Fashionistas 2015
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Re: Fashionistas 2015
Ingrid, piękna jest! Po obejrzeniu wszystkich nowych Fash już wiem, że to jedna z dwóch, którą zaproszę do siebie. Pozostałe też są wdzięczne, ale ta ma tak wybitnie udaną twarz, że aż mnie skręca z chcicy.

- reiha
- Kontakt:
Właśnie
te posty poleciały do wątku z promocjami i mój teraz jest tak bardzo bez sensu.
Chciałam ją bardzo bardzo, ale w moim kerfurze była tylko jedna Nikki, i to z tej starej serii, bo była czarna! Nowa seria chyba nigdy nie dojdzie do mojego miasta
Miałam zajrzeć do innego kerfura, ale po drodze był tkmaxx i tam straciłam wszystkie pieniądze
(w tru obok też nie dali mi obejrzeć nowej serii, grrrrrrr)
Chciałam ją bardzo bardzo, ale w moim kerfurze była tylko jedna Nikki, i to z tej starej serii, bo była czarna! Nowa seria chyba nigdy nie dojdzie do mojego miasta
- Mangalarga
- Kontakt:
Mam tą panienkę, jest świetna na żywo! 
Jestem po przeprowadzce i większość lalek mam spakowane w pudle, ale jak już je wypakuję (między ogarnianiem nowego mieszkania, sprzątaniem starego i pracą) to mogę zrobić małe porównanie z Pazette - chyba, że znajdę jakieś wcześniej w odmętach internetu
Bo chyba pisałam już gdzieś w tym temacie (albo tylko myślałam o tym), że to chyba nowy mold, tylko podobny do Pazette.
Jestem po przeprowadzce i większość lalek mam spakowane w pudle, ale jak już je wypakuję (między ogarnianiem nowego mieszkania, sprzątaniem starego i pracą) to mogę zrobić małe porównanie z Pazette - chyba, że znajdę jakieś wcześniej w odmętach internetu
Bo chyba pisałam już gdzieś w tym temacie (albo tylko myślałam o tym), że to chyba nowy mold, tylko podobny do Pazette.
- ingrid
- Kontakt:
Ja pierwszy raz na żywo spotkałam tę laleczkę w tru, ale miała dość krzywo nadrukowane oczy, dla mnie niesymetryczne oczy, które są, co najgorsze przesunięte względem nosa, zazwyczaj automatycznie dyskwalifikują lalkę. Do tego w tru wycenili ją na ok. 70zł. Zdziwiona byłam, że w kerfur nie tylko sypnęli nowościami, ale też dali do tego, tak dużą obniżkę. Mold nowej fashionki ciekawy, chociaż nie mam u siebie żadnej pazette, to mniej więcej ją kojarzę. Na moje oko obie lalki obracają się w tym właśnie klimacie, ale pazette ma chyba szczuplejszą rzeźbę buźki. Ogólnie z tych fasnionistek jest sporo ciekawych lal, a ja mam ogromną nadzieję, że wykorzystają te moldy do nowych dotw, jak np. dla nowej Włoszki, Niemki, czy Norweżki
Z tej serii mam jeszcze tę zupełnie czarniutką goddesskę, też jest śliczna (dla mnie goddesski chyba w każdej postaci będą wzbudzały zachwyt). Skusić się mam zamiar na Azjatkę z kotem na ubranku, może tę wygoloną blond LA (dzisiaj ją akurat oglądałam i ma coś w sobie) oraz drugą goddesskę, jak gdzieś spotkam.
Z tej serii mam jeszcze tę zupełnie czarniutką goddesskę, też jest śliczna (dla mnie goddesski chyba w każdej postaci będą wzbudzały zachwyt). Skusić się mam zamiar na Azjatkę z kotem na ubranku, może tę wygoloną blond LA (dzisiaj ją akurat oglądałam i ma coś w sobie) oraz drugą goddesskę, jak gdzieś spotkam.