[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: EvilCupcake »

Nie wiem czy ten temat nie był poruszany już przy jakiejś okazji, ale pamiętanie może postać, która pojawia się w lustrze w filmie Thronecoming? Jest to ta sama postać, która widnieje w logo eah. Co najciekawsze ma ona nawet imię oraz oficjalne bio. Jest to Brooke Page, córka narratorów. Czyżby miała odegrać jakąś większą rolę w everkowym świecie? Bez większego powodu raczej by nie nadawali jej cech indywidualnych. :mysli:

Obrazek
http://40.media.tumblr.com/0c6f75f9117d ... 1_1280.png

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Przesłodzone (zastanawiam się, czy nawet nie jest na granicy kiczu), ale i tak jestem pod wrażeniem :D

ObrazekEver After High custom by Co Co, on Flickr
ObrazekEver After High custom by Co Co, on Flickr

Chocolate
Kontakt:

Post autor: Chocolate »

Od wczoraj mamy do kolekcji Holly O'Hair z Basniowiosny. Zastanawia mnie tylko jedno. Gdy ją wyciągnęłam z pudełka od razu zwrocilam uwagę na szeleszczące cos na nogach po legginsami. Zajrzałam pod legginsy i okazało sie, ze Holly ma jeszcze pod nimi takie portki z folii. Taj jakby ktoś szył te legginsy i nie wyciągnął je. Czy ktoś z was ma tez Holly z foliowymi portkami pod legginsami?

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Być może to dlatego, że istnieje duże ryzyko, iż jej gatki mogą zabawić nogi, a folia ma temu zapobiegać.

Chocolate
Kontakt:

Post autor: Chocolate »

Byc może... W każdym razie Cerise z Basniowiosny nie ma tej folijki pod legginsami

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Na spectra.net ktoś rzucił w poście, że crossoverem może być planowane(? nie podał konkretnej nazwy, ani źródła) pojawienie się dziecka Alladyna, oraz Gigi w roli dżina. Ona dostaje ostatnio tyyyle lalek, MH nie wypuści jej tak łatwo do EAH, chyba że na jednorazową wycieczkę. Wtedy pewnie wydaliby ją na Comic Conie :P Chyba, że po prostu chcą wykorzystać ją w jak największej liczbie serii w jak najkrótszym czasie, zanim oddadzą postać drugiej linii. Och, głupie plotki.
Za to Kupidyna mogłaby na trochę wrócić :p Chciałabym zobaczyć odcinek, w którym przyznaje się, że jest z monsterkowa i że nosiła na plecach skrzydła wyrąbane z czyjejś klatki piersiowej.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Jeszcze dzisiaj i jutro w kerfurze obowiązuje promocja, w której kupując Rojalsa (109 zł) dostaje się Rebelsa za 1 grosz. Wydaje mi się, że pierwszy wypust w małych pudełkach (Jabłko, Raven, Briar, Maddie) się nie załapuje, ale mogłam źle sprawdzić kody. Nie wiem jak z dużymi pudełkami, bo nie było ani jednego, a nie chce mi się sprawdzać w necie. Raczej nie da się oszukać kasy, bo Rebelsi i Rojalski mają inne kody. Z nowych postaci, Kitty jest Rebelsem, więc można ją wziąć razem z Lizzie albo Duchess, które są Royalsami.
I oczywiście łapią się tylko serie basic.

(nie lubię tych nibyspolszczonych nazw, ale nie chcę zamotać :P)

Pomyślnych łowów!

(miałam zamówić na urodziny Gooliope, ale jeszcze zdążę, może do następnych zakupów uda się znaleźć ją w zwyczajnym sklepie)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Farrah Goodfairy wygląda jak upieczone prosię. Dlaczego nie ograniczą EAH do normalnych kolorów skóry?
Obrazek
Podpisane, ale treści na blogu są 16+ :facepalm:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Podoba mi się jej mold - inny jest niż wcześniejsze. Kolor by mi chyba nie przeszkadzał, gdyby ją wysparklili jak Abbey z MH. Wyglądała by wtedy bardziej wróżkowo. Skrzydła mi zupełnie nie pasują - wolałabym jakieś z przezroczystego plastiku, bo te są za ciężkie na mój gust.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Jeszcze kilka zdjęć (co za okropny znak wodny XD). Wydaje mi się, że lalka nie odbiega od zdjęcia promocyjnego, oczywiście oprócz różnicy w kolorze nóg, a więc właściwe wydanie też nie będzie maiło kolczyków, pierścionka, paska ani rajtek :/ Szkoda, że seria nie trzyma równego poziomu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

...w porównaniu z innymi postaciami, Goodfairy i np. Justine wydają mi się zrobione strasznie na odwal się. Sukienki bez oryginalnego pomysłu, słabe dodatki...

Awatar użytkownika
LadyBarbarella
Kontakt:

Post autor: LadyBarbarella »

Nie podoba mi się. Mold nie, ubiór nie.. w porównaniu do pierwszych basiców jest kiepsko. Przestają dbać o szczegóły i dodatki. Nie będę miała czego repaintować haha. :cicho:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nie pamiętam, czy zdjęcie w tak dużej rozdzielczości pojawiło się już na forum. Trudno. Bycie naczelnym spamerem forum do czegoś w końcu zobowiązuje :bezradny:
Obrazek
źródło

ODPOWIEDZ