[MH] Nowości 2016
- MajorMistakes
- Kontakt:
Re: [MH] Nowości 2016
Film zdecydowanie NIE. Lalki- to się jeszcze zobaczy.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
-
emry
- Kontakt:
Nie wiem, czy to dobry dział, ale mi się skojarzyło ze zdjęciami.
Tak patrzę na ten nowy design i coś mi zaświeciło. Czy to nie jest po prostu kwestia dopasowania się do grupy docelowej, a raczej matek tej grupy? Amerykańsko-matczane strony huczały, że MH takie niemoralne, że lalki wyglądają jak martwe prostytutki (?!), i tak dalej. Mattel się dostosował, zmazał część makijażu, zrobił miłe buzie, ubrał Clawdeen... Tak? Nie? Ciastko?
Tak patrzę na ten nowy design i coś mi zaświeciło. Czy to nie jest po prostu kwestia dopasowania się do grupy docelowej, a raczej matek tej grupy? Amerykańsko-matczane strony huczały, że MH takie niemoralne, że lalki wyglądają jak martwe prostytutki (?!), i tak dalej. Mattel się dostosował, zmazał część makijażu, zrobił miłe buzie, ubrał Clawdeen... Tak? Nie? Ciastko?
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"
- takes
- Kontakt:
oo... ta nowa animacja ciekawa, na starą nie mogłam patrzeć hmm..
- reiha
- Kontakt:
Lady Gaga i jej siostra Natali Germanotta, zaprojektowały pierwszą wspólną lalkę MH. Lalka będzie dostępna w sprzedaży jesienią tego roku.

Tutaj jest cały artykuł po angielsku. Wybaczcie mój drewniany styl przy próbie tłumaczenia tych dwóch zdań
- - -
plotki!

- - -
Lagoona!

źródło

Tutaj jest cały artykuł po angielsku. Wybaczcie mój drewniany styl przy próbie tłumaczenia tych dwóch zdań
- - -
plotki!
twxla pisze:
It’s been confirmed by Mattel that Ghoulia and Skelita won’t be returning. That’s the only 2 they’ve confirmed so far.
- - -
Lagoona!

źródło
- Chale
- Kontakt:
Lagoona za wiele się nie zmieniła, ale za to ta Cleo do mnie przemawia coraz głośniej
Lalki zrobionej przez Lady Gagę i jej siostrę lekko się obawiam, co nie zmniejsza mojego zaciekawienia.
Lalki zrobionej przez Lady Gagę i jej siostrę lekko się obawiam, co nie zmniejsza mojego zaciekawienia.
- Moony
- Kontakt:
Ari to chyba najbardziej niepotrzebna lalka sezonu. Mamy już słynne piosenkarki w postaci Catty i Casty, a duchów jest co nie miara (nie mówiąc o tym, że Ari ma włosy jak Kiyomi i ubranie jak Spectra....)
Zastanawiam się, czy przypadkiem w filmie nie będzie miała swojej piosenki Ariana Grande, i czy musieli dla niej specjalnie stworzyć postaci.
Zastanawiam się, czy przypadkiem w filmie nie będzie miała swojej piosenki Ariana Grande, i czy musieli dla niej specjalnie stworzyć postaci.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Najprawdopodobniej w tym jest problem. Jeśli musiała być wepchnięta do MH, to mogli wymyślić dla niej innego potwora niż ducha. Wydaje mi się, że kosmita bardziej do niej pasuje.Moony pisze: Zastanawiam się, czy przypadkiem w filmie nie będzie miała swojej piosenki Ariana Grande, i czy musieli dla niej specjalnie stworzyć postaci.
- reiha
- Kontakt:
- Annorelka
- Kontakt:
Ciągle robiona we Flashu?
Bo może chociaż teraz jest płynniejsza z tymi innymi designami?
A nowe twarze monsterek są ładne, ale mi kompletnie do nich nie pasują, powinni dać takie oczka Ever After High.
A nowe twarze monsterek są ładne, ale mi kompletnie do nich nie pasują, powinni dać takie oczka Ever After High.
- reiha
- Kontakt:
Nie wiem, wyglądało jak zwykła rysowana kreskówka
Oglądam film z syrenkami, jestem tuż po tej scenie. Cały jest w 3d, nie wiem dlaczego zrobili wspomnienia Lagoony w taki sposób. Ciekawe czy będzie tego więcej...
Niech już pokażą tę lalkę Gagi :p Mattel potwierdził, że będzie w normalnej sprzedaży, żadna tam limitka dla wybrańców. Jestem tylko ciekawa, czy pójdą w stronę kolekcjonerskiej Draki, chociaż trochę wątpię, skoro ma być kierowana do małych dziewczynek.
Niech już pokażą tę lalkę Gagi :p Mattel potwierdził, że będzie w normalnej sprzedaży, żadna tam limitka dla wybrańców. Jestem tylko ciekawa, czy pójdą w stronę kolekcjonerskiej Draki, chociaż trochę wątpię, skoro ma być kierowana do małych dziewczynek.
- ingrid
- Kontakt:
Może szykują się do regularnej kreskówki?
Lalka gagi, aż na samą myśl mi niesmak, mam tylko nadzieję, że projekt jest kogoś innego, a znana sławna, tylko zasygnowała ten lans balans samej siebie.
Lalka gagi, aż na samą myśl mi niesmak, mam tylko nadzieję, że projekt jest kogoś innego, a znana sławna, tylko zasygnowała ten lans balans samej siebie.
- reiha
- Kontakt:
Wygląda na to, że zmienili koncepcję filmu w ostatniej chwili (wycięli trailerowy fragment z łodzią podwodną) i nie zdążyli zrobić tego w 3d >D
Zdjęcia z https://www.instagram.com/bers_review/

