem. A ta pani to demon, zwykle występuje jako tatuaż na jego ciele. Ciekawe czy lalek pod tym ubraniem jest tatuowany.
- marshalka
- Kontakt:
Ma dwa tatuaże:
"Featuring authentic details like the sexy red streaks in his hair, his two tantalizing tattoos and faint stubble, this collectible Acheron doll captures his intrigue from every angle."
http://www.flickriver.com/photos/wonder ... 526569571/
"Featuring authentic details like the sexy red streaks in his hair, his two tantalizing tattoos and faint stubble, this collectible Acheron doll captures his intrigue from every angle."
http://www.flickriver.com/photos/wonder ... 526569571/
- jewelsnake
- Kontakt:
tatuaże Acherona mozna zobaczyć w tym poście (zaznaczam, że Edward i Acheron zamienili sie ciałami) http://playscaledolls.blogspot.com/2011 ... grity.html
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- mangusta
- Kontakt:
Hmm... fajne. Ale Simi bardziej mi się podoba od starego Asha. Są jakieś inne postaci z tej serii?
- jewelsnake
- Kontakt:
sądzę, że nie, ale może są. na pewno nie było żadnego nowego faceta, bo to bym wiedziała :D
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- verrin
- Kontakt:
Jak ja bym chciała tą parkę.. Próbowałam już kiedyś wylicytować na ebayu chociaż Simi bez ubranka ale się nie powiodło