[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
- Szklanooka
- Kontakt:
Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
Reiha, a to pech. Kupiłam już w sumie 10 Everek przez internet z USA i tylko jedna Raven miała lekko za wysoko jedno oko i jedna Apple trochę za rzadką grzywkę, ale tak to są ok.
To po ile są w końcu w Carrefourze, wie ktoś? (Mam kawał drogi do marketu, w taki upał nie mam siły ruszać się z domu a w gazetce nic nie ma.) Dobrze, że już wchodzą do pozostałych sklepów, teraz ceny pójdą w dół.
To po ile są w końcu w Carrefourze, wie ktoś? (Mam kawał drogi do marketu, w taki upał nie mam siły ruszać się z domu a w gazetce nic nie ma.) Dobrze, że już wchodzą do pozostałych sklepów, teraz ceny pójdą w dół.
- reiha
- Kontakt:
MajorMistakes, 
(ostatnio mam wrażenie, że nie tylko lalki są przedrogie i zupełnie nie warte swojej ceny. Już od dawna nie chodzę do sieciówek odzieżowych....)
Nie wiem jak to jest z innymi lalkami, bo niby jak oglądam czyjeś zdjęcia to makijaż wydaje się równy (ale nie przeglądam ich piksel po pikselu..), za to jak któregoś dnia rozsądek nie pozwalał mi kupić Raven w Smyku, wtedy przejrzałam całą półkę i ani jedna nie miała równych oczu
Próbowałam zaznaczyć miejsce spłynięcia, ale na tym zdjęciu nie widać tak dobrze. Więc może na innych też nie będzie? Za to na żywo jest okropnie

(jej włosy układają się tak samo ładnie, jak u basciowej Meygany. Zastanawiam się, czy ciąć czy prostować)
Zapomniałam dopisać
Jeśli pogoda będzie jutro bardziej znośna, a zatoki uśpione, to spróbuję się wybrać do kerfura, i tak powoli kończy mi się jedzenie.
- -
Odwiedziłam kerfur.
Były wszystkie pojedyncze basici w kuszącej cenie 135 złotych za sztukę. Te były w dziale z ogrodnictwem. Na regale z zabawkami widziałam chorągiewkę z napisem "promocja", ale w miejscu ceny była wyrwana kartka. Czytnik pokazywał 135.
W relu nie było, w tesco tak samo. Nie mam siły jechać do leklerka.
Za to Smyku wszystkie pudełka Everk są okręcone drutem, to chyba najdroższe co teraz sprzedają
Nie było żadnych nowych, chociaż na stronie mają Getting Fairest (jeszcze nie da się kupić
)
ps pogoda nie była wcale znośna, umieram
(ostatnio mam wrażenie, że nie tylko lalki są przedrogie i zupełnie nie warte swojej ceny. Już od dawna nie chodzę do sieciówek odzieżowych....)
Nie wiem jak to jest z innymi lalkami, bo niby jak oglądam czyjeś zdjęcia to makijaż wydaje się równy (ale nie przeglądam ich piksel po pikselu..), za to jak któregoś dnia rozsądek nie pozwalał mi kupić Raven w Smyku, wtedy przejrzałam całą półkę i ani jedna nie miała równych oczu
Próbowałam zaznaczyć miejsce spłynięcia, ale na tym zdjęciu nie widać tak dobrze. Więc może na innych też nie będzie? Za to na żywo jest okropnie
(jej włosy układają się tak samo ładnie, jak u basciowej Meygany. Zastanawiam się, czy ciąć czy prostować)
Zapomniałam dopisać
Jeśli pogoda będzie jutro bardziej znośna, a zatoki uśpione, to spróbuję się wybrać do kerfura, i tak powoli kończy mi się jedzenie.
- -
Odwiedziłam kerfur.
Były wszystkie pojedyncze basici w kuszącej cenie 135 złotych za sztukę. Te były w dziale z ogrodnictwem. Na regale z zabawkami widziałam chorągiewkę z napisem "promocja", ale w miejscu ceny była wyrwana kartka. Czytnik pokazywał 135.
W relu nie było, w tesco tak samo. Nie mam siły jechać do leklerka.
Za to Smyku wszystkie pudełka Everk są okręcone drutem, to chyba najdroższe co teraz sprzedają
ps pogoda nie była wcale znośna, umieram
- Szklanooka
- Kontakt:
W moim Carrefourze tak samo, był nawet Dexter. Cena z kosmosu, nie do wiary, że jest aż takie przebicie. Nie słyszałam, żeby w Stanach w jakimkolwiek markecie kosztowały więcej niż $30 nawet na początku, ba, nawet dwupaki aż tyle nie kosztują. Wyjątkiem jest niby Justice, który ma dla picu ustawioną cenę regularną $36, ale tak na serio to codziennie jest promocja -40% więc kosztują $17.28 czyli około 54 zł. W pozostałych sklepach ceny są podobne 15-19 dolców (47-63 zł) za basic.reiha pisze:Były wszystkie pojedyncze basici w kuszącej cenie 135 złotych za sztukę.
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że nie tylko u nas w Europie są takie ceny, ale praktycznie wszędzie oprócz Stanów, nawet w Kanadzie jest drożej.
(Jak słyszę, że Target ma promocje na Monsterki typu Dance Class po 5 dolców to....)

