źródło fotkiAle tak sobie dziś siedzę i klikam i okazuje się że Fulla to wierzchołek góry lodowej.
Jest jeszcze Razanne
źródłoFulah
fotka z alibaby, opisana również na blogu Lunarhi Berbie

źródło
i pewnie wiele, wiele innych klonów.
źródło fotki
źródło
fotka z alibaby, opisana również na blogu Lunarh

Pink Flamingo pisze:Berbie podbiła moje serce - to prawie jak onomatopeja odgłosu, który zdarza się po intensywnym ucztowaniu ;P
Nie wiem dlaczego, ale zacząłem sobie od wczoraj wyobrażać Berbie jako "gorszą kuzynkę" Barbie - z nadwagą, w legginsach i rozciągniętej bluzce z plamami po roztopionych lodach, w puchatych kapciach i nieładzie tlenionej czupryny, coś jak Goldie Hawn w "Ze śmiercią jej do twarzy":Rudy Królik pisze:Umarłam na śmiechy!
A mi się "Berbie" skojarzyło z Derpem... Jednak już zmieniłam zdaniePink Flamingo pisze:Nie wiem dlaczego, ale zacząłem sobie od wczoraj wyobrażać Berbie jako "gorszą kuzynkę" Barbie - z nadwagą, w legginsach i rozciągniętej bluzce z plamami po roztopionych lodach, w puchatych kapciach i nieładzie tlenionej czupryny, coś jak Goldie Hawn w "Ze śmiercią jej do twarzy":Rudy Królik pisze:Umarłam na śmiechy!

Toż to te same dzieciaki z aukcji! Przypadkowo okazało się, że sprzedawca to blogowa koleżankaMiranda pisze:Z tego bloga wynika, że to rodzeństwo:
http://magiczne11cm.blogspot.com/2015/0 ... -moje.html

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość