Lammily
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Lammily
Niestety, lala sama w sobie jest sympatyczna, ale do agresywnego marketingu dochodzi teraz jeszcze to całe, potwornie zrażające zamieszanie w sieci.
- Annorelka
- Kontakt:
I co, dotarła już do niektórych?
Są jakieś fotki "prywatne" tej lalki oraz opinie na temat ogólnego wykonania?
- KiciaKocia
- Kontakt:
Jeśli ktoś jest zainteresowany to Froggy nagrała review Lammily: https://www.youtube.com/watch?v=qWpwKuh0uKQ
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- jewelsnake
- Kontakt:
Dzisiaj dotarły moje trzy Lammily.

Nogi zginają się na trzy kliki, tak samo ręce, włosy to chyba saran, ale nie najlepszej jakości. Głowa spora, wielkości głów nowych Barbie. Twarz ma moim zdaniem trochę pusty wyraz.

Nogi zginają się na trzy kliki, tak samo ręce, włosy to chyba saran, ale nie najlepszej jakości. Głowa spora, wielkości głów nowych Barbie. Twarz ma moim zdaniem trochę pusty wyraz.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Annorelka
- Kontakt:
To nic tylko pozostaje czekać na OOAKa tej radykalnej feministki! 
- astridnat
- Kontakt:
jJwel, a dużo Ci policzyli za wysyłkę? Z tego co piszesz to artykulacja nie powala, ale i tak warto by mieć choć jedną Lammily:)
- jewelsnake
- Kontakt:
Policzyli mi bardzo mało - nic. Najwyraźniej ludzie biorący udział w crowdfunding mieli darmową przesyłkę. Przykro mi, że nie mogę pomóc.
Jeśli chodzi o zginalność - nie jest rewelacyjnie, niestety, ale i tak nie narzekam, mogło być gorzej. Kliki dobrze trzymają, stopy i dłonie są zginalne, można też przechylać na boki głowę. Jak się uprzeć to da się ją dobrze upozować, a już na pewno Tobie, u Ciebie zawsze lalki wyglądają jak żywe.
Annorelka, niedługo się za to zabieram, już zamówiłam włosy do rerootu
Jeśli chodzi o zginalność - nie jest rewelacyjnie, niestety, ale i tak nie narzekam, mogło być gorzej. Kliki dobrze trzymają, stopy i dłonie są zginalne, można też przechylać na boki głowę. Jak się uprzeć to da się ją dobrze upozować, a już na pewno Tobie, u Ciebie zawsze lalki wyglądają jak żywe.
Annorelka, niedługo się za to zabieram, już zamówiłam włosy do rerootu
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- privace
- Kontakt:
A takie bardziej szczegółowe wrażenia opiszesz- jakość wykonania, zalety, wady, niedoróbki itp?
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Tak,taktaktaktaktak! To jest wyjątkowa laleczka. Inna niż te, które znam. Takiej nastolatki jeszcze nie było i możliwość jej obejrzenia i poczytania Twoich opinii, Jewelku, będzie strasznie ciekawe. Strasznie, okropecznie, no i już mi ślina na samą myśl cieknieprivace pisze:A takie bardziej szczegółowe wrażenia opiszesz- jakość wykonania, zalety, wady, niedoróbki itp?

- astridnat
- Kontakt:
- jewelsnake
- Kontakt:
Z ciekawości przełożyłam głowę Barbie na ciało Lammily, żeby sprawdzić czy to możliwe. Wygląda całkiem naturalnie, oczywiście szyja jest krótsza od szyi Barbie, więc sprawia trochę zaskakujące wrażenie, ale ogólnie podoba mi rezultat.

Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- MajorMistakes
- Kontakt:
O, fajna hybryda. Odcień chyba pasuje, prawda?
W internetach mocno plują na ubrania Lamilly- nie na jakość, tylko na niewymyślne fasony. Jasne, że proponowane ciuchy są bardzo podstawowe, ale jak pomyślę, ile trzeba było czekać na naprawdę ciekawe szmatki dla Barbie... I jak wyglądały niektóre wysypy fashion(!)istek, to mam wrażenie, że to nadmierne czepialstwo.
Może patrząc w lustro przyzwyczaiłam się do innych niż reszta ludzi standardów, ale mnie się ta lalka wydaje estetyczna i całkiem ładna.
W internetach mocno plują na ubrania Lamilly- nie na jakość, tylko na niewymyślne fasony. Jasne, że proponowane ciuchy są bardzo podstawowe, ale jak pomyślę, ile trzeba było czekać na naprawdę ciekawe szmatki dla Barbie... I jak wyglądały niektóre wysypy fashion(!)istek, to mam wrażenie, że to nadmierne czepialstwo.
Może patrząc w lustro przyzwyczaiłam się do innych niż reszta ludzi standardów, ale mnie się ta lalka wydaje estetyczna i całkiem ładna.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- privace
- Kontakt:
W związku z bardzo rozbudowanym offtopem na temat feminizmu, walki z anoreksją itd, itp- wszystkie posty offtopowe zostały przeniesione post63171.html#p63171
Zgodnie z regulaminem
Proszę o merytoryczne posty dotyczące LALKI- wszystkie opinie pokrewne proszę wyrażać tu
Dalsze offtopy w tym temacie będą kasowane!!!
Zgodnie z regulaminem
Regulamin DOLLS forum
I. Postanowienia ogólne
8.To jest tematyczne forum LALKOWE i o tym TYLKO I WYŁĄCZNIE rozmawiamy w działach tematycznych. Kto ma ochotę dyskutować o polityce, religii itd. itp.- niech założy temat w dziale spamowisko lub znajdzie do tego inne forum. Wszelkie posty offtopowe w działach tematycznych będą bezwzględnie usuwane!
II. Postanowienia szczegółowe
1. Nie tolerujemy żadnych awantur, obrażania innych użytkowników i kłótni. Jeżeli ktoś ma przysłowiowe "ale" do innego użytkownika, od tego są wszelakie komunikatory, maile, PW lub wyznaczony do tego temat. Awanturowanie się na forum będzie karane ostrzeżeniem lub banem.
3. Robienie off-topicu w tematach będzie upominane przez Administrację lub Moderację, a nagminne jego powtarzanie karane ostrzeżeniem lub banem.
Proszę o merytoryczne posty dotyczące LALKI- wszystkie opinie pokrewne proszę wyrażać tu
Dalsze offtopy w tym temacie będą kasowane!!!
- LuLu
- Kontakt:
Muszę przyznać, że Baśka przełożona na jej ciałko prezentuje się naprawdę sympatycznie! Choć może ten makijaż nie do końca pasuje do całokształtu.
Broken Doll in the Middle of Chaos...
-
seyumi
- Kontakt:
Barbie na ciałku Lammily wygląda nieźle. Ciekawa byłaby cimnoskóra Lammily 
Człowiek z łatwością zabłąka się i zajdzie w zgubne rejony: najtrudniej jest nauczyć człowieka słusznej drogi. - mądrość japońska