Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu. D:
Czy wie ktoś, gdzie mogłabym zakupić Pullip Make It Own Kit? Znalazłam niestety tylko Isule lub Dale z tego typu. Mogą być oczywiście zagraniczne strony, bo na polskich nawet na to nie liczę. :I I przy okazji jeszcze pytanie, czy istnieje ciałko obitsu pasujące kolorem do Pullipa o kolorze skóry pale?
Pullip Make It Own - gdzie zakupić?
-
Longon
- Kontakt:
- privace
- Kontakt:
Re: Pullip Make It Own - gdzie zakupić?
Nie, dział pod tytułem :"Warto zajrzeć.Gdzie, co i jak- czyli dzielimy się adresami ciekawych stron o tematyce lalkowej" nie jest odpowiednim działem na zadanie pytania: gdzie kupić lalkę.
Przeniosłam.
Przeniosłam.
- Magalita
- Kontakt:
a na pullipstyle patrzyła?
- LolitaDolls
- Kontakt:
Będzie trudno, bo z tego co wiem to większość mio kitów jest wyprzedana i groove chyba nie ma zamiaru produkować ich więcej, ale jeden kolor jest dostępny w oficjalnym sklepie Groove http://www.jpgroove.com/shop/index.php/ ... yfair.html , ale to kolor fair, czyli standardowy, taki pasujący kolorem do obitsu white. Cóż, chyba pozostaje ci tylko ten kolor, bo skoro pale nie ma nawet w oficjalnym sklepie to raczej nigdzie go nie znajdziesz. I raczej nie ma obitsu które pasuje kolorem do pale, jakiejś wielkiej tragedii z obitsu white nie ma, ale to nie komponuje się tak ładnie.
- reiha
- Kontakt:
...chyba że ona chce ukraść ciało dla innej lalki, wtedy to ze strony odpada 
Skoro to jest preorder, to może jednak planują doprodukować też inne wersje? Na miejscu autorki wątku poczekałabym do końca czerwca, czy nie pojawi się w planach ten właściwy kolor ciała.
Skoro to jest preorder, to może jednak planują doprodukować też inne wersje? Na miejscu autorki wątku poczekałabym do końca czerwca, czy nie pojawi się w planach ten właściwy kolor ciała.