Repainty Itan83

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Re: Repainty Itan83

Post autor: barbusia77 »

Itan83 pisze:Obrazek20160214_143722 by Nati, on Flickr

Obrazek20160214_143225 by Nati, on Flickr

Obrazek20160214_143517 by Nati, on Flickr

Duchess Swan - moja pierwsza Ever After High
:slinka: :zakochany: :serducho: ona jest śliczna!!! :ok:
<3

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

Post autor: WalnutSprout »

Śliczna ta Clawdeen :3 Łzy wyszły ci świetnie. Podoba mi się to że na każdą lalkę masz inny pomysł ^_^
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

a jak rootowałaś białowłosej główkę? supełki robiłaś czy jakiś klej? to włóczka/wełenka tak? Czy w ogóle zle widze i to wig jest?

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Straciła dziewczyna serduszko... Biedna...
Świetny pomysł i fantastyczne wykonanie. Bardzo mi się Twoja animacja podobała :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Post autor: Itan83 »

takes pisze:a jak rootowałaś białowłosej główkę? supełki robiłaś czy jakiś klej? to włóczka/wełenka tak? Czy w ogóle zle widze i to wig jest?
Przepraszam Was wszystkich- jakimś trafem nie dostałam powiadomieniach o odpowiedziach w moim temacie....
Reroot robiłam bez supełków- powkładałam włoski i zabezpieczyłam klejem,,,- na wypadek, gdybym chciała jeszcze kiedyś ją zmienić :) jest to alpaka... dostałam w prezencie, ale jakoś nie jestem z niej zadowolona... strasznie dużo się traci przy wyczesywaniu/ czyszczeniu...

-- 8 mar 2016, o 23:03 --
Balbinka pisze:Straciła dziewczyna serduszko... Biedna...
Świetny pomysł i fantastyczne wykonanie. Bardzo mi się Twoja animacja podobała :)

Dziękuję :) jesteś bardzo, bardzo miła :) Dziękuję również, że oglądasz moje wypociny :)

-- 8 mar 2016, o 23:05 --
WalnutSprout pisze:Śliczna ta Clawdeen :3 Łzy wyszły ci świetnie. Podoba mi się to że na każdą lalkę masz inny pomysł ^_^
dziękuję ^^ bardzo się cieszę, że Wam się podoba...

Wy wszystkie tyle wiecie na temat lalek i jesteście takie utalentowane... więc Wasze opinie wiele dla mnie znaczą :) :blush:

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Elsa świetna i widać, że Mała Właścicielka zadowolona i to jest najważniejsze :)

Co do barbioszki to muszę przyznać, że niestety przemówiła do mnie znacznie mniej niż Twoje monsterkowe projekty, które są super :zakochany: Coś mi w niej nie pasuje, chyba usta, ale to może być kwestia oświetlenia i nieskończonego projektu. Pokazuj całość jak skończysz. :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Balbinka pisze:Coś mi w niej nie pasuje, chyba usta, ale to może być kwestia oświetlenia i nieskończonego projektu. Pokazuj całość jak skończysz. :)
Mi też :-) dzisiaj ją będę przemalowywać xD

Awatar użytkownika
Saga
Kontakt:

Post autor: Saga »

Elsa śliczna, a barbiowata ma faktycznie trochę makabryczny uśmiech ^^ Jestem ciekawa Twoich poprawek.

Awatar użytkownika
ita
Kontakt:

Post autor: ita »

Super Elsa, ta oryginalna wersja to kompletna porażka. Twoja jest charakterna i widać podobieństwo.
Jak robisz takie błyszczące oczy? Ja ostatnio kupiłam błyszczący lakier do decoupage ale jeszcze go nie próbowałam.

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

ita pisze:Super Elsa, ta oryginalna wersja to kompletna porażka. Twoja jest charakterna i widać podobieństwo.
Jak robisz takie błyszczące oczy? Ja ostatnio kupiłam błyszczący lakier do decoupage ale jeszcze go nie próbowałam.
Właśnie takim lakierem do decoupage :-)

Awatar użytkownika
Michał
Kontakt:

Post autor: Michał »

A tak z ciekawości czym kręcisz? Bo fajnie to wygląda :) ps. Polecam białe tło do tutoriali wyglądają bardziej profesjonalnie i filmiki są jaśniejsze!

ODPOWIEDZ