Stardoll by Mattel

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Stardoll by Mattel

Post autor: Annorelka »

astridnat pisze:
Annorelka pisze:Zaciekawiły mnie buzie tych lalek. Fajne, komiksowe i chyba to jakieś nowy moldy? Bardzo ładne z resztą, dlaczego ich nie użyją ponownie? :(
Możliwe, że te moldy są zastrzeżone tylko dla Stardollek. Zależy jak umowę skonstruowali.
Szkoda by było, bo buzie ładne... Mam nadzieję, ze się pojawią kiedyś w innej serii, bo bardzo by mi odpowiadały do repaintu.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

jewelsnake pisze:Pink Flamingo, ciałka Stardoll są jeszcze bardziej nieruchome niż ciałka Model Muse, nie ruszają im się nawet nogi, nie ma możliwości np wysunięcia nogi.
Przyznam, że ciężko mi to sobie wyobrazić, chyba muszę posiąść jedną Stardollkę w celu organoleptycznego badania :) Lubię ciałka Model Muse, ale nie da się ukryć, że zakres ich ruchomości nie jest imponujący, jednak dla mnie, sam wygląd ciałka wszystko wynagradza :) Ciekawe, swoją drogą, co Mattel zrobił z prototypami moldów - może użyją ich jeszcze w innej serii. I ciekawe, czy wykorzystają jeszcze moldy Stardoll.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Dotarła do mnie moja pierwsza stardolka- i powiem wątpiącym, że nawet jako sztywne ciało- zachwyca. Co prawda wolałabym zamiast ślicznej wiśniowej sukienki zestaw od Bisou, ale jest dobrze. Zawsze można przekładać na ciałka bardziej ruchome, a takich pięknych twarzy się nie znajdzie. O, i rzęsy moja ma duuużo lepsze od Midge z LiDH, równe i naturalnie wyglądające.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

ODPOWIEDZ