Podoba mi się kolor makijażu Barbie, szczególnie usta.
Repaint Pentesilei
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Repaint Pentesilei
Ja chyba wspominałam.
Mam to i bardzo polecam: http://www.szal-art.pl/medium-zwiekszaj ... 1690_5818/
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Próbuję dalej. Już wiem, że koniecznie potrzebuję lepszych pędzli. Są w drodze. Na razie przedstawiam kolejną Barbie, ale nie upieram się, że to wersja ostateczna. Jak dostanę pędzle, to zobaczymy. 

- Neytiri
- Kontakt:
Wyszła naprawdę sympatyczna buźka. Podobają mi się oczy, źrenice są wyraźne i ładnie łączą w sobie kolory.
Próbuj dalej, to wypracujesz sobie stabilniejszą kreskę. Z repaintu na repaint jest coraz lepiej, widać, że robisz postępy. Powodzenia!
Próbuj dalej, to wypracujesz sobie stabilniejszą kreskę. Z repaintu na repaint jest coraz lepiej, widać, że robisz postępy. Powodzenia!
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Nie wyszło źle, ale rzeczywiście kreska w rzęsach dla mnie jest za gruba.
Za to środek oka ładnie wyszedł.
Za to środek oka ładnie wyszedł.
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję.
Przez te nieszczęsne rzęsy 3 razy zaczynałam od nowa, bo mi się nie podobało. Ale poddałam się, bo po prostu nie mam na razie czym malować. Jak nowe pędzle się sprawdzą, to pewnie zrobię jeszcze jedną poprawkę, żeby było tak, jak należy.
- Neytiri
- Kontakt:
Polecam też popróbować z użyciem kredek, czy np. wypróbować inny kształt brwi, może dodać to naturalności buźce lalki.
- Saga
- Kontakt:
Jeśli takie cuda potrafisz wyczarować byle czym, to ja nie mogę się już doczekać Twoich prac przy użyciu odpowiedniego sprzętu
Twoje faceupy są bardzo symetryczne, odpowiednio wyważone i kolorystycznie trafiają w mój gust idealnie. Widać, że masz dobre oko i rękę do repaintów.