Rozumiem, że cześć z Was podejrzewa iż zamierzam nawlekać na gumkę koraliki i na Was setnie zarobić. ALE NIE O TO MI CHODZI. Spróbuję zobrazować. Ktoś tu wyżej napisał o miniaturach perfum, że to zły pomysł bo łączycie koraliki sami. No więc poniżej zdjęcie mojego wytworu dokonanego w nocy (skończyłam o 8 rano
Tak więc brak modeli i zbity aparat mnie pokonały na razie. Wybaczcie jakość zdjęć ale posługuję się zbita lustrzanka która do niczego sie już nie nadaje.
Lacrima kocham Cię normalnie...
Orioness - właśnie pracuję nad pomysłem małych koszyczków ale to upierdliwe jest wyplatać z włosa... no nic może coś z tego pomysłu będzie. Czy Ty jak mówisz srebrne świeczniki to masz namyśli srebro 925 czy tylko platater? i czy to miałoby być w chromie czy satynato?
Szklanooka ciebie tez normalnie kocham... Taka historia. Byłam w czerwcu na targach luksusowego wyposażenia do domu. Widziałam tam wannę w której razem z mężem się zakochaliśmy. Zdjęcia folderu załączam. Nie złość się ale mosiężne nóżki są już passe ...

A oto mój pierwszy flakon. Szkło, mosiądz i elementy gumowe plus metal i onyx. NIe wiem czy jeszcze nie za duży jeszcze... Jest mniejszy niż 50 gr ale proszę o opinie.