Ale nam się temat zakurzył... I.O.S tym razem mnie zabił pomysłem...
Oto A2 http://dollios.com/goods/images/20141025015934m.jpg
Obcasowe stopy męskie są fajne i się przydają do "śpiących sesji", ale ten strój i buty są pedalskie...Nie kupuje tego psudo mroku...Twarz mi się podoba, tylko ten nos jest dziwnie ociosany.
Jakaś nowa firma Darak
I ich nowa lalka Hera
A to jej ciałko...Mam wrażenie że te udo-kulki to jest nawiązanie do pierwszych bjd które miały tam po prostu kulkę, z dziurką na gumkę.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
Choć nie jestem facetem kochającym inaczej to pomysł IOS bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Jest śmiały i choć rzeczywiście może wywoływać skojarzenia zbaczające w stronę homoerotyzmu, to jednak wykonanie jest świetne. Ma być sugestywnie - i jest! Jako wielbiciel lalek-chłopaków brałbym te lalkę od razu (ale oczywiście nigdy mnie na nią stać nie będzie, bom goły jak mysz kościelna). Muszę się zadowolić swoimi Action Menami
Agrrr, a mnie te obcasy niszczą całą lalkę! Zwłaszcza, że to 80 cm, więc ciężko mu znaleźć wyższego właściciela~
Niestety jak do tej pory Lacrimosa i Infernale to najlepsze moldy z serii 80 i nic im nie dorównuje.
Oh, you can't help that. Most everyone's mad here.
Hm... Po głębokim namyśle jestem na nie. Dla mnie ideałem w tej klasie IOSowych chłopaków jest Anarmonia. Ten jego wyzywająco-bezczelny uśmieszek na ślicznym pyszczku - bezcenne:))
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett
Miłośnicy męskich BJD mnie pobiją jak znajdą, ale musiałam to Wam pokazać!
No więc Batchix Dolls tworzy różne ciekawe (i limitowane niestety) lalki, a oto jej nowy twór
Dark Elf, który jest fioletowo-szary (choć dla mnie wpada w odcień różu)...I jest nietypowych gabarytów bo ma 51cm.
Czy nie przypomina Wam pewnego książkowego bohatera?
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
Lalka robiona stricte na niewinną lolitkę z dużym cycem.. Aczkolwiek jak ma cyc mały to wygląda przyzwoicie. Nie mój typ lalek, ale to chyba nie pierwsza firma, która ma takie gusta. Aria Doll zawsze mieli takie słodkie i pyzate dziewczynki.
Same ciałko niczego sobie, ale na pewno nie do tej głowy...Buzia sama w sobie też sliczna, ale na laleczkę 1/6
Ja wiem, że są różne zboczenia, ale według mnie "Lolitki" powinny być płaskie jak deski
Morrighan, dokładnie. Z tym, że można zrobić dziewczęcą lalkę z dużym biustem i wygląda to proporcjonalnie, np. jak tu. Kiedy całość jest w takiej karykaturalnej stylistyce postaci z anime to jakoś to wygląda, ale ta lalka ma realistyczne dorosłe ciało, przeliczając na ludzkie proporcje byłaby to osoba z wzrostem 180, co z "niewinną lolitkę" jakoś mi się nie klei. No po prostu dziwnie to dla mnie wygląda.
Śliczny, ale w życiu bym o nim nie pomyślała jak o Draculi. Dla mnie to perfekcyjny władca piekła~
Jakby Szatan był człowiekiem to jestem pewna, że kusiłby w takiej postaci xD