mold Neysa (vel. Joyce, Bambi, New Teresa)

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Joyce

Post autor: Annorelka »

Mój ulubiony z nowych moldów u Barbie i jeden z ulubionych w ogóle, na równi z Summer (który okrutnie zniesmaczyli ludziom w ciągu ostatnich kilku lat brzydkimi mejkapami, a przecież sam w sobie śliczny...). Niestety, wciąż nie zakupiłam, czekam aż przecenią MtM.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

w tru są za 60-coś.
kupiłam w sobotę, ale ma KLEEEEEEJ :( ten nowy miał już nie wyciekać :( właśnie pudruje się razem z Barbie z tej samej serii i Clawdeen.
:(
nie wiem jeszcze czy się polubimy, na zdjęciach jest śliczna, na żywo trochę (bardzo) mniej :< na szczęście jej ciało ma uniwersalny kolor, chociaż i tak nie mam ładnych lalek do przeszczepów :|

("bezmyślny bandyta" :serducho: piękne)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Też się uśmiałem z bezmyślnego bandyty :D
Zgredzie, nie przepadam za Tobą w tym momencie, bo zasiałaś w mojej głowie myśl, żeby sprawić sobie mtm-ową Joyce i w sobotę podczas zakupów spożywczych zauważyłem promocję w markecie. Oczywiście powędrowała ze mną do domu ;) A w witrynie już ciasno...

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Ja czekam na małogłową. Bardzo podoba mi się sam mold, no ale skoro będzie pod koniec roku to poczekam.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Ja się czaję na jakąś "kolekcjonerską", która będzie miała porządnie lokowane włosy i kieckę typu "nadmiar obfitości", jak kiedyś superstarki :) I niebieskie oczy (na co chyba nie ma szans, no ale)
Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

JoannaS pisze:Ja czekam na małogłową. Bardzo podoba mi się sam mold, no ale skoro będzie pod koniec roku to poczekam.
Otototo, ogromnie podoba mi się ta buźka z sarnimi oczętami i dołeczkami, ale nie umiem w sobie przełamać niechęci do powiększonych główek współczesnych playline. Już nawet biłam się z myślami, że może kupię jakąś i skurczę w acetonie, ale trochę się boję. A co będzie pod koniec roku z nią, coś wiaodmo?

Offtop: Pink Flamingo, pochwal się tą przeładowaną witrynką, wiesz, że dla nas to jak narkotyk, daj się nacieszyć tak bajecznym widokiem ;D

Awatar użytkownika
Ururu
Kontakt:

Post autor: Ururu »

Pink Flamingo, w jakim markecie i po ile? :D

A ta świąteczna taka skromna trochę.

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

One będą chyba w innych sukienkach, biało-niebieskich i biało-czerwonych. Ale jak będą na stronie Mattela to będzie wiadomo na 100%.

Awatar użytkownika
Rudy Królik
Kontakt:

Post autor: Rudy Królik »

Moja uwielbia jeździć na rowerze :] :

Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Tak, mam tak samo jak Neytiri z tą awersją do wielkogłowia playline, dlatego mocno zredukowałem swoje zbiory pod tym względem, ale dla Joyce zrobiłem wyjątek. Też bardzo czekam na Holidaykę, bo z tym malunkiem twarzy wygląda bardzo dorośle i jestem ciekaw jak to wypadnie w egzemplarzach produkcyjnych.
Ururu w Auchan są za ok. 73 zeta. Piękny awatar btw - Twój własny? :)
Króliku, ta jest wyjątkowo piękna, pamiętam jej miękkie włosy bez grama kleju i cudne krzaczaste brwi, zastanawiam się czy jestem na tyle nienormalny żeby kupić ją drugi raz...

I obiecuję pochwalić się przepełnioną witrynką niebawem, jak tylko wyrwę dobie trochę godzin dla siebie :)

Awatar użytkownika
Ururu
Kontakt:

Przepiękne to zdjęcie z rowerkiem! *-*

Pink, dziękuję, ale to tylko emotka z innego forum :impra: A cena trochę średnia, już w TRU są tańsze :c

Tydzień temu miałam "zamówioną" Joyce, a wciąż czekam na jej wysłanie :bezradny: Twarzyczka bardzo kusi, ale jakbym miała kupować teraz MtM to by niestety z ciemnoskórą panienką przegrała.

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

ojej a ja rozkminiałam, że to Wonder Woman ma mniejszą buzię (żeby upodobnić do aktorki) a to moja MTM ma większą głowę! Smuteczek, a teraz kupować holidaykę żeby rerootować ją to lipa trochę :(
bo wszystkie fashionistki mają większe głowy?

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

W delikatnej naturalnej tonacji :)
Obrazek
Barbie Fashionistas (08 Blue Dress) CLN67 (2015)

Awatar użytkownika
Ururu
Kontakt:

Widziałam dzisiaj Joyce blond-księżniczkę... na żywo ma ładniejsze włosy niż na focie firmowej, ale jej twarz... Mam wrażenie, że oczy są za bardzo od siebie oddalone.
Widziałam też Joyce na budżetówce z serii tych najtańszych, co to zazwyczaj są klonowate blondynki do wyboru, więc jakby komuś zależało na samej główce to może skorzystać z niej. Seria nazywa się "Błyszcząca Barbie", "Cudowna Barbie" czy coś tego typu :]

ODPOWIEDZ