Star Darlings

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Star Darlings

Post autor: reiha »

Postanowiłam podarować im własny kawałek forum :zawstydzony: tutaj jest wcześniejsza dyskusja.

Jednak są od Jakks, nie od Hasbro.

Sage:
Obrazek
Obrazek

Leona:
Obrazek
Obrazek

Libby:
Obrazek
Obrazek

Vega:
Obrazek
Obrazek

Scarlet:
Obrazek
Obrazek
źródło
O ile nie pokręciłam kodu, zdjęcia powinny robić się większe po kliknięciu.

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Re: Star Darlings

Post autor: astridnat »

Najbardziej podoba mi się to, że mają prawdziwe rajstopy....;) Szkoda, że tak im pociapano twarze:(
Obrazek

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Wydawało mi się, że mają większe głowy. Jestem tym trochę rozczarowana. I zdecydowanie korzystniej wyglądają na zdjęciach w pudełkach niż stricte promocyjnych.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Podobają mi się wszystkie poza złotą, która jest zbyt jednolita w kolorze. Reszta wyszła naprawdę fajnie - niezłe ciuchy, sympatyczne mordki - zdecydowanie jeśli do nas dotrą to którąś kupię.

Ciekawe jakiej są wielkości - wyglądają na maleńkie jak Equestria Girls czy Pinkie Cooper. (Co też mi się podoba - zwiększa to ich uroczość)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Kolejne lalki, które mi się podobają. :facepalm:

Złota i niebieska podoba mi się najbardziej, ale rzeczywiście złotej należałoby trochę odzłocić ubranko.
Jak będą u nas dostępne, to chyba się skuszę.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

KiciaKocia pisze:
Ciekawe jakiej są wielkości - wyglądają na maleńkie jak Equestria Girls czy Pinkie Cooper. (Co też mi się podoba - zwiększa to ich uroczość)
Na Disneystore mają 11 cali/28 cm, ale nie wiem czy to wysokość pudełka, czy lalek. Są już sprzedawane w Justice, więc pewnie niedługo ktoś wrzuci zdjęcia porównawcze.

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Soihime
Kontakt:

Post autor: Soihime »

Mnie się podoba Libby i złota. Są urocze!

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Wszystkie mi się podobają, ogólnie, cała seria jest w moim odczuciu urocza i bardzo sympatyczna, podoba mi się pomysł na serię książek, z których każda opisuje osobno przygodę jednej bohaterki, nie podoba mi się ten serialik internetowy. :P

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Post autor: Amelia »

Ja je chcę :serducho: . Już!

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

nie mogę się doczekać ooaków

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

reiha pisze:gołe lalki - https://flic.kr/p/BrZ79p
Hmm, czy mi się wydaje, czy ciałka się trochę różnią? Vega ma jakby szersze biodra, i piersi bliżej siebie... czy to kwestia światła? Ustawienia?
I zastanawia mnie, dlaczego Lew jako jedyna ma tak bardzo nienaturalny odcień skory...

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Moony pisze:
reiha pisze:gołe lalki - https://flic.kr/p/BrZ79p
Hmm, czy mi się wydaje, czy ciałka się trochę różnią? Vega ma jakby szersze biodra, i piersi bliżej siebie... czy to kwestia światła? Ustawienia?
I zastanawia mnie, dlaczego Lew jako jedyna ma tak bardzo nienaturalny odcień skory...
Różne. W opisie zdjęcie jest napisane, że są dwa różne typy ciałek u Star Darling.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Jak się tak z bliska przyjrzałam tym lalkom (nie na żywo tylko w internecie), to one mają chyba dokładnie tę samą fakturę ciała/plastiku, co ta metaliczna Roszpunka Disneya. Niby się błyszczą, trochę są, jakby takie transparentne, ale przecież wydała je ina firma, aniżeli Mattel? Może, jakiś nowy rodzaj odlewów, patent, albo te same firmy działają pod różnymi szyldami. Musiałabym te lalki zobaczyć na żywo.

ODPOWIEDZ