Luźna główka :/

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Luźna główka :/

Post autor: Soul »

Szukam od godziny w necie, ale google uparcie nie chce mi pomóc, na żadnym blogu lalkowym też nic nie znalazłam.. :| Czy na poluzowaną główkę coś można pomóc, czy to już kaplica, koniec, nic nie da się zrobić..? :co?:

owinełam ten bolec pod tymi widełkami gumką,cieniutką, ale i tak nadal jest luźno, kurcze nie mam pomysłu, a szkoda mi ciałka, taki ładny kolor ma... :|

ajatoco

Re: Luźna główka :/

Post autor: ajatoco »

To może spróbuj wykałaczką pod tymi widełkami, w szyję, kawałeczek waty albo papieru wepchnąć.

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

ja poodcinalam od platkow wacikowych paski w ksztalcie luku i powpychalam pod glowe, dziala swietnie, nawet wlosek nie wystaje z pod otworu na szyje, a chodzi jakby byly idealnie dopasowane.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Lacrima, a gdzie dokładnie pod głowę, tam jeszcze niżej niż te widełki, tak jakby w tę dolną głowicę na której są te widełki, tak?

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

ja tez dziś miałem problem z luźną głowkę... sciągłem ją i pod bolec wsadziłem kawałki gumki z każdej strony. . jest lepiej. poprostu trzeba czymś zapchać, żeby sie nie ruszało

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Ja mialam taka sytuacje ze lalka miala strasznie duze to wglebienie na szyje i jakbym chciala nasadzic glowe do oporu to wygladalaby jak kark. Nasadzilam jej wtedy glowke na sam haczyk, a nie na ten okragly piedestal dla haczyka i przestrzen miedzy tym okraglym a szyja wypchalam kawalkami wacikow. Jak sa pol-okragle to jest latwiej upychac i lepiej sie uklada niz proste te paseczki. Mam nadzieje ze w miare jasno to napisalam :)
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Już rozumiem, u mojej jest to w miarę wąskie, i ta wata się po chwili ślizga i nie było żadnej poprawy, ale.... :D dollbby, you rule!!!! Gumka zadziałała!!! Wprawdzie jogi to ta laska już nie będzie ćwiczyć, no ale głowa nie lata już, ach, ogromne dzięki!!!! :D

Arbuzowa

Post autor: Arbuzowa »

Pianką kreatywną wypchaj trochę między szyją a głową tą ''dziurę'' :D

ODPOWIEDZ