[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: Szklanooka »

KiciaKocia pisze:Jedno mi się ciśnie na usta - gdzie, do diabła, jest Sparrow Hood? Wypuszczają lalki osób, które jeszcze nie były w serialu a nie wypuszczają Sparrowa. No weźcie... Jest to everkowy facet, na którego najbardziej czekam a Mattel nic...
Ja się pytam gdzie jest Daring! Przecież to jest jedna z głównych postaci a zamiast niego wydają jego siostrę?

Przyjrzałam się "Way Too Wonderland" i ja bym tą serię nazwała "Everki na grzybach" albo "po grzybach"... Bo nie wiem jak można połączyć neonowo limonkowy kolor z dwoma odcenami fioletu, dwoma odcienami różu i jeszcze walnąć do tego czarny... Biedna Kitty. Obrusowe sukienki wyglądają tandetnie, dodatkowo psując i tak niezbyt dopracowane projekty. Ale podobają mi się dodatki u Lizzie, szczególnie to jest epickie:
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

No właśnie, gdzie jest Daring... Albo Humpty, też się dłużej przewija na fabule niż ci nowi...

A co do Alistaira i tego, że nie realizuje potencjału Alicji. Alicja nie ma specjalnego potencjału - ot, dziewczynka w sukience z fartuszkiem i tyle. Za wiele się w tym temacie nie poszaleje, zwłaszcza, że robią chłopaka, więc nie zrobią mu falbaniastej kiecy.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nie tylko Kupidyna przeniosła się do Ever After High..
Obrazek
http://katescreations.tumblr.com/post/1 ... iners-that
Myślicie, że też będzie mniejszy?

Alicja MA potencjał, nie zapominaj że everki to wariacje na dany temat, na pewno nie poprzestaliby na zwykłej sukience z fartuszkiem, raczej przerobiliby ją na kolejny wzorzystą lolicią sukienkę. Samą lalkę mogliby zrobić w kilku rozmiarach, jak po zjedzeniu tych ciasteczek/wypiciu eliksirów :>

Seria po grzybach... tak. Tak.
Nie wiem, brakuje mi słów :facepalm: Jest prostacka i tandetna, nie wyobrażam sobie np Raven noszącej coś takiego.

Seria piknikowa wygląda na taką, która ma zwiększyć sprzedaż poprzednich. Jakby "jednak kupię tę wersję basic, bo możliwe że już nigdy nie wydadzą czegoś tak dobrego".

Czy Faybelle nie ma przezroczystych, spectrowych łapek?
Ciasteczkową Holly wzięłam za Ashlynn, nie powinni jej robić, jeśli nie stać ich na wszycie długich włosów w tej serii :| Jej strój bardzo kojarzy mi się z tanimi wydaniami Barbie :/

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Obrazek
Ktoś idealnie uchwycił jak te postacie powinny wyglądać :/ Leniwy... Leniwy mattel... i pazerny

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

A ja tam wolę to co Mattel wymyślił. Fanartowa Rosabella ma najbrzydsze zestawienie kolorów jakie jej mogli wybrać... Faybelle wygląda jak przemalowana Vidia z Dzwoneczka... (I znowu wybrali jej obrzydliwe zestawienie kolorów...) Alistair mógłby być, ale znowu, jaskrawe, obleśne kolorki...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Szczerze mówić i oryginalne i te fanowskie dizajny mi się całkiem podobają. A le jedną rzecz muszę pochwalić - genialny pomysł z nawiązaniem do fartuszka Alicji w postaci apaszki syna. :D

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Rosabella w ognistych kolorach na pewno byłaby hipnotyczna i wibrująca, krzycząca z półki "kup mnie!", nawet jeśli szczegóły pozostawiałyby wiele do życzenia. Tak naprawdę ani ona, ani Faybelle nie są wcale tragiczne, na pewno zostałyby odebrane lepiej, gdyby oprócz nich pokazano postacie, które JUŻ pojawiły się w serialu. Teraz zbierają całą frustrację fanów :P

Ktoś zastanawiał się, czy Faybelle będzie miała główkę Cerise... Jej usta są bliżej brody, jak u Cerise, niż w standardowym moldzie.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

reiha pisze:Ktoś zastanawiał się, czy Faybelle będzie miała główkę Cerise
Może będzie wyższa. :hyhy:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Postawiłam obok siebie w Gimpie Faybelle i Raven z przeciekowych zdjęć, raczej są takiego samego wzrostu. Tak samo jak Hunter i Allistar....

(Twój nowy avatar :serducho:)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

reiha pisze:Rosabella w ognistych kolorach na pewno byłaby hipnotyczna i wibrująca, krzycząca z półki "kup mnie!", nawet jeśli szczegóły pozostawiałyby wiele do życzenia.
Raczej to kupujący by krzyczał "OMG! Moje oczy! Wypala mi oooooczy!" na jej widok, bo połączenie czerwieni i pomarańczu w tym odcieniu co na szkicu jest maksymalnie oczojebne i nieprzyjemne dla oczu.

Awatar użytkownika
ShokoCat
Kontakt:

Post autor: ShokoCat »

KiciaKocia pisze:
reiha pisze:Rosabella w ognistych kolorach na pewno byłaby hipnotyczna i wibrująca, krzycząca z półki "kup mnie!", nawet jeśli szczegóły pozostawiałyby wiele do życzenia.
Raczej to kupujący by krzyczał "OMG! Moje oczy! Wypala mi oooooczy!" na jej widok, bo połączenie czerwieni i pomarańczu w tym odcieniu co na szkicu jest maksymalnie oczojebne i nieprzyjemne dla oczu.
Mi się tam płomieniste dziewczę BAAAAAARDZO spodobało, uwielbiam takie kolory. Co do Alistara... Kiedyś myślałam, że najlepszym chłopakiem EAH był Dexter, ale jak zobaczyłam ten fanart... Lof, lof, miłość, Mattelu, spójrz na ten rysunek, to jest TO, a nie jakiś mizerny blondasek w niebieskiej koszulce
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

ShokoCat pisze:
KiciaKocia pisze:
Mi się tam płomieniste dziewczę BAAAAAARDZO spodobało, uwielbiam takie kolory. Co do Alistara... Kiedyś myślałam, że najlepszym chłopakiem EAH był Dexter, ale jak zobaczyłam ten fanart... Lof, lof, miłość, Mattelu, spójrz na ten rysunek, to jest TO, a nie jakiś mizerny blondasek w niebieskiej koszulce
Patrzę i widzę obleśnie kolory, więc dziękuję, postoję.

Awatar użytkownika
Ner
Kontakt:

Post autor: Ner »

Dziewczyny, dajcie sobie spokój. To już jest kwestia gustu, każdy ma inny. Nikt tu nikogo nie zmusza do kupowania lalek, które się nie podobają, a jak ktoś chce taką mieć to sobie przerobi. Pfoste :)

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Czy Duchess ma ten sam mold co Ash? Wydaje się mieć większe usta niż ten standardowy LINK

ODPOWIEDZ