mold Neysa (vel. Joyce, Bambi, New Teresa)
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Joyce
Mój ulubiony z nowych moldów u Barbie i jeden z ulubionych w ogóle, na równi z Summer (który okrutnie zniesmaczyli ludziom w ciągu ostatnich kilku lat brzydkimi mejkapami, a przecież sam w sobie śliczny...). Niestety, wciąż nie zakupiłam, czekam aż przecenią MtM.
- reiha
- Kontakt:
w tru są za 60-coś.
kupiłam w sobotę, ale ma KLEEEEEEJ
ten nowy miał już nie wyciekać
właśnie pudruje się razem z Barbie z tej samej serii i Clawdeen.

nie wiem jeszcze czy się polubimy, na zdjęciach jest śliczna, na żywo trochę (bardzo) mniej :< na szczęście jej ciało ma uniwersalny kolor, chociaż i tak nie mam ładnych lalek do przeszczepów
("bezmyślny bandyta"
piękne)
kupiłam w sobotę, ale ma KLEEEEEEJ
nie wiem jeszcze czy się polubimy, na zdjęciach jest śliczna, na żywo trochę (bardzo) mniej :< na szczęście jej ciało ma uniwersalny kolor, chociaż i tak nie mam ładnych lalek do przeszczepów
("bezmyślny bandyta"
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Też się uśmiałem z bezmyślnego bandyty 
Zgredzie, nie przepadam za Tobą w tym momencie, bo zasiałaś w mojej głowie myśl, żeby sprawić sobie mtm-ową Joyce i w sobotę podczas zakupów spożywczych zauważyłem promocję w markecie. Oczywiście powędrowała ze mną do domu
A w witrynie już ciasno...
Zgredzie, nie przepadam za Tobą w tym momencie, bo zasiałaś w mojej głowie myśl, żeby sprawić sobie mtm-ową Joyce i w sobotę podczas zakupów spożywczych zauważyłem promocję w markecie. Oczywiście powędrowała ze mną do domu
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Ja się czaję na jakąś "kolekcjonerską", która będzie miała porządnie lokowane włosy i kieckę typu "nadmiar obfitości", jak kiedyś superstarki
I niebieskie oczy (na co chyba nie ma szans, no ale)

- Neytiri
- Kontakt:
Otototo, ogromnie podoba mi się ta buźka z sarnimi oczętami i dołeczkami, ale nie umiem w sobie przełamać niechęci do powiększonych główek współczesnych playline. Już nawet biłam się z myślami, że może kupię jakąś i skurczę w acetonie, ale trochę się boję. A co będzie pod koniec roku z nią, coś wiaodmo?JoannaS pisze:Ja czekam na małogłową. Bardzo podoba mi się sam mold, no ale skoro będzie pod koniec roku to poczekam.
Offtop: Pink Flamingo, pochwal się tą przeładowaną witrynką, wiesz, że dla nas to jak narkotyk, daj się nacieszyć tak bajecznym widokiem ;D
- Rudy Królik
- Kontakt:
Moja uwielbia jeździć na rowerze
:

- Pink Flamingo
- Kontakt:
Tak, mam tak samo jak Neytiri z tą awersją do wielkogłowia playline, dlatego mocno zredukowałem swoje zbiory pod tym względem, ale dla Joyce zrobiłem wyjątek. Też bardzo czekam na Holidaykę, bo z tym malunkiem twarzy wygląda bardzo dorośle i jestem ciekaw jak to wypadnie w egzemplarzach produkcyjnych.
Ururu w Auchan są za ok. 73 zeta. Piękny awatar btw - Twój własny?
Króliku, ta jest wyjątkowo piękna, pamiętam jej miękkie włosy bez grama kleju i cudne krzaczaste brwi, zastanawiam się czy jestem na tyle nienormalny żeby kupić ją drugi raz...
I obiecuję pochwalić się przepełnioną witrynką niebawem, jak tylko wyrwę dobie trochę godzin dla siebie
Ururu w Auchan są za ok. 73 zeta. Piękny awatar btw - Twój własny?
Króliku, ta jest wyjątkowo piękna, pamiętam jej miękkie włosy bez grama kleju i cudne krzaczaste brwi, zastanawiam się czy jestem na tyle nienormalny żeby kupić ją drugi raz...
I obiecuję pochwalić się przepełnioną witrynką niebawem, jak tylko wyrwę dobie trochę godzin dla siebie
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Ururu
- Kontakt:
Przepiękne to zdjęcie z rowerkiem! *-*
Pink, dziękuję, ale to tylko emotka z innego forum
A cena trochę średnia, już w TRU są tańsze :c
Tydzień temu miałam "zamówioną" Joyce, a wciąż czekam na jej wysłanie
Twarzyczka bardzo kusi, ale jakbym miała kupować teraz MtM to by niestety z ciemnoskórą panienką przegrała.
Pink, dziękuję, ale to tylko emotka z innego forum
A cena trochę średnia, już w TRU są tańsze :cTydzień temu miałam "zamówioną" Joyce, a wciąż czekam na jej wysłanie
- takes
- Kontakt:
ojej a ja rozkminiałam, że to Wonder Woman ma mniejszą buzię (żeby upodobnić do aktorki) a to moja MTM ma większą głowę! Smuteczek, a teraz kupować holidaykę żeby rerootować ją to lipa trochę
bo wszystkie fashionistki mają większe głowy?
bo wszystkie fashionistki mają większe głowy?
-
niemiłamonika
- Kontakt:
W delikatnej naturalnej tonacji 

Barbie Fashionistas (08 Blue Dress) CLN67 (2015)

Barbie Fashionistas (08 Blue Dress) CLN67 (2015)
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- Ururu
- Kontakt:
Widziałam dzisiaj Joyce blond-księżniczkę... na żywo ma ładniejsze włosy niż na focie firmowej, ale jej twarz... Mam wrażenie, że oczy są za bardzo od siebie oddalone.
Widziałam też Joyce na budżetówce z serii tych najtańszych, co to zazwyczaj są klonowate blondynki do wyboru, więc jakby komuś zależało na samej główce to może skorzystać z niej. Seria nazywa się "Błyszcząca Barbie", "Cudowna Barbie" czy coś tego typu![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
Widziałam też Joyce na budżetówce z serii tych najtańszych, co to zazwyczaj są klonowate blondynki do wyboru, więc jakby komuś zależało na samej główce to może skorzystać z niej. Seria nazywa się "Błyszcząca Barbie", "Cudowna Barbie" czy coś tego typu