- EvilCupcake
- Kontakt:
W Kanadzie zawsze jest drogo, bo to wszystko przez koszty transportu, które są z kosmosu.
Ja się zastanawiam co u nas sobie myślą dając takie ceny, że niby ludzie się na to rzucą jak na mięso, bo są ślepi?
Co do promocji, to mam tak samo. Serce pęka jak widzę te lalki po 5-10$ i przesyłkę po 30$, albo nie wysyłają do PL. :C
Ja się zastanawiam co u nas sobie myślą dając takie ceny, że niby ludzie się na to rzucą jak na mięso, bo są ślepi?
Co do promocji, to mam tak samo. Serce pęka jak widzę te lalki po 5-10$ i przesyłkę po 30$, albo nie wysyłają do PL. :C
- reiha
- Kontakt:
nasze ceny są tak beznadziejne, że nawet ich nie skomentuję. Wczoraj szukałam swojego loginu z everkowej strony w starym wątku (
), trafiłam na post Grażyny, która obstawiała że Everki będą u nas w lutym
Ja myślę, że jeszcze do połowy sierpnia poczekamy na Real i Tesco, może Leklerk będzie miał wcześniej.
Powinni zrobić taką Everkę.

http://merineiti.deviantart.com/art/Dau ... -455250174
Zdecydowanie.
Powinni zrobić taką Everkę.

http://merineiti.deviantart.com/art/Dau ... -455250174
Zdecydowanie.
- Mangalarga
- Kontakt:

http://www.flickr.com/photos/keberneteka/14200529040/
Mam ochotę zrobić cały sailorkowy gang! *_* Niekoniecznie w sailorkowych mundurkach.
- Szklanooka
- Kontakt:
- Kolekcjonerka Barbie
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
Kitty Getting Fairest

źródło
Wydaje mi się, że wszystkie zróbcie-taką-lalkę trafiały tu, a nie do serialu
Tym razem tak nie napiszę, bo jej basicowe promo nie zachęca mnie do zakupu Kitty w żadnej serii
(nie mam pojęcia co to za odcinek :<)

źródło
Wydaje mi się, że wszystkie zróbcie-taką-lalkę trafiały tu, a nie do serialu
(nie mam pojęcia co to za odcinek :<)
- Szklanooka
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
- LuLu
- Kontakt:
Nie poznałam Blondie! Przepiękna! Bardziej jej w tym kolorze do twarzy niż z jajecznicą na głowie.
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- reiha
- Kontakt:
http://lazyartistgirl.tumblr.com/post/1 ... orybook-ofI pretty like idea, where they find storybook of legends and it reveals that next snow white will be Raven and Apple will be evil queen. And then after her happy ending was “stolen” she really becomes evil. Going mad, killing little, white foxex, making coat from them… There are so many possibilities ♥ I would start from cursing Daring, so we could have prince in beauty and beast problem solved.
Podoba mnie się też, ale to okrutne, biedne Jabłko.
...ok, zmieniam zdanie. Właściwie uznam to za kanon
- EvilCupcake
- Kontakt:
widzę, że nie tylko ja chcę zobaczyć evil Apple
jestem też ciekawa jak potoczą się losy rebelowej Briar
- reiha
- Kontakt:
https://www.flickr.com/photos/blythefif ... 6600614304 <- zobaczcie pierwsze Jabłko i Briar
Zupełnie nie mam pomysłu na rebelkową Różyczkę
Zupełnie nie mam pomysłu na rebelkową Różyczkę