[EAH] Everkowe nowości

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: [EAH] Everkowe nowości

Post autor: reiha »

:rolleyes:

Znalazłam ten fragment pod fanartem. Najlepsze jest to, że poza nim w książce nie ma nic innego, co wskazywałoby na shipowanie Cedar z Lizzie. Tylko ten cytat, o a nich jest właśnie cała ta książka.

- - -

nowa pachnąca
Obrazek
(źródło na obrazku)

Awatar użytkownika
Moony
Kontakt:

Post autor: Moony »

EvilCupcake pisze: Liczyłam na to, że jednak będzie z Lizzie.
Uuuughh, ja też! Rozczarowanie po całości :<

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Powiedzcie, to parowanie Daring i Apple oraz Lizzie i Cedar, o którym pisałyście to nadinterpretacje fanów, co nie? D:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Annorelka pisze:Powiedzcie, to parowanie Daring i Apple oraz Lizzie i Cedar, o którym pisałyście to nadinterpretacje fanów, co nie? D:
Daring czy Darling? :D Daring (chłopak) miał być księciem Apple, ale nie chodzili ze sobą, bo będą mieli jeszcze na to mnóstwo czasu.

Apple i Darling
podobno w książce jest wyraźnie napisane, że Apple zakrztusiła się kawałkiem jabłka i Daring tylko jej pomogła, a nie pocałowała. Nie czytałam. Nie śledzę serialu jakoś super dokładnie, ale one chyba nie mają zbyt wielu wspólnych scen, więc parowanie (przynajmniej teraz) jest trochę bez sensu.
Jest teoria, że po tym jak Raven nie podpisała księgi, inne osoby zmienią miejsce, żeby wyrównać różnice w bajkach. Pamiętam, że Apple podpisała, Daring już nie zdążył, bo był po Raven.

Trzecia książka jest o wonderlandianakach i Cedar, które ratują szkołę. Oprócz tego akapitu (który pojawia się pod koniec) nie dzieje się nic, co mogłoby sugerować jakieś romantyczne relacje między Lizzie i Cedar. Raczej chodzi tylko (aż!) o przyjaźń, patrząc na kontekst całej książki. Mam ebook po angielsku, mogę podesłać :p

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Z Apple i Darling ludziom odbiło po filmie Dragon Games, gdzie niby ewidentnie Apple obudził "pocałunek prawdziwej miłości" Darling. ;) Sama fanką tej teorii nie jestem, więc nie polecam wpisywania ever after high na tumblr. Swoją drogą, to dużo osób w fandomach lubi parować postacie, które prawie nie mają ze sobą kontaktu.

Awatar użytkownika
Lirbis
Kontakt:

Post autor: Lirbis »

Troszkę się zawiodłam, że jednak Daring nie będzie z Cerise lub Lizzie. Strasznie zaczynają miesza jak na mój gust, że niby raptem bestia- cokolwiek.
Co do samej lalki Daringa, no cóż. Zawód wielki.
Tygrysie błysku w gąszczach mroku...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

/spam/
jeśli ktoś jest ciekawy jak wygląda ciało Daringa, to post zlepił się w wątku epic winter :C kolana chyba też ma nieruchome :/
//spam/

Awatar użytkownika
VMarcin
Kontakt:

Post autor: VMarcin »

Recenzja KOSZMARNEGO chłopaka EAH... Jako fan męskich lalek, jestem wręcz urażony nowym Daringiem, jest OKROPNY!

https://www.youtube.com/watch?v=jksvMpuwWlY

Gorszego lalka nie widziałem, kto to projektował? Cofnęli się w rozwoju.

emry
Kontakt:

Post autor: emry »

DAFUQ. Przepraszam, ale naprawdę, co jest nie tak z tymi ludźmi? Czemu nie mogli zrobić normalnego Daringa, takiego jak Hunter, Alistair i Dexter? Nawet się ciuchami nie powymieniają. Wszystko wmoldowane, a w ogóle po co robić zginalne nogi, nieee, bez przesady. Yh ><
Całe szczęście, że nie czekałam na Daringa, bo bym się strasznie zawiodła.

Czekaj czekaj. HunteR, DexterR, AlistaiR, Daring. Tylko panowie, których imiona kończą się na "R", mogą dostać fajne lalki! :D Hm. To znaczy, że można z niecierpliwością czekać na Hoppera Croakingtona, ale trzeba raczej darować sobie Sparrowa Hooda ;)
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"

Awatar użytkownika
Ururu
Kontakt:

Post autor: Ururu »

Serio nie ma artykulacji normalnej? :facepalm:
Brak mi słów.
Aczkolwiek co do plastikowych włosów to mi tam się podobają XD W końcu jest tak bardzo nażelowany... no i jakby zrobili z niego drugiego Alistaira to też nie byłoby tak fajnie :/

Emry, dobre spostrzeżenie! Super, że liczę na Hoppera tylko, a Sparrow mnie nie interesuje :prosi:

oristiel
Kontakt:

Post autor: oristiel »

EAHDolls pisze, że Nina nie ma stojaka ani szczotki, więc chyba sensownym założeniem będzie, że ani Jillian, ani Meeshell też ich nie dostaną. No chyba, że to taka wpadka jak przy części Dragon Games, na co szczerze mówiąc liczę. :/

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Jeśli brak stojaka będzie teraz normą, to mattelowi chyba całkowicie odwaliło.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Bardzo mi się podoba nowa buźka Apple i chyba zapiszę sobie ją na wishliste, na razie wciąż nie mam żadnej Everki.

Awatar użytkownika
Ururu
Kontakt:

Post autor: Ururu »

Ja słyszałam, że Dragon Games tylko w USA, czy gdzieś tam mają stojaki, a tak to nie. Mattel sam to przyznał. Nowe serie podobno też mają ich nie mieć :C To jest mega smutne.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Dragon Games mają stojaki nie tylko w USA. Mam Darling z tej serii i miała stojak.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

ODPOWIEDZ