Mattelu błagam, wydaj ją szybciej! Chcę milion razy bardziej niż przedtem.
-- 26 mar 2015, o 23:44 --
*offtop*
Ehhh, szkoda, że nie udało mi się przeczytać komentarzy na czas.

Jak dla mnie to ludzie ostro przeginają (obie strony), błagam, to jest tylko zielona lalka z afro! Zabawka dla dzieci! Jestem ciekawa czy fandom zrobiłby nalot na dziewczynkę, która zdecydowała się swojej lalce rozczesać włosy.
"[...]was there drama when Howleen’s hair got straightened?", chyba nie obiło się to aż takim echem.
Nie wiem czy to kwestia tego, że wychowuję się w innym otoczeniu niż większość tumblra (zakładam przewagę Amerykanów, chociaż mogę się mylić), ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, że kręcone włosy są gorsze, brzydsze czy kij wie jakie.

Moje są jak druty i nigdy nie łapią żadnej fryzury na dłużej niż kilka godzinek, więc zawsze trochę zazdrościłam koleżankom, którym się tak pięknie kudły kręciły.
Ciekawa jestem co by się stało gdyby mattel wypuścił Honey w prostych, albo falowanych włosach, dla mnie tak czy siak byłaby jedną z ładniejszych monsterzyc, a pewne cechy fizyczne dalej byłby zachowane. Normalnie korci mnie żeby zainwestować w dwie Miodki i jedną wyprostować. *zła ja* Żeby nie było, kocham jej puchate afro, śmieszy mnie tylko shitstorm wokół włosów jakiejś lalki.