Paula z Kauflanda.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Morrighan
Kontakt:

Re: Paula z Kauflanda.

Post autor: Morrighan »

A ja odkryłam, że z tych panienek z Kauflanda są idealne ubranka dla moej Nono 1/12 :D Wcześniej Nono kradła ciuszki od Evi, ale były lekko przyluźne no i buciki (oprócz ciapek z króliczkami) też są lekko przy duże. I wstyd mi przyznać ale kupiłam, aż trzy laleczki :P

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Jaki wstyd, czego tu się wstydzić :P Jedynie tego, że takie słodziaki obdzierasz z ubrań :P

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Ja zaraz ruszam do kauflandu, jak już nie będzie Pauli, będę płakać!

EDIT: Musiałam zwiedzić dwa Kauflandy, ale mam :D

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

No i teraz chcę paulowego chłopca. Nie trzeba było czytać :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Taka parka byłaby słodka, ale pewnie chłopczyk jest trudny do znalezienia...

Awatar użytkownika
Morrighan
Kontakt:

Post autor: Morrighan »

A ja dziś (tzn wczoraj bo już pierwsza) kupiłam czwartą Paulę i droższą od pozostałych, za 16,99 :D Wcześniej tych większych zestawów nie widziałam. I jest tego aż trzy wersje i długo myślałam nad tym, żeby trzech zestawów nie kupić :D Różnią się kieckami i strojami kąpielowymi. Jest zestaw gdzie jest i jedno częściowy strój. Oczywiście do każdego stroju są odpowiednie białe klapki na plażę :D
Obrazek
Miś i kaczusia do kąpieli są boskie :D Lalkę z kiecką od razu rzuciłam córce na pożarcie :P Zabrałam sobie resztę :D Co prawda w innym zestawie jest ładniejsza sukienusia, ale za to mało ciekawy strój i piżamka.
Ciekawe czy będą jeszcze inne zestawy :D Szkoda, że u mnie tylko jeden Kaufland

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Też zachorowałam na nie... Mam trzy:) Plus jeszcze kupiłam za 20 dyszki zestaw sukienek dla Barbie, ale dla butów (tylko jedne różowe! A do tego białe, fioletowe i niebieskie). Maluszki kupiłam bardziej pod kątem butów dla moich maluchów, bo tych nigdy za wiele:) Trochę żałuję, że nie było żadnej lalki z taką krótką fryzurką, A ta na koniku ma krzywe oczy :( A nie było widać tak od boku.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Ooo, te kiecki w czteropaku tez widzialam, ale ze nie mam dla nich zastosowania - odpuscilam
Obrazek

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Stary_Zgred pisze:Ooo, te kiecki w czteropaku tez widzialam, ale ze nie mam dla nich zastosowania - odpuscilam
Ja też nie;) Ale dzieciaki w rodzinie są to puszczę dalej w świat:) Choć jak rozpakowałam, to stwierdziłam, że jak by skrócić fioletową, to by niezła kiecka koktajlowa była. A biała ślubna jest tak skromna, że aż urocza:)

Niemniej kupiłam głównie po to by obadać buty. Podobnie jak te maluszki wszystkie:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Patrzę ja ci na zdjęcia, które wkleiłaś wyżej i ślinię się do nich. Dwa misiaczki i dwie kaczuszki kąpielowe. Och jej!

Wygląda na to, że firma, która wyprodukowała Paule wcale na małych laleczkach nie skończyła. Czy ktoś widział duże lalki od tego producenta? Zakładam, że istnieją, bo dla kogo byłyby wtedy te kiecki? Oczywiście firma mogła wpaść na genialny pomysł, że to będą takie sety ubrankowe, które wejdą na każdą lalkę w tej skali, ale mam jednak podejrzenie, że były robione pod jakieś konkretne lale. Hmmm!
Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

A kto to w ogóle produkuje?? Jest jakiś producent na opakowaniu, czy jedynie "made in China" ?

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szczegółowych informacji brak. Wiadomo tylko że importerem jest Kaufland. I tyle :(
Obrazek

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Nie rozglądałam się za dużymi lalkami.Ot tak chwyciłam na szybko sukienki, jak zobaczyłam cenę, a że tata i brat pośpieszali to poleciałam do kasy.

I faktycznie nie ma żadnych danych producenta, tylko, że Made in China.
Obrazek

ODPOWIEDZ