Fashionistas 2016

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: Fashionistas 2016

Post autor: Mangalarga »

Są lepsze zdjęcia dwóch kolejncyh lalek - źródło na fotkach.

Obrazek
Obrazek

Lea - CHCĘ!
Ta druga - meh, ale buciory ma super!
Obrazek

Awatar użytkownika
Michał
Kontakt:

Post autor: Michał »

Ner pisze:Pewnie jest duża szansa, że da się te "grube" nóżki przełożyć do smukłego ciałka... ;)
Nie ma szans ;( ja mam plażówkę te z tymi prostymi nogami co niedawno wyszła i ma mniejsze bolce. Ale pożyjemy zobaczymy.
Ps.ja kocham obie :hyhy: Zdecydowanie najpiękniejsze fashionistas jak dotąd. Ale ja tak mam kocham taki “wyprany” fiolet :serducho:

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ruda jest świetna, choć nie lubię lalek z otwarymi ustami to tą mogłabym mieć...Ale raczej dostać na prezent, bo nie lubię kupowac sztuwniar. W ogóle dokąd ten Mattel zmierza? Jeszcze kilka lat temu ta seria była całkowicie zginalna, a dziś nie dość że niewymiarowa to jeszcze sztywna!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Ner
Kontakt:

Post autor: Ner »

Michał pisze:
Ner pisze:Pewnie jest duża szansa, że da się te "grube" nóżki przełożyć do smukłego ciałka... ;)
Nie ma szans ;( ja mam plażówkę te z tymi prostymi nogami co niedawno wyszła i ma mniejsze bolce. Ale pożyjemy zobaczymy.
Ps.ja kocham obie :hyhy: Zdecydowanie najpiękniejsze fashionistas jak dotąd. Ale ja tak mam kocham taki “wyprany” fiolet :serducho:

Mówisz o tych zaczepach wewnątrz, czy tylko o tym, co widać na zdjęciu? Bo jeśli w środku zaczep będzie pasował, to wciąż jest szansa, że da się coś doszlifować...

Awatar użytkownika
Michał
Kontakt:

Post autor: Michał »

Tak, mówię o wewnętrznych. Ja próbowałem nowej lalce przełożyć nogi od starej ale one się nie wpinały tylko wisiały i nie były włożone. Jesli tym lalki będą miały zaczepy od tych z 2015 to nie da rady przełożyć nóg starych do nowego torsu a po spiłowaniu można nowe nogi do starego torsu. No mam nadzieje że ktos to zrozumie :)

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Wrzucę, aby było na co popatrzeć, gdy na nowości jakby się nie zapowiada :hyhy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Ingrid gratuluję uzbierania takiej fajnej lalkowej gromadki.Ale one są piękne siedzę i się gapię jak durna.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

te dwie pierwsze :serducho:
nie wiem czy kiedykolwiek widziałam na żywo tę z grzywką, pierwszy rzut fashionistek był słabo rozprowadzany w Łodzi :(
(albo zaraz ktoś je wykupywał)

ktoś na fb pisał, że teraz są w leklerku po 20 zł, ale nie wiem czy w każdym mieście :(

swojej flockowanej kupiłam w końcu klonowate ciało z tigera, ale nie jest w idealnym kolorze :/

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Tych czarnuszek goddessek z grzywką miałam chyba, aż trzy i to w pudełkach. Jedną kupiłam dla siebie, drugą w cenie zakupu wysłałam takiej dziewczynie, która zbiera lalki i właśnie jej poszukiwała, a trzecią kupiłam dla takiej Pani, która także jej poszukiwała, ale ostatecznie zdążyła się obkupić na własną rękę. Więc tę trzecią wymieniłam w kerfurze na bodajże blondaskę z wygolonym bokiem głowy i pieprzykiem. W samym Kerfurze dosyć długo grzała miejsce na półce i ktoś ostatecznie ją chyba nabył. We Wrocławiu było troszkę tych lalek. Moja niestety trafiła się z lekko krzywym nadrukiem oczek, miałam ją wymienić na tę drugą pudełkową, ale po pierwsze polubiłam te pierwszą kupioną, po drugie otwierać kolejne pudełko uznałam za rozpustę, wolałam wymienić.

Lubię te czekoladki, do pary chciałabym jeszcze dorzucić Mbili na malutkim ciałku, aby było całkiem czekoladowo, biało, różowo.

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Post autor: Dollytopia »

Postanowiłam dać mojej Curvy Barbie ciałko Made To Move :) Bardzo lubię jej krągłości, ale chciałam mieć jedną Curvy z większą ekspresją ruchu.
Marzy mi się wersja MtM ciałka Curvy. Jednak zanim to się ziści, oto jak prezentuje się moja hybrydka. Uwielbiam jej twarz :serducho:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

I od razu lepiej wygląda.Gratuluję zakupu,faktycznie buziaka ma bardzo ładnego.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Świetnie pozuje na tym ciałku i zdjęcia bardzo ładne. O zachodzie słońca robione? Przyjemne, ciepłe światło pada :)
Byłoby wspaniale, gdyby Mattel poszedł za ciosem i wykonał ciałka w stylu MtM dla tych nowych fashionistek o różnych typach budowy. Póki co pozostaje nam przesadzać ich sympatyczne buźki na szczuplejsze, standardowe MtM, ale chociaż zyskują na ruchliwości, to niestety tracą trochę uroku.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Byłoby super, gdyby wypuścili ciałka MtM w innych rozmiarach (i odcieniach) + wersja dla Kena :) Na pewno kupiłabym kilka pulchnych i mniejszych (wysokie niekoniecznie), przydałoby się trochę różnorodności w moim barbiowym stadku.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Post autor: Dollytopia »

Neytiri pisze:Świetnie pozuje na tym ciałku i zdjęcia bardzo ładne. O zachodzie słońca robione? Przyjemne, ciepłe światło pada :)
Byłoby wspaniale, gdyby Mattel poszedł za ciosem i wykonał ciałka w stylu MtM dla tych nowych fashionistek o różnych typach budowy. Póki co pozostaje nam przesadzać ich sympatyczne buźki na szczuplejsze, standardowe MtM, ale chociaż zyskują na ruchliwości, to niestety tracą trochę uroku.
Zgadzam się w zupełności. Miejmy nadzieję, że to tylko kwestia czasu :) Tak, zdjęcia były robione wieczorem, stąd to cieplejsze oświetlenie.
Lubię fotografować latem bo mamy wtedy długie, jasne wieczory i pada właśnie takie łagodne, ciepłe światło. :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