orzechowa galeria twarzy

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

orzechowa galeria twarzy

Post autor: WalnutSprout »

Lubię przerabiać lalki i myślę że będe tu co jakiś czas coś wrzucać ^_^ Mam nadzieję że moje buźki i stylizacje się wam spodobają ^_^

Panienki które już pokazywałam :

Obrazekwal10 by WalnutSprout, on Flickr

Obrazek105_0745 by WalnutSprout, on Flickr

A tu moja najnowsza dziewczyna ^_^ Wciąż się uczę ale myślę że jest nieźle :3

Obrazekooak Bunny by WalnutSprout, on Flickr

Na więcej zdjęć zapraszam na mojego bloga : http://orzechowypamietnik.blogspot.com/ ... bunny.html
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Re: orzechowa galeria twarzy

Post autor: Balbinka »

Śliczna. Bardzo ciekawy pomysł na buzię :) Podobają mi się szczególnie oczy. Fantastycznie narysowane. Brewki są może trochę nie równe, ale za to bardzo ładne. Sama mam problem z rysowaniem równo brwi, więc wiem, że to nie łatwa sztuka. Ogólnie całość razem ze stylizacją świetna :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

dzięki ^_^ naprawdę, ten materiał który wybrałam na bluzę to jakaś masakra :/ bluza miałą mieć kaptur z króliczymi uszami ale dałam sobie spokój ... i wyszłą bluza z czapką.

he he co do brwi to jakaś masakra :P oczy mam wrażenie też są nieproporcjonalne :P ale jak mnie kiedyś coś najdzie to przemaluje te moje lalki na nowo
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Saga
Kontakt:

Post autor: Saga »

Pierwsza "zardzewiała" panienka jest boska, wypatrzyłam ją już na Flickrze ^^ Natomiast ostatni repaint naprawdę zacny jakościowo - jeśli coś jest minimalnie nieproporcjonalne, to zdjęcia tego nie pokażą (chyba że zaczniesz z premedytacją strzelać fotki en face :P). Brewki, usta, cieniowanie, detale nosa - cudne. Oczy i rumieńce są wykonane świetnie, ale takie zestawienie realistycznych i mangowych elementów nie jest tym, co Sagi lubią najbardziej. Za to za taką tonacją i dziewczęcym wyglądem Sagi przepadają.

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

Saguś dziękuję ^_^ mangowe buzie to chyba to co mi wychodzi najlepiej :P więc pewnie pokarzą się kolejne. Chociaż w szafie czają sie dwie nagie Steffi ... a do nich raczej będą pasowały bardziej naturalne mordki :P

Itan83 : właśnie oglądam twoje lalki ^_^ mmmm zacne są zacne
Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