Barbie lata 90-te

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Barbie lata 90-te

Post autor: lwica »

Ingrid tyle ślicznotek na raz i jeszcze do tego 1 facet,który musi tą bandę kobitek okiełznać hi hi.Świetna ta Super Style,włoski ma pięknie odratowane i nawet oryginalne ubranko.Totally Hair,piękna Barbie też masz w swojej kolekcji i znów oryginalne ubranko.Ja jakoś mam z tymi ubrankami problem.Jak kupuję lalkę to albo ma ciuszki porwane z każdej strony oczywiście nieoryginalne,które nadają się tylko do wyrzucenia,albo całkiem gołe.A najpiękniejsza,moim skromnym zdaniem to oczywiście Steffi i ten jej słodki dziubek ach.Czyżby mi się Stefki podobały bardziej od Teresek?
Zgredko nie przejmuj się jeszcze trafisz na tą swoją wymarzoną Basię z dzieciństwa.Trochę cierpliwości i dużo grzebania po internecie a będzie Twoja.Trzymam kciuki.

lonion
Kontakt:

Post autor: lonion »

hmm a ja mam dwie jedna to jak się przed chwilą dowiedziałam Magic Moves Barbie ale bez ubranka a druga nie mam pojęcia jak się nazywa ale ma nieziemsko mięciutkie włoski i bardzo jest ich dużo. Może ktoś wie będę wdzięczna ( ta z czerwonymi kolczykami) http://www.fotosik.pl/u/lonion/album/2334717

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

lonion pisze:hmm a ja mam dwie jedna to jak się przed chwilą dowiedziałam Magic Moves Barbie ale bez ubranka a druga nie mam pojęcia jak się nazywa ale ma nieziemsko mięciutkie włoski i bardzo jest ich dużo. Może ktoś wie będę wdzięczna ( ta z czerwonymi kolczykami) http://www.fotosik.pl/u/lonion/album/2334717
mam taką :D http://vk.com/photo-29352952_358037962
podobno jest jeszcze wersja z twardszymi włosami, i szczerze mówiąc wolałabym taką. Boję się prostować kanekalon, a moja ma trochę połamane włosy. Ale nie tak bardzo. Grzywkę ma tragiczną, muszę ją wyskubać kiedyś :D

lonion
Kontakt:

Post autor: lonion »

o dziękuję, moją wygrzebałam w lumpiku za 3 zł i bardzo byłam ciekawa co to za piękność, ja ją potraktowałam wrzątkiem i włoski ma proste

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Lonion piękne Barbie posiadasz.Gratuluję takich ślicznotek i to jeszcze za 3 zł.Super.

Reicha ja tez wcześniej bałam się wrzątku ale teraz jak jakaś Basia ma bardzo zniszczone włosy i boję się co to będzie po wrzątkowaniu,to robię tak.Zagotowuję wodę w czajniku elektrycznym. Jak się zagotuje i wyłączy to otwieram tą klapkę od czajnika na górze,żeby woda trochę przestygła.Tak czekam jakieś 10 minut i leję biednej Barbie na głowę.Jak to nie pomoże powtarzam cały rytuał jeszcze raz.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

To i ja coś dorzucę.
Obrazek
Blossom Beauty Teresa.
Obrazek
Syrenkę też mam, chociaż ogonek zamieniła na wygodniejsze ciuchy.
Obrazek
Hula Hair Tesia. Coś mi się te Tereski same pod obiektyw pchają... ;)
Obrazek
Gimnastyczka... Olympic Gymnast czy jakoś tak :).

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

DragonLady przepiękne są Twoje laleczki.Nie krępuj się,wrzucaj fotki,coś czuję,że masz dużo więcej tych ślicznotek z lat 90-tych.Blossom beauty Teresa ma przepiękne oczy a Hula Hair Teresa ma cudowne włoski.
Wiecie co zauważyłam że Tereski właśnie te starsze mają ciemniejszą karnację niż Barbie.Ja rozumiem,że lalki plażowe i te serie Malibu czy Cali Girl są bardziej opalone ale wszystkie bez wyjątku czy to jest Barbie,Teresa.Kira,Lea.Ale w innych seriach i przynajmniej te Tereski,które ja posiadam mają ciemniejsza skórę.I chyba to mi się tak w nich podoba.Ten piękny mold.śliczne oczy,ciemne długie włosy i opalone ciałko sprawia,że Tereska jest taka wyjątkowa.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Mogę wrzucać, ale pod warunkiem, że mi nie każecie podpisywać każdej jednej jaką znajdę ;).
:rotfl:

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Hula Hair Teresa, śliczna, prześliczna, w ogóle bardzo lubię tę serię i jakby mi się udało, to chętnie wzięłabym do kolekcji wszystkie trzy, Barbie, Terenię i Krystynkę, one są chyba zaprojektowane pod fazy zachodu słońca, Barbie wczesny zachód, Teresa późniejszy zachód na tle morza, a Christie zachód, który przechodzi zdecydowanie w wieczór. Bardzo przypada mi jeszcze do gustu seria Hollywood Hair

Tereski z lat 90 miały opaloną karnację, ponieważ Teresa z tego, co kojarzę jest hiszpańską koleżanką Barbie o takiej południowej właśnie urodzie, zazwyczaj ciemnych oczach i ciemniejszych włosach.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

:)
Hula Hair mam wszystkie trzy ;), też bardzo lubię tę serię. Za to nie mam hollywoodek, nad czym boleję.

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Ingrid wiem co czujesz,ja również chciałabym skompletować wszystkie trzy dziewczyny z serii Hula Hair ale tak ciężko je dostać,zwłaszcza żeby włoski były w nienaruszonym stanie.Ale może w końcu Nam się uda.Podziwiam Twoją wiedzę na temat tej serii i zachodów słońca.Nie miałam o tym bladego pojęcia,a Ty tak pięknie to opisałaś,że jescze bardziej o nich marzę.O Tereska jest hiszpanką,to dlatego jest taka śliczna.
DradonLady zazdroszczę i gratuluję,że udało Ci się zdobyć całą serię.Wstaw fotkę wszystkich trzech ślicznotek to będziemy się zachwycać.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

Ja rowniez marze o wszystkich Hula Hair, zobaczylam je kiedys na jednym zjdeciu obok siebie, sa tak piekne, ze sama nie wiedzialam ktora chce miec, a potem stwierdzilam ze wszystkie. Niestety jak narazie nie posiadam zadnej, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo wpadnie mi jakas w rece.
Super watek i wszystkie tu przedstawione dziewczyny i nawet jeden rodzynek fantastyczni. Wielka szkoda ze Mattel odszedl od takiego wizerunku Barbie i jej przyjaciolek oraz takiej dokladnosci wykonania. Nie pozostaje nic innego jak cieszyc oczy na przeszlosci Mattela.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Lwico, następnym razem, bo żeby wyciągnąć wszystkie trzy, muszę przekopać trzy różne półki ;). Przypomnij przed weekendem :).

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

VintageVixen fajnie,że do Nas dołączyłaś i podzielasz Nasza pasję do laleczek z lat 90-tych.Jeżeli już jakieś masz to wrzucaj fotki.

Smoczyco spróbuję przypomnieć,chociaż chyba już mam początki sklerozy hi hi,ale postaram się.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

My First Barbie 1996

Obrazek

Bubble Angel Barbie 1994

Obrazek

Udalo mi sie znalezc dwa zdjecia o ktore Barbary mnie prosily zeby pokazac wiec nie moglam im odmowic.

ODPOWIEDZ