Lea - CHCĘ!
Ta druga - meh, ale buciory ma super!

Nie ma szansNer pisze:Pewnie jest duża szansa, że da się te "grube" nóżki przełożyć do smukłego ciałka...
Michał pisze:Nie ma szansNer pisze:Pewnie jest duża szansa, że da się te "grube" nóżki przełożyć do smukłego ciałka...ja mam plażówkę te z tymi prostymi nogami co niedawno wyszła i ma mniejsze bolce. Ale pożyjemy zobaczymy.
Ps.ja kocham obieZdecydowanie najpiękniejsze fashionistas jak dotąd. Ale ja tak mam kocham taki “wyprany” fiolet
Zgadzam się w zupełności. Miejmy nadzieję, że to tylko kwestia czasuNeytiri pisze:Świetnie pozuje na tym ciałku i zdjęcia bardzo ładne. O zachodzie słońca robione? Przyjemne, ciepłe światło pada![]()
Byłoby wspaniale, gdyby Mattel poszedł za ciosem i wykonał ciałka w stylu MtM dla tych nowych fashionistek o różnych typach budowy. Póki co pozostaje nam przesadzać ich sympatyczne buźki na szczuplejsze, standardowe MtM, ale chociaż zyskują na ruchliwości, to niestety tracą trochę uroku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości