Haha! Uwielbiam jak wszyscy tak mówią, krytykują a potem wychodzi nowa lalka, nowa seria i wszyscy zapominają, że przed chwilą marudzili.EvilCupcake pisze:Oni sobie lecą w kulki... Chyba dokupię sobie jeszcze Lizzie i springową Kitty i dam sobie spokój z everkami.
[EAH] Seria basic
- Szklanooka
- Kontakt:
Re: [EAH] Seria basic
- reiha
- Kontakt:
Bo jeszcze nie mieliśmy okazji zachwycić się nią w jakości HD, poczuć tej... aury towarzyszącej "mam w ręku lalkę i za chwilę będzie moja!!!!!111111!"/nie obudziliśmy się rano z myślą "dzisiaj wydam wszystkie pieniądze na głupoty!" i nie ruszyliśmy dziarsko w stronę działu z zabawkami, kiedy ona stała na półce.
Ucieszyłam się (trochę, bo mi na niej nie zależy, raczej na zmianie decyzji Mattela), że Raye Del Sol ma wersję z rękawkami, ale okazało się, że jej mąż je wydrukował w drukarce 3d
Może Mattel powinien rozważyć dodawanie męża z drukarką 3d do każdej lalki?
Ucieszyłam się (trochę, bo mi na niej nie zależy, raczej na zmianie decyzji Mattela), że Raye Del Sol ma wersję z rękawkami, ale okazało się, że jej mąż je wydrukował w drukarce 3d
- Szklanooka
- Kontakt:
reiha, jesteś genialna! Mam nadzieję, że szybko to wprowadzą i lalki zostaną w tej samej cenie i w takich samych pudełkach, bo jak to będzie potem wyglądało na półce!!!!1reiha pisze:Może Mattel powinien rozważyć dodawanie męża z drukarką 3d do każdej lalki?
Mnie plastikowe ocieplacze/rękawki i tak nie interesują, jeżeli nie są z materiału i futerka to mogą je sobie wsadzić. Dokładnie takie jak ma wiosnowa Kitty powinna mieć i podstawowa, a nie jakiś szary plastik pod szyją.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Taka mentalność i zapewne masz rację.Szklanooka pisze: Haha! Uwielbiam jak wszyscy tak mówią, krytykują a potem wychodzi nowa lalka, nowa seria i wszyscy zapominają, że przed chwilą marudzili.
- reiha
- Kontakt:
Nowy żart od Mattela:

źródło
Tak teraz wygląda basicowy Dexter. Szał.
Poprzednia wersja dla przypomnienia:
Ever After High Doll Dexter Charming Promo photo's by My Dolls Are My Models, on Flickr

źródło
Tak teraz wygląda basicowy Dexter. Szał.
Poprzednia wersja dla przypomnienia:
Ever After High Doll Dexter Charming Promo photo's by My Dolls Are My Models, on Flickr- trujewszczak
- Kontakt:
-
Konstelancja
- Kontakt:
Nie no, to jakaś masakra jest x(
- LolitaDolls
- Kontakt:
Borze w oborze...
- EvilCupcake
- Kontakt:
Ciekawa jestem czy jego cena zmaleje wraz z ilością dodatków, pewnie nie. Pogięło ich trochę. x_x
- Dia
- Kontakt:
Borze szumjoncy ;____________;
Mattelu, błagam!
Nie rób tak pozostałym postaciom! ;___________________________;
Mattelu, błagam!
Nie rób tak pozostałym postaciom! ;___________________________;
- reiha
- Kontakt:
Trochę nieścisłości na zdjęciu:
Stojak
Mattelu, nie ogarniam.
tumblrNo pin. (picture shows pin, but the does not actually have it)
Wrong stand (female stand in packed with him not male stand)
Shirt does retain it’s golden pattern (picture shows plain black shirt, but the doll does have some gold in there)
Stojak
- ShokoCat
- Kontakt:
Czy oni mu coś uczynili z marynarką? Lubię jego marynarkę...
Do pełni "szczęścia" brakuje tego, żeby Lizzie zabrali serduszkoznamię a Kitty uszy. Wszystko zabierajo a cena taka sama
Aczkolwiek żeby tak brutalnie nie hejtować powiem, że nowa facjata wydaje mi się ładniejsz. Nie bijcie
Do pełni "szczęścia" brakuje tego, żeby Lizzie zabrali serduszkoznamię a Kitty uszy. Wszystko zabierajo a cena taka sama
Aczkolwiek żeby tak brutalnie nie hejtować powiem, że nowa facjata wydaje mi się ładniejsz. Nie bijcie
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"
- KiciaKocia
- Kontakt:
Kitty nie ma i nigdy nie miała uszy jak kot - miała kocią czapeczkę, ale nie 'prawdziwe' uszy. (Niech zabiorą Lizzie to serduszko! Prooooszę! Podobałaby mi się, gdyby nie ono)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Mi się podoba z sercem, ale chciałabym zobaczyć ją raz bez
Albo żebym natknęła się na taką w chińskim markecie 
Profil Ginger:
Profil Ginger:
z http://kaylin-of-hearts.tumblr.com/post ... was-a-hugeAlso her face sculpt is lovely! I at first thought it was Cerise’s mould when I saw the promos, but now having her in person I can tell it’s completely unique. Her cheekbones are sharp and her nose is slightly pointy like a witch! Her lip shape is gorgeous too. I love how angular she is oh my gosh.
-
sylvier
- Kontakt:
W Polsce już jest partia ubogich basicow. Dexterow i pewnie innych postaci, bo widziałam Lizzie, Blondy - ma straszna grzywkę.
Ginger mnie kupiła, podoba mi się zmiana łańcucha(?) na turkusowy, ale szkoda ze brak pierścionka i bransolety
Ginger mnie kupiła, podoba mi się zmiana łańcucha(?) na turkusowy, ale szkoda ze brak pierścionka i bransolety