Ciemnoskóre piękności od Mattel

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Re: Ciemnoskóre piękności od Mattel

Post autor: Pink Flamingo »

JoannaS pisze:Miedziane włosy odpadają? jakbyś kupił cheerleaderkę z Alabamy to gdyby jednak Ci się nie podobała mogłabym odkupić :)
O, dziękuję za sugestię :) Całkiem całkiem ta Alabama, ale jeśli o miedziach na głowie mówimy, to bardziej wpada mi w oko Louisiana State, którą chyba posiadasz, prawda? :) Piękna Asha! W pierwszej kolejności skupię się na swoim ideale: czarne, proste włosy i przedziałek pośrodku :)

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Pink Flamingo pisze:Całkiem całkiem ta Alabama, ale jeśli o miedziach na głowie mówimy, to bardziej wpada mi w oko Louisiana State, którą chyba posiadasz, prawda? :) Piękna Asha! W pierwszej kolejności skupię się na swoim ideale: czarne, proste włosy i przedziałek pośrodku :)
Mam i jest naprawdę ładna, ale czirliderki zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach. Zastanawiam się nad tą Ashą bo jeśli i ona ładniej wygląda to może kiedyś ją wezmę. Ale chętnie przeczytałabym jakąś opinię od kogoś kto ją już ma :)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

JoannaS pisze:Mam i jest naprawdę ładna, ale czirliderki zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach. Zastanawiam się nad tą Ashą bo jeśli i ona ładniej wygląda to może kiedyś ją wezmę. Ale chętnie przeczytałabym jakąś opinię od kogoś kto ją już ma
Właśnie u tej Ashy jedyne, co mnie zastanawia to widoczne zęby, wszystko poza tym mi się podoba, co do zębów nie jestem jeszcze pewien :) Ciekawe te czirliderki, no! Teraz zastanawiam się, które chcę najbardziej, bo taka różnorodność moldów!
dollbby pisze:No pięknością to jest...
Czy to Grace z nowych Fashionistek? Ta w różowo-pomarańczowej sukience? Prześliczna! Gratulacje :) Szalenie podoba mi się Mbili w wersji playline!

JoannaS
Kontakt:

Tutaj moja nowa urodzinowa lalka :) :
Obrazek
Obrazek20151225_190638 by Joanna Sawicka, on Flickr

Obrazek20151225_190407 by Joanna Sawicka, on Flickr

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Aha, tutaj widzę zdjęcia :) Bardzo ładna! Podtrzymuje ogromie moją chęć posiadania tej Pazette. Zauważyłaś może czy pod włosami zaczesanymi do tyłu jest może jakiś przedziałek?

JoannaS
Kontakt:

Przedzialka nie ma, włosy są na przodzie dość gęste, ogólnie ma bardzo subtelną urodę, i w oryginalnym ubraniu i w wersji miejskiej.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Właśnie bardzo podoba mi się subtelny makijaż, co daje jej większą uniwersalność stylizacji :) A jak z klejem w głowie, zauważyłaś coś?

JoannaS
Kontakt:

Wydaje mi się, że nie ma kleju, ma bardzo gęste włosy i ładne loki. Nie ma też kołtuna jak niektóre lalki z kręconymi włosami. W sumie jak porównuję do zdjęć z Pazetką Holiday 2013 AA to obie wydają się ładne, starsza ma mocny wieczorowy makijaż i ciemno różową szminkę, nowsza wygląda dużo młodziej ma bardziej indywidualny wyraz twarzy, a usta na żywo wyglądają jakby tylko błyszczyk był. Natomiast Spotlight on Broadway AA na zdjęciach wygląda jak babcia tej urodzinowej.

Awatar użytkownika
Wiol
Kontakt:

Post autor: Wiol »

Piękna. Ma już jakąś kreację w stylu 'mała czarna' ? ;)

JoannaS
Kontakt:

Niestety mała czarna sukienka nie dojechała z Warszawy, koleżanka mi kupiła ale schowała w bezpieczne miejsce. Generalnie ciemnoskórym pięknościom w czerni nie zawsze ładnie, kiedyś może je w coś innego przebiorę, tylko nie mam pomysłu.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Mbili to piękny mold i bardzo różnorodny, przynajmniej dla mnie :) Ta wersja z instagrama Barbie przypomina mi Jourdan Dunn Obrazek
Mam teraz wielką ochotę na ostatnią Fashionistkę Mbili na ciałku mtm!

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Obydwie są śliczne ale blondynka bardziej mi się podoba.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Drugi OOAK jest fantastyczny :) I fryzura i kolor idealnie pasują zarówno do twarzy jak i karnacji :)

ODPOWIEDZ