[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: reiha »

A jak jest w końcu z jej wysokością? Widziałam zdjęcia porównawcze, z których nic nie wynika, bo lalki krzywo stoją. Naprawdę jest wyższa od Cerise?

W realu jest już Mirror Beach, Ashlynn jest bardzo ładna, Maddie tak bardzo nudna, a Jabłka nie widziałam. Chcą za nie prawie 80 złotych, czyli po przecenie pewnie 55?
(liczyłam na zobaczenie Haunted, skoro w Czechach mają już wszystkie : D I znowu zapomniałam sprawdzić, czy mają Legacy Day2 :facepalm: )

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Widziałam to zdjęcie, ale musiałabym liczyć kwadraty, bo z Cerise stoją na innych wysokościach. Gdzieś krążyło jeszcze zdjęcie na stojakach, w butach i na boso, widziałam minimalną różnicę wzrostu, jak mi się wydawało, przez włosy, ale podpisane że Duchess jest wyższa :P

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Gdyby tak wyglądała każda Duchess
pewnie powiedzielibyśmy, że jest kopią Jabłka.
Albo że nie wygląda jak w serialu.

Chcę ją :beczy: Może kiedyś wydadzą ją w podobnej wersji :C

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

reiha pisze:Gdyby tak wyglądała każda Duchess
Widziałam to zdjęcie niedawno. Zakochałam się i chyba kupię ją tylko po to, aby ją tak podrasować :D Podoba mi się strasznie jej wygląd.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

seyumi
Kontakt:

Post autor: seyumi »

Taka podrasowana Duchess jest cudna.
Człowiek z łatwością zabłąka się i zajdzie w zgubne rejony: najtrudniej jest nauczyć człowieka słusznej drogi. - mądrość japońska

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Zauważyłam dość interesującą rzecz. Cedar i Blodnie różnią się moldem i to ponad fakt, że Cedar ma wmoldowaną fakturę drzewa na brodzie i policzkach. Mają różne nosy oraz usta. Nos Blodnie jest bardziej zadarty a usta mniejsze. Cedar ma nos perkaty i szersze usta. Różnica w sumie nieduża, ale jest. Dodatkowo, Blondie ma dłonie na różnych moldach i dłoń lewa i prawa różni się układem palców, podczas gdy Cedar ma taki sam układ palców w obu dłoniach.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

http://poli-loli.blogspot.com/2015/02/e ... -swan.html Zaspamuję wam moją Duchess. Strasznie mi się podoba jej mold.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Rain?! (muszę w końcu skończyć Out of Oz!)
Obrazek
(Zdjęcie wycięte z katalogu, w którym nie ma zupełnie nic ciekawego.)

Ale jednak jako everko-wiedźma z Czarnoksiężnika byłaby deszczowa, wodna, albo wiaderkowa, nie cukierkowa. Która jeszcze była czasem zielona, Maleficent? Motyw też nie pasuje. Ta wygląda trochę jak porzucony prototyp Ginger :<
Albo losowy fanart, ciapnięty przez niedouczonego pracownika.

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

Duchess jest chyba jedyną Everką, na którą bym się skusiła... ma jakąś węższą twarz, nie bułkę jak reszta... xD No i w serialu animowanym ją nawet lubię, mimo że jest mało pozytywnym charakterem....
Generalnie gdyby nie te szerokie pysie pewnie bardziej podobałyby mi się Everki niż Monsterki. :<

Awatar użytkownika
Ner
Kontakt:

Post autor: Ner »

A może jakaś córa Baby Jagi? Chociaż, gdyby ta miała dzieci, to Jaś i Małgosia raczej by wiedzieli... Ciekawy motyw, córeczka(albo wnuczka) szukająca zemsty za spalenie Babuni i piernikowego domku...

Mi też nie podobają się te pyzate twarze. Gdyby nie one, miałabym więcej everek...

Awatar użytkownika
karusia79
Kontakt:

Post autor: karusia79 »

Duchess ma inny mold, porównywałam w sklepie z Briar.
Ciekawa lalka, ale cena półkowa mnie zabiła... :facepalm:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Ta zielona czarownica jest świetna! Jeśli to tylko prototyp to szkoda, bo podoba mi się bardziej od Casty i Pierniczki.
Chociaż widząc to co teraz mattel robi z eah, to lalka pewnie nie byłby nawet w połowie tak fajna jak art.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ner pisze:A może jakaś córa Baby Jagi? Chociaż, gdyby ta miała dzieci, to Jaś i Małgosia raczej by wiedzieli... Ciekawy motyw, córeczka(albo wnuczka) szukająca zemsty za spalenie Babuni i piernikowego domku...
Córką Baby Jagi jest właśnie Ginger Breadhouse :C (ładna jest, nie narzekam).
Gdzieś widziałam, że to jest cudza OC, chociaż nie znalazłam jej na stronie przypisywanego autora. Nie wiem czy to prawda. Chciałabym trzecią zieloną wiedźmę :D Ale właśnie z motywem wody.

Awatar użytkownika
AshleyHill
Kontakt:

Post autor: AshleyHill »

Dla mnie ona się nie podoba.....według mnie niezbyt pasowała by do Ever After.Gdybym zobaczyła lalkę to może bym zmieniła zdanie.Może się nie znam.Na razie jestem na nie

ODPOWIEDZ