Chciałabym pochwalić się Wam moją pierwszą customizowaną lalką. Zanim dowiedziałam się o jakichkolwiek zasadach repaintu to oczywiście najpierw wykonałam już jeden (właściwie też przez przypadek - jako materiał na uczelnię) więc w utrwalenie makijażu pozostawia wiele do życzenia - na szczęście nie zamierzam wysyłać tej lalki w świat.
Proszę o ocenę mojej pracy. No i mam nadzieję zadmowić się tu na dłużej między Wami

Lalce zdecydowanie należą się lepsze zdjęcia.
Jest to lalka Monster High Spectra Vondergeist - już nie pamiętam z jakiej serii - kupiłam ją nagą, a po samej fryzurze rozpoznać nie potrafiłam.
Wszystko co lalka ma na sobie jest moją pierwszą próbą. Perukę wykonałam z ludzkich włosów - farbowałam je kolorem Gołębi Popiel bodajże z Joanny. Twarz zrobiona farbami akrylowymi - brwi później zostały poprawione akwarelką z Białych Nocy. Ogólnie to nie jestem super zadowolona z pracy z akrylami - ciężko mi uzyskać delikatne linie. Ubrania uszyte własnoręcznie.
Ogólnie strasznie mi się podoba taka robota - już kupiłam kilka sztuk kredek akwarelowych Derwenta, zamówiłam maskę i Mr. Super Cleara. Właściwie to już 4 kolejne nagie czekają u mnie w pudełku