iBesties

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

iBesties

Post autor: reiha »

Przeglądając fb trafiłam na link udostępniony przez Toy Box Philosopher.

http://ibesties.com/ - oficjalna strona
kickstarter na którym można wspomóc projekt, poczytać o lalkach i obejrzeć filmik promocyjny. Nie chcę wklejać w wątek zdjęcia lalek, bo musiałabym je zmniejszyć i wrzucać na serwer, żeby zmieściło się na forum.

McKenna strasznie mi się podoba, bo okropnie przypomina mi Blythe :D Chcęchcę.

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Re: iBesties

Post autor: Moony »

Patrząc na ich zainteresowania kojarzą mi się z tymi nowymi Mc2, chociaż nie są tyle związane z nauką, co z komputerami... co w sumie też jest ciekawe.
Fajnie, że robi się lalki które nie są tylko i wyłącznie baletnicami/ wróżkami/ kucharkami/ nianiami/ opiekunkami psów i koni... No i ubranka mają nowoczesne i dość dopracowane, co też się chwali.
Fajne mają całkiem proporcje i projekty, buzie trochę bym podrasowała... I jestem ciekawa ich mobilności, bo widzę, że zginają im się łokcie, a jak kolana? Na tym malutkim obrazku chyba widać linie, więc zakładam, że się zginają.
Włosy też wyglądają całkiem ładnie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Prototyp wygląda na zginalny...

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

Właśnie zedytowałam swój post. xD
Ciekawa jestem, ile zmian przejdą prototypy...

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Jak dla mnie te lalki, oprócz marketingu, niczym się specjalnie nie wyróżniają.
I ogólnie nie rozumiem specjalnie takiego podejścia - lalka dla przyszłych ..........(wpisać pasujący zawód). Trochę wyobraźni i każda lalka może być tym, co wymyśli dla niej jej właścicielka.

Awatar użytkownika
VMarcin
Kontakt:

Post autor: VMarcin »

Obejrzałem zdjęcia na necie... te lalki nie są niczym odkrywczym, są wręcz nijakie, Dale czy Pullipy (których osobiście nie lubię) mają przynajmniej wymienne oczy, a te... narysowane, artykulacja znikoma, nawet nadgarstki się nie ruszają, jak dla mnie porażka :no: na pewno nie kupię !

Awatar użytkownika
Pantera
Kontakt:

Post autor: Pantera »

a ja jestem nawet zaciekawiona tymi lalkami, podobają mi się ich moldy chociaż fakt, mogłyby mieć lepszą artykulację, żeby jeszcze tak nadgarstki się właśnie ruszały. jako lalki wyglądają trochę jak 3-4 letnie dziewczynki ciekawie ubrane. ale fajne takie lalki-nerdy, fajne bo przeważają zwykle jakieś księżniczki, wróżki czy inne takie
wydają się być normalnymi dziewczynami, to mi się podoba

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Hmmm... nie wiem jak to ująć, ale nie podoba mi się jak bardzo to podobne do "Projektu MC2" i że w obu jest postać, która jest w moim odczuciu uzależniona od mediów społecznościowych i "bycia na czasie" dzięki nim, i prezentują to jako coś dobrego. Czepiam się.

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Tak, czepiasz się :P

Lalki jak lalki. Myślałam, że ubranka mnie urzekną, ale wyglądają lepiej na artach niż w rzeczywistości...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Obrazek
iBesties zmieniły nazwę na The iBesties: Middle School Moguls. Rzucili trochę zdjęć z Toy Fair na fb, nie potrafię ich skopiować na forum :P https://www.facebook.com/ibestiesbrand/photos_stream. A tutaj prototyp ciała - link.
Lalki trafią do sprzedaży jesienią tego roku, ceny to $19.99 - $29.99. Do lalek będzie dodawana książka “You Be the Boss” i jakaś rzecz związaną z ich zawodem? Ale pewnie nie od każdej, stąd te różnice w cenie. Książki będą miały cztery różne zakończenia, czytelnik może wybrać co mu bardziej pasuje. A przynajmniej tak napisali na jakiejś stronie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

recenzja na blogu, nie czytałam, nie mam siły dzisiaj :| oglądałam tylko zdjęcia.
http://dollypanic.blogspot.com/2016/10/ ... oguls.html

jest trochę recenzji na youtube, ale słabo mi działa ta strona, daję jedną w ciemno, pewnie reszta będzie w polecanych
https://www.youtube.com/watch?v=w7_3u5w9KQw

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Całkiem fajne słodziaki.

Awatar użytkownika
Kiryuu
Kontakt:

Post autor: Kiryuu »

Ciuszki mają fajne, ale mi coś w tych buziach nie pasuje, przekonać się nie mogę. Żadna tak na 100% mi się nie podoba, ale może to i lepiej ;)

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Dla mnie mają chyba za mocny makijaż, takie stare maleńkie.

ODPOWIEDZ