Black barbie:
Ghanian Barbie w wersji casual:
I mój, najnowszy ooak, Beach Glam Nikki, w wersji "do przyjęcia", czyli ze zmytymi, paskudnymi ustami i z nową fryzurą:
Niby nie lubię lalek AA, a ostatnio tylko takimi się bawię
Bo one ładniste!Rudy Królik pisze:Niby nie lubię lalek AA, a ostatnio tylko takimi się bawię

Yiiiiiiiis!!!Pink Flamingo pisze: A Beach Glam Nikki ma silny vibe Rihanny!
Serio... to... rozplątałam sznur do zasłon. Jak zobaczyłam te "sprężynki", to stwierdziłam, że idealne loki z niego by były. I są! Mięciutkie i milutkie.Neytiri pisze:Szalenie mi się podoba nowa fryzurka zooaczonej Nikki, +100 pkt. do charakteru
Z jakich włosków korzystałaś? Były już takie kręcone czy sama robiłaś jej trwałą?
No i to się nazywa dobry patent! Od dawna chcę jakiejś mojej ciemnoskórej zrobić afro, teraz tylko muszę szukać sznura od zasłonRudy Królik pisze:Serio... to... rozplątałam sznur do zasłon. Jak zobaczyłam te "sprężynki", to stwierdziłam, że idealne loki z niego by były. I są! Mięciutkie i milutkie.

Haha, a mnie po głowie krążyła Twoja, ale nie trafiła się po prostu w kwocie, którą mogłam wydaćingrid pisze:Zgredzie gratuluję zakupu, Twoja Marokanka jest cudna i miałam swego czasu dylemat, czy kupic do kompletu tę Twoją, czy walizkową, ale jednak wyszła w praniu walizkowa, ponieważ była pod ręką i serię walizkową uzbierałam niemal całą.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości