Zombie Girls od Jaccks Pacific
- reiha
- Kontakt:
Re: Zombie Girls od Jaccks Pacific
Zombie będą w promocji w Tesco http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-promo ... 013,2566/3.
-
Ameba
- Kontakt:
One i MH? Moim zdaniem Zombie Girls... są mroczniejsze. Te groby, no i klimat jest
Widziałam te lalki na żywo i z przykrością stwierdzę, że wyglądają trochę gorzej, aczkolwiek i tak są ładne. Mnie ta uwielbiana przez Was Mary nie przypadła szczególnie do gustu, Rhoda tym bardziej, ale Sunny i przede wszystkim Mya są bardzo fajnymi lalkami. Kto wie, może kiedyś stanę się posiadaczką takiej...
Widziałam te lalki na żywo i z przykrością stwierdzę, że wyglądają trochę gorzej, aczkolwiek i tak są ładne. Mnie ta uwielbiana przez Was Mary nie przypadła szczególnie do gustu, Rhoda tym bardziej, ale Sunny i przede wszystkim Mya są bardzo fajnymi lalkami. Kto wie, może kiedyś stanę się posiadaczką takiej...
- reiha
- Kontakt:
Wydaje mi się, że gdzieś się przenieśliśmy z dyskusją o tych lalkach XD Może do promocji w marketach?
Mi się całkiem odpodobały jak zobaczyłam je na żywo. Są zupełnie bez wyrazu. Ale koniecznie pochwal się (najlepiej ze zdjęciami!) jeśli uda Ci się jakąś zdobyć
Jestem ciekawa jak prezentują się poza pudełkiem.
Mi się całkiem odpodobały jak zobaczyłam je na żywo. Są zupełnie bez wyrazu. Ale koniecznie pochwal się (najlepiej ze zdjęciami!) jeśli uda Ci się jakąś zdobyć
- Daga
- Kontakt:
A mnie tam się podobają. Może nie powalają oryginalnością w zalewie monsterkopodobnych lalek, ale Rhoda w wersji deluxe chyba trafi na moją wishlistę