Zdjęcia z https://www.instagram.com/bers_review/

-
oristiel
- Kontakt:
Ari jest według mnie średnia, a z linii pirackiej podoba mi się tylko torebka i pasek Rochelle. Z urodzinowych (?) to chyba tylko buty Draculaury. Jak dotąd jestem zawiedziona, mam nadzieję, że pokażą jeszcze coś ciekawego.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Animacja wygląda beznadziejnie, to tyle w tym temacie.
Catrine w sumie chyba się nie zmieniła (ale ma brzydko pomalowane usta), Gil też wygląda normalnie. To dalej są prototypy? Pytam, bo seria piracka wydaje się być niedorobiona, zwłaszcza nowa postać. Pomijając rękawiczki, to Lagoona i Roszelka są ok, chociaż... Nie odnosicie wrażenia, że Rochelle ma zmniejszone skrzydła? :c
-- 14 lut 2016, o 02:04 --
Tak odnośnie lalki Gagi!
Ktoś z tumblr zwrócił uwagę na to, że cień ze zdjęcia ma kształt jej stylizacji z teledysku born this way.

Catrine w sumie chyba się nie zmieniła (ale ma brzydko pomalowane usta), Gil też wygląda normalnie. To dalej są prototypy? Pytam, bo seria piracka wydaje się być niedorobiona, zwłaszcza nowa postać. Pomijając rękawiczki, to Lagoona i Roszelka są ok, chociaż... Nie odnosicie wrażenia, że Rochelle ma zmniejszone skrzydła? :c
-- 14 lut 2016, o 02:04 --
Tak odnośnie lalki Gagi!
Ktoś z tumblr zwrócił uwagę na to, że cień ze zdjęcia ma kształt jej stylizacji z teledysku born this way.

- reiha
- Kontakt:
final (25) by MyLifeInPlastic.com, on FlickrTa osoba ma jeszcze kilka zbliżeń na te minifigurki, nie będę wklejać wszystkich. Trzeba skakać od tego strzałkami w lewo.
final (10) by MyLifeInPlastic.com, on FlickrWydaje mi się, że część to prototypy, a część ma już nadrukowane makijaże. Nie wiem sama
Nie wiem co tym myśleć
Catrine ma piękne włosy, doceniam stylizację całej serii, ale kolory są paskudnie cukierkowe
Zamiast lalki Lagy Gagi na wystawie dalej stoi kartonowa sylwetka
- - - -
jeszcze Gill:

https://www.instagram.com/p/BBxc2i3lfAd/