[EAH] Sugar Coated

Wszystko o Everkach
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

[EAH] Sugar Coated

Post autor: reiha »

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
źródło

Zestaw nazywa się Sugar Coated Kitchen with Ginger Breadhouse. I jest przeuroczy. Fajnością przebija Trupiarenkę Clawdeen.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
z http://www.amazon.com/Ever-After-High-K ... B00RGC0JQU

(łączymy wątek z serią Just Sweet?)

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Re: [EAH] Sugar Coated

Post autor: trujewszczak »

Cedar jest śliczna, Maddie i Holly bez szału niestety, ale mają śliczny buty!
I może zgrzeszę, ale mi się nowe pudełka bardzo podobają. Tak, wiem - zapłon. xD

Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Post autor: LolitaDolls »

Jaka ładna Holly!! :zakochany:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Czemu eah ma takie fajne playsety, a ja mam na nie tak mało miejsca? :C

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Obrazek
Maddie hit a fat ass blunt before she went to help Ginger bake.
z http://sassking-trevor.tumblr.com/post/ ... nt-to-help
:rotfl:

Jeszcze zdjęcia Cedar i recenzja serii na youtube, wydaje się ok, chociaż trochę niemrawy komentarz - wrzucam przed obejrzeniem zanim znowu moja przeglądarka umrze/kliknę skrót zamykający karty i będę musiała szukać linków w archiwum.

Konstelancja
Kontakt:

Post autor: Konstelancja »

Borze norweski, ta seria jest bajeczna! Błagam, niech nie trafią do Polski, bo ja chyba nerkę będę musiała sprzedać na te wszystkie okazy z chciej-listy....

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

Śmiechłam z "upieczonej" Maddie...
Poza tym: wnuczka Baby Jagi... z piecykiem... czy ona właśnie nie powinna mieć do piecy awersji...?

Awatar użytkownika
LadyBarbarella
Kontakt:

Post autor: LadyBarbarella »

Moony pisze:Śmiechłam z "upieczonej" Maddie...
Poza tym: wnuczka Baby Jagi... z piecykiem... czy ona właśnie nie powinna mieć do piecy awersji...?
Haha dobra uwaga :haha: seria podoba mi się, ale ciekawe kiedy będą w Polsce, bo w oficjalnym katalogu Matella nie ma nic. Wrrrrr. :bezradny: :wrr:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ciekawe, czy będą mieli piekarenkę :mysli: A może mieli? Żeby tak ją przecenili jak wtedy Drakę kafejkową, na 40 złotych :D Chociaż za 100 też byłoby warto ją kupić. Tak myślę...

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Widziałam tę serię w tescoo i gorączkowo poszukiwałam tej ciasteczkowej Panny, wściekając się, że jej nigdzie nie ma, a ona przecież jest wmontowana w cały zestaw :facepalm: .
Właśnie ona jest imbirowo - cynamonowym ciachem, czy Babą Yagą Junior? Ten zestaw, też mi się podoba, niby nie ma dużo elementów, ale są za to konkretne, bardzo ładnie wykonane i o ciekawej kolorystyce. Mogłabym trafić go w jakiejś super promocji, postawiłabym sobie niezależnie, też po za kolekcją. Sama lalka ma ciekawy pyszczek i pomysł na nią bardzo mnie przekonuje.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ona jest córką wiedźmy, która chciała zjeść Jasia i Małgosię. A Baba Yaga jest nauczycielką w szkole, i ma domek na kurzej stopie :P
Obrazek
http://everafterhigh.wikia.com/wiki/Baba_Yaga

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Ale super, nawet nie wiedziałam hehe. Ja myślałam cały czas, że ta laleczka, to imbirowe ciasteczko, jak te, które biegało w Shreku. No bo Ginger i Breadhouse, to się zupełnie zmyliłam. Ciasteczko w Shreku też piekło te giga wielkie ciacho. No, ale córka Wiedźmy, co chciała pożreć Jasia i Małgosię, to już w ogóle szał xD . Ona przypadkiem nie jest jej wnuczką, zamiast córką? Poczytałam sobie trochę o tej postaci na wiki, chociaż o rodzinie za wiele nie wspominają. Gdyby ubrali ją w taki bardziej wiedźmowaty strój, to na bank bym ją przytuliła do zbioru, chociaż i teraz głęboko mnie zainteresowała.

A gdzie Jaś i Małgosia? Chyba mieli w planach ich widać, a na screenach bajki widziałam postacie w ten gust.

Baba Yaga też okazała się kimś innym, bo myślałam, że to właśnie Baba Yaga chciała upiec rodzeństwo. Chociaż o Jasiu i Małgosi pisali Grimm, a Baba Yaga, to chyba bardziej wschodnio słowiańskie wymysły. No i domek na kurzej stópce, pamiętam z dzieciństwa, heh wyobraźnia nie zna granic, muszę się strzec, bo mało miejsca u mnie na półkach :>

Panna Yuki
Kontakt:

Post autor: Panna Yuki »

Maddie wygląda jak jakaś "stara ciotka " :rotfl:

-- 24 lis 2015, o 20:53 --

Maddie wygląda jak jakaś "stara ciotka " :rotfl:
Zapraszam na mojego bloga ^-^
https://blogpannyyuki.wordpress.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

ingrid pisze:A gdzie Jaś i Małgosia?
Odpowiednikami w EAH są 'bawarscy' kuzyni, Gus i Helga Crumb

Obrazek

Ale czy będą z nich lalki... w serialu są mniejsi niż reszta bohaterów, więc pewnie potrzebne by im były nowe moldy, i ciałko w typie Białej Króliczki maybe?

ODPOWIEDZ