Hm Muszę przyznać, że nawet podobają mi się te nowe MH (oprócz Marisol Coxi, która jest totalnym niewypałem z ewidentnym brakiem pomysłu).
Jednak najbardziej podoba ją mi się dwie:
Lagoona Blue - oczarowała mnie swoim nowym wyglądem i czaderską fryzurą. Mam również wrażenie że jej twarz wygląda jakoś inaczej - ładniej (może dzięki fryzurze nabrałem takiego złodzenia). Zdecydowanie jest to również pierwsza Lagoona, która naprawdę mi się podoba i nic w niej bym nie zmienił.
Lorna McNessie - gdy ją pierwszy raz zobaczyłem na zdjęciach, wiedziałem że chcą ją mieć, mimo że wygląda jak daleka krewna Lagoony.

Teraz gdy dzięki lepszym zdjęciom mogę się jej przyjrzeć to tylko utwierdziłem się w tym, że chcą ją mieć. Bardzo podoba mi się jej monsterkowo-szkocki wygląd i stylizacja, a do tego piękne rude włosy (unikatowe w świecie MH).
Draculaura - co do tej panny to mam mieszane uczucia.

Nie ukrywam, że spodobała mi się piękna japońska stylizacja i ciekawy pomysł na dodatki... Jednak całość wypada blado i nijako, a wszystko przez ten cholerny róż, który pokryta jest DOSŁOWNIE cała lalka.

Dobrze, że pojawiają się czarne akcenty, bo bez nich Draculaura wyglądała by jak wielka różowa landrynka.
Ogólnie lalki prezentują się bardzo ładnie i wydaje mi się, że na pewno znajdą się fani, którzy koniecznie zechcą mieć je w swojej potwornej kolekcji.