Barbie lata 90-te
- lwica
- Kontakt:
Re: Barbie lata 90-te
Ingrid tyle ślicznotek na raz i jeszcze do tego 1 facet,który musi tą bandę kobitek okiełznać hi hi.Świetna ta Super Style,włoski ma pięknie odratowane i nawet oryginalne ubranko.Totally Hair,piękna Barbie też masz w swojej kolekcji i znów oryginalne ubranko.Ja jakoś mam z tymi ubrankami problem.Jak kupuję lalkę to albo ma ciuszki porwane z każdej strony oczywiście nieoryginalne,które nadają się tylko do wyrzucenia,albo całkiem gołe.A najpiękniejsza,moim skromnym zdaniem to oczywiście Steffi i ten jej słodki dziubek ach.Czyżby mi się Stefki podobały bardziej od Teresek?
Zgredko nie przejmuj się jeszcze trafisz na tą swoją wymarzoną Basię z dzieciństwa.Trochę cierpliwości i dużo grzebania po internecie a będzie Twoja.Trzymam kciuki.
Zgredko nie przejmuj się jeszcze trafisz na tą swoją wymarzoną Basię z dzieciństwa.Trochę cierpliwości i dużo grzebania po internecie a będzie Twoja.Trzymam kciuki.
-
lonion
- Kontakt:
hmm a ja mam dwie jedna to jak się przed chwilą dowiedziałam Magic Moves Barbie ale bez ubranka a druga nie mam pojęcia jak się nazywa ale ma nieziemsko mięciutkie włoski i bardzo jest ich dużo. Może ktoś wie będę wdzięczna ( ta z czerwonymi kolczykami) http://www.fotosik.pl/u/lonion/album/2334717
- reiha
- Kontakt:
mam takąlonion pisze:hmm a ja mam dwie jedna to jak się przed chwilą dowiedziałam Magic Moves Barbie ale bez ubranka a druga nie mam pojęcia jak się nazywa ale ma nieziemsko mięciutkie włoski i bardzo jest ich dużo. Może ktoś wie będę wdzięczna ( ta z czerwonymi kolczykami) http://www.fotosik.pl/u/lonion/album/2334717
podobno jest jeszcze wersja z twardszymi włosami, i szczerze mówiąc wolałabym taką. Boję się prostować kanekalon, a moja ma trochę połamane włosy. Ale nie tak bardzo. Grzywkę ma tragiczną, muszę ją wyskubać kiedyś
-
lonion
- Kontakt:
o dziękuję, moją wygrzebałam w lumpiku za 3 zł i bardzo byłam ciekawa co to za piękność, ja ją potraktowałam wrzątkiem i włoski ma proste
- lwica
- Kontakt:
Lonion piękne Barbie posiadasz.Gratuluję takich ślicznotek i to jeszcze za 3 zł.Super.
Reicha ja tez wcześniej bałam się wrzątku ale teraz jak jakaś Basia ma bardzo zniszczone włosy i boję się co to będzie po wrzątkowaniu,to robię tak.Zagotowuję wodę w czajniku elektrycznym. Jak się zagotuje i wyłączy to otwieram tą klapkę od czajnika na górze,żeby woda trochę przestygła.Tak czekam jakieś 10 minut i leję biednej Barbie na głowę.Jak to nie pomoże powtarzam cały rytuał jeszcze raz.
Reicha ja tez wcześniej bałam się wrzątku ale teraz jak jakaś Basia ma bardzo zniszczone włosy i boję się co to będzie po wrzątkowaniu,to robię tak.Zagotowuję wodę w czajniku elektrycznym. Jak się zagotuje i wyłączy to otwieram tą klapkę od czajnika na górze,żeby woda trochę przestygła.Tak czekam jakieś 10 minut i leję biednej Barbie na głowę.Jak to nie pomoże powtarzam cały rytuał jeszcze raz.
- DragonLady
- Kontakt:
To i ja coś dorzucę.

Blossom Beauty Teresa.

Syrenkę też mam, chociaż ogonek zamieniła na wygodniejsze ciuchy.

Hula Hair Tesia. Coś mi się te Tereski same pod obiektyw pchają...

Gimnastyczka... Olympic Gymnast czy jakoś tak
.

Blossom Beauty Teresa.

Syrenkę też mam, chociaż ogonek zamieniła na wygodniejsze ciuchy.

Hula Hair Tesia. Coś mi się te Tereski same pod obiektyw pchają...

Gimnastyczka... Olympic Gymnast czy jakoś tak
- lwica
- Kontakt:
DragonLady przepiękne są Twoje laleczki.Nie krępuj się,wrzucaj fotki,coś czuję,że masz dużo więcej tych ślicznotek z lat 90-tych.Blossom beauty Teresa ma przepiękne oczy a Hula Hair Teresa ma cudowne włoski.
Wiecie co zauważyłam że Tereski właśnie te starsze mają ciemniejszą karnację niż Barbie.Ja rozumiem,że lalki plażowe i te serie Malibu czy Cali Girl są bardziej opalone ale wszystkie bez wyjątku czy to jest Barbie,Teresa.Kira,Lea.Ale w innych seriach i przynajmniej te Tereski,które ja posiadam mają ciemniejsza skórę.I chyba to mi się tak w nich podoba.Ten piękny mold.śliczne oczy,ciemne długie włosy i opalone ciałko sprawia,że Tereska jest taka wyjątkowa.
Wiecie co zauważyłam że Tereski właśnie te starsze mają ciemniejszą karnację niż Barbie.Ja rozumiem,że lalki plażowe i te serie Malibu czy Cali Girl są bardziej opalone ale wszystkie bez wyjątku czy to jest Barbie,Teresa.Kira,Lea.Ale w innych seriach i przynajmniej te Tereski,które ja posiadam mają ciemniejsza skórę.I chyba to mi się tak w nich podoba.Ten piękny mold.śliczne oczy,ciemne długie włosy i opalone ciałko sprawia,że Tereska jest taka wyjątkowa.
- DragonLady
- Kontakt:
Mogę wrzucać, ale pod warunkiem, że mi nie każecie podpisywać każdej jednej jaką znajdę
.

- ingrid
- Kontakt:
Hula Hair Teresa, śliczna, prześliczna, w ogóle bardzo lubię tę serię i jakby mi się udało, to chętnie wzięłabym do kolekcji wszystkie trzy, Barbie, Terenię i Krystynkę, one są chyba zaprojektowane pod fazy zachodu słońca, Barbie wczesny zachód, Teresa późniejszy zachód na tle morza, a Christie zachód, który przechodzi zdecydowanie w wieczór. Bardzo przypada mi jeszcze do gustu seria Hollywood Hair
Tereski z lat 90 miały opaloną karnację, ponieważ Teresa z tego, co kojarