https://www.flickr.com/photos/ladybarba ... 1983315335 wszystkie moje malutkie "przemiany" są dostępne pod linkiem.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałego dnia
arigato78 pisze: Witaj, LadyBarbarella'o :-)
Brązowooka GenerationGirl z czerwonymi ustami i białymi (srebrnymi) włosami to też Twoje dzieło?
Witam, tak, ale nie jest ona repaintowana, to tylko projekt w Photoshopie. Nie mam w kolekcji Generation Girl, lecz Glitter Hair.![]()
Akrylami i lakierami do paznokci.Rhaenys pisze:Czym je malujesz?
-- 8 sie 2015, o 15:26 --
Czym je malujesz?
Ahh teraz to rozumiemarigato78 pisze:Jak zwał tak zwał. Ja miałem na myśli facemold GG. Z takim malunkiem oczu wygląda bardziej łagodnie i sympatycznie. I ten kolor tęczówki prezentuje się nawet ładnie w połączeniu z kolorem włosów.
Nie miałam takiego przypadku, ale jest to możliwe, jednak.. akryl odchodzi pod wpływem zmywacza do paznokci. Proponuję czekać, aż wyschnie porządnie i wtedy zakładać akcesoria(najlepiej tak by jak najmniej dotykać lalki) w przypadku markerów trzeba być bardzo ostrożnym, bo jeśli wsiąknie w gumę(np. głowa lalki) to nie wiem czy nawet da się go usunąć. Wydaje mi się, że akryl jest bezpieczniejszy, jeśli dojdzie do zabrudzenia to po prostu trzeba szybko działać. Jak na razie lalki są czyste. Ostatnio miałam tylko jeden przypadek gdzie noga została ubrudzona, ale nie jestem pewna czy to przez akryl.Martwi mnie tylko to, że tak przemalowane dodatki mogą brudzić lalki... Miałaś takie kłopoty? Jakoś im zapobiegasz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości