masz absolutną rację..- zastosuję niebawem
zrobiłam wczoraj również pudełko dla syrenki
DSC_0343 by Nati, on Flickr
DSC_0355 by Nati, on FlickrJak Itan83 napisała, o co chodzi, to też to widzę.Saga pisze:Widzę ten zamysł i sadzę, że wyszedł - ale na pewno pomogłoby, gdybyś użyła innego koloru na cieniowanie twarzy, innego na brwi, a jeszcze innego na wszelkie akcenty typu rumieńce, okolice nosa i brody, etc. Gdyby brwi były ciemniejsze, a cieniowanie nad nimi szaroniebieskie, nie byłoby podejrzeń o rozmazany kolor.
Badgerstone pisze:Zajekwieciste pudełko! Raczej lalczastyste
-- 2 lut 2016, o 12:39 --
A dla mnie jest taka jak ma być. Lalki ktore nie tryskaja chumorem trudniej sie ocenia niz te usmiechniete. Uwazam ze w przerabianiu buziek winylowych jest prawie wszystko dozwolone,ludzkie buzie tez bywaja niestandardowe, zaskakujace, wydawaloby sie ze czasem niemozliwe. Sama widzialam kiedys pania o brwiach niemozliwych wrecz zeby istnialy, bo jednak jestesmy przyzwyczajeni ze to ma byc skora gladla a na niej grzeczne kreseczki, a tu sie rzeczywistosc wymyka spod kontroli i uwazam ze Itan zgrabnie ja przedstawila. Lalka jest poprostu smutnaczego ja skolei nie lubie za bardzo ale moze dlatego ze uwazam ze trudniej trudne emocje narysowac
sie przyznaje
Ja daje 10/10, mimo ze nie moja bajka.
Frapuje mnie jak te łezki jej pispadaly z buzi,bo one sa 3D?
20160208_231816 by Nati, on Flickr
ever after high dexter charming & hunter huntsman supernaturall repaint by Nati, on Flickr Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość