Kizuna i nowa biżuteria

Akcesoria, dodatki
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Kizuna i nowa biżuteria

Post autor: Mysha »

Zrobiłam dziś dla Kizuny zestaw biżuterii - jak Wam się podoba? :)

ObrazekDSC00230-enhanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00226-enahnced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00220-enahanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00217-enhanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00213-enahanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00212-enahanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00209-enhanced by Mysha, on Flickr

Rock chick!
ObrazekDSC00205-enhanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00200-enhanced by Mysha, on Flickr

ObrazekDSC00229-enhanced by Mysha, on Flickr
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Re: Kizuna i nowa biżuteria

Post autor: Pink Flamingo »

Pasują jej takie delikatne wzory :) A do tanktopu świetnie wygląda by nieśmiertelnik :D

Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Post autor: LolitaDolls »

Bardzo ładne, potwierdzam słowa Pink Flamingo, pasuje jej to i w pewnym sensie też dodaje charakteru. A właśnie, jeśli mogę zapytać, to czy Kizuna miała być wzorowana na jakiejś konkretnej postaci, czy miała być taką "własną mangową ślicznotką"? :)

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Pink Flamingo pisze:Pasują jej takie delikatne wzory :) A do tanktopu świetnie wygląda by nieśmiertelnik :D
Hm, masz rację, to mogłoby być ciekawe :) Aczkolwiek wydaje mi się trudne do wykonania (tak, żeby jakość była wystarczająco dobra).
LolitaDolls pisze:A właśnie, jeśli mogę zapytać, to czy Kizuna miała być wzorowana na jakiejś konkretnej postaci, czy miała być taką "własną mangową ślicznotką"?
Kizuna Yumeno została stworzona przez pana Choo jako jedna z maskotek Culture Japan - http://www.dannychoo.com/en/post/26782/ ... umeno.html Następnie sam autor zrobił lalkę odzwierciedlającą tę postać.
Moja Kizuna zachowała właściwie oryginalną niezmienioną postać. Nie planowałam dla niej żadnych customizacji - pewnie dlatego, że jest to moja pierwsza tego typu lalka i muszę się z nią trochę "oswoić", zanim zacznę cokolwiek w niej zmieniać. Ale jeśli już będę robić z niej jakąś postać, to pewnie taką, którą sama wymyślę :)
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Mysha pisze:
Pink Flamingo pisze:Pasują jej takie delikatne wzory :) A do tanktopu świetnie wygląda by nieśmiertelnik :D
Hm, masz rację, to mogłoby być ciekawe :) Aczkolwiek wydaje mi się trudne do wykonania (tak, żeby jakość była wystarczająco dobra).
O patrz, a jednak da się :) Tyle tylko, że wyprzedane.
http://i-treedesign.kr/product/SERIAL-N ... ay_group=1
Obrazek

Awatar użytkownika
Elin
Kontakt:

Post autor: Elin »

Fajna biżuteria. :)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Pomysłowe wykorzystanie łańcuszków od butów! Fajne!
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

ODPOWIEDZ