Ojej, Ashlynn jest taka ładna Niestety mam zasadę, że kupuję tylko everkowe basici i wszystkie już mam Szkoda, bo Kopciuszka serio wygląda uroczo. Może jak będzie tania (w co wątpię) to może się na nią skuszę
Mrok, groza, apokalipsa! Pierwsza Blondie, która mi się podoba! I nawet uśmiech wygląda dobrze. Tylko buty jakieś takie... No.
Nie jestem fanką Ashlynn w żadnej edycji, a w tej jakoś szczególnie - ani kolory, ani ten dziwny uśmiech... Briar jest w sumie fajna, ale moldowane rajtki mnie odrzucają. Portfel się cieszy
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"
Ash i Briar wyglądają jak takie typowe dziewczyny z insta z toną tapety na twarzy, która ma wyglądać naturalnie chociaż tynkowanie i tak jest widoczne.
No dosłownie jak wzorowane na niej https://pp.vk.me/c623727/v623727598/4bf ... mTE3kA.jpg
<spam>
A jutro chyba zaczyna się Toy Fair..? Szukałam informacji o tym, co będzie pokazane, ale znalazłam tylko, że te muzyczne MH są ostatnimi lalkami przed zmianą i że piracka seria wygląda dużo lepiej na żywo. :C
Jestem zła, bo oparzyłam się jakąś chemią przy sprzątaniu <marudzenie w złym dziale>
</spam>
Te, ale lubię mieć duże serie w oddzielnych wątkach. Nie mam mocy przeklejania postów, żeby wydzielić tamte zdjęcia, chociaż z drugiej strony to dobrze, to był przeciek prototypów i lepiej zamaskować je pomiędzy innymi informacjami
- - -
Ok, czyli Daring wyglądający jak Alistar jednak był prototypem. Żałuję źródło