[EAH] Seria basic
- LuLu
- Kontakt:
Re: [EAH] Seria basic
Początkowo była dla mnie do zaakceptowania, ale obecnie w ogóle mi się nie podoba. Ma jakąś wąską głowę? Ale rajtki ma przepiękne *q*
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- ShokoCat
- Kontakt:
Co ten Mattel wyprawia, szalonej, ale miłej Maddie daje "złośliwe" brwi, a wredocie Kitty takie neutralne 
Ja bym się chętnie pokusiła na Roszpunkowe bliźniaczki, tyle, że fryzura Poppy idzie do poprawki. Myślę o przycięciu fioletowych włosów i zastąpieniu części brązowych flokiem
Ja bym się chętnie pokusiła na Roszpunkowe bliźniaczki, tyle, że fryzura Poppy idzie do poprawki. Myślę o przycięciu fioletowych włosów i zastąpieniu części brązowych flokiem
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"
- reiha
- Kontakt:
Jeśli macie ochotę kupić pierwszą czwórkę, zróbcie to teraz, zanim do sklepów wejdzie kolejna reedycja... pozbawiona dodatków.

http://caprichomonster.tumblr.com/post/ ... h-ja-foram
Dobry ruch Mattel, wszyscy jesteśmy tym zachwyceni
To wcale nie jest tak, że kupujemy je dla tych malutkich, ślicznych detali. Cena pewnie bez zmian?

Swojej wyrównałabym tylko włosy, bo nie jestem przekonana do asymetrycznych fryzur.

http://caprichomonster.tumblr.com/post/ ... h-ja-foram
Dobry ruch Mattel, wszyscy jesteśmy tym zachwyceni
Wyglądałaby obłędnie!ShokoCat pisze: Ja bym się chętnie pokusiła na Roszpunkowe bliźniaczki, tyle, że fryzura Poppy idzie do poprawki. Myślę o przycięciu fioletowych włosów i zastąpieniu części brązowych flokiem
- kmaja
- Kontakt:
A czym się różni to nowe wydanie prócz mniejszych pudeł i prostych włosów Maddie?
- Jednorożec
- Kontakt:
Apple nie ma rajtuz, czarnej koronki przy dekoldzie, pierścionka, bransoletki, kolczyków a paski na butach nie są pomalowanekmaja pisze:A czym się różni to nowe wydanie prócz mniejszych pudeł i prostych włosów Maddie?
Maddie nie ma namalowanych detali na opasce, butach, rękawiczkach, naszyjniku, torebce i nie ma kolczyków oraz pierścionka
Briar nie ma kolczyków, bransoletki, pierścionka (chyba), "łańcuszki" przy tych różach na ramionach nie są pomalowane, ma zwykłe rajtuzy, a w orginale miała na nich namalowane "kolce"
- Szklanooka
- Kontakt:
Briar ma też inną fryzurę, wygląda jakby miała częściowo wszytą grzywkę. Trochę przypominają jakieś odrzuty z fabryki... ale jak mają stojaki i będę tańsze to ma to jakiś sens. Pudła brzydsze, mam nadzieję, że nie będę teraz robić takich wszystkich, (basicowa Kicia też ma nowe pudło...) lubiłam ten książkowy grzbiet.
- Jednorożec
- Kontakt:
Chyba wszystkie będą miały teraz takie pudełka (już ma Kitty, 2-pack Raven i Dexter oraz serie Spring Unsprung, Mirror Beach, Through the woods)
- ShokoCat
- Kontakt:
Czy tylko ja jestem przerażona nową Maddie? Co oni jej uczynili z twarzą? Serio, poprzednia może nie była idealna, ale no nie miała takiego wymalowanego wkurzenia. Jakbym ją zobaczyła bez ubrań, to prędzej bym przypuszczała, że to zrerootowana Duchess czy jakiś klon fuzjopodobny.
I jeszcze dłonie... Ogólnie nie lubię permamentnych rękawiczek, ale tamte były przez ten wzorek przeurocze. Teraz są takie jakieś... przez nie bardziej nie lubię rękawiczek. Jestem na nie 
Co tych z Matella tak wzieło na reedycje?
Co tych z Matella tak wzieło na reedycje?
- reiha
- Kontakt:
Powinny mieć stojak, bo na pudełku jest dziurka od klucza 
- ShokoCat
- Kontakt:
Ja tam miejsca na stojaki nie widzę... Chyba, że je też zredukowali
- reiha
- Kontakt:
- LolitaDolls
- Kontakt:
Woah! Fajna. Ona też ma taki za przeproszeniem wkurw, ale się ładnie z całością komponuje. Zwłaszcza że z tego co wiem Duchess jest postacią negatywną.
- Carleesi
- Kontakt:
Kupiłam dziś w Auchanie, za aż
64 zł Madeline Hatter (nie zależało mi na everce na tyle, żeby wydać na nią 200-100 zł) i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo ładna, włosy nie były jakoś bardzo splątane (choć trochę ich przy czesaniu wypadło - ach, ten Mattel i ich zalewanie włosów klejem...), sukienka i dodatki są śliczne. Nie planuję kupić żadnej innej EAH, bo żadna mi się tak nie podoba jak Maddie. 
Widzę, że jest z tej drugiej serii, jako, że ma włosy falowane, a nie kręcone.

Widzę, że jest z tej drugiej serii, jako, że ma włosy falowane, a nie kręcone.

- reiha
- Kontakt:
TAK SIĘ TYLKO MÓWI.Carleesi pisze:Nie planuję kupić żadnej innej EAH,
"Tylko jedna, tylko jedna", a któregoś dnia robi się ich czterdzieści. Wszyscy to wiedzą.
(64 to bardzo dobra cena
- Carleesi
- Kontakt:
Ja to wiem tak samo dobrze - miałam mieć jedną monsterkę, a już mam 5.
Podoba mi się, że monsterki mają różne moldy i wyglądy ciałek, nie są jedną i tą samą postacią pomalowaną i ubraną na różne sposoby. A everki mają te same buźki.
Everki mi ogólnie nie przypadają do gustu, głównie ze względu na twarze, które mi trochę 'taniochą' w porównaniu do monsterek zalatują. Jedynie podobała mi się właśnie Maddie, zarówno ze względu na strój, jak i fakt, że bardzo lubię 'Alice in Wonderland' i cały ten świat, a Mad Hatter to moja ulubiona postać. ^_^
Zazwyczaj wystarcza mi posiadanie jednej rzeczy z danej serii - np wiem, że nie kupię też drugiej Blythe, albo dwóch Tangkou.
Nie chcę się ograniczać ogólnie w kwestii lalek, ale dla mnie osobiście 'po jednej z każdego' z reguły wystarcza.
P.S. Też uważam, że te 64 zł to taka w sam raz cena za everkę. Za moje monsterki płaciłam 27 - 45 zł
Everki mi ogólnie nie przypadają do gustu, głównie ze względu na twarze, które mi trochę 'taniochą' w porównaniu do monsterek zalatują. Jedynie podobała mi się właśnie Maddie, zarówno ze względu na strój, jak i fakt, że bardzo lubię 'Alice in Wonderland' i cały ten świat, a Mad Hatter to moja ulubiona postać. ^_^
Zazwyczaj wystarcza mi posiadanie jednej rzeczy z danej serii - np wiem, że nie kupię też drugiej Blythe, albo dwóch Tangkou.
Nie chcę się ograniczać ogólnie w kwestii lalek, ale dla mnie osobiście 'po jednej z każdego' z reguły wystarcza.
P.S. Też uważam, że te 64 zł to taka w sam raz cena za everkę. Za moje monsterki płaciłam 27 - 45 zł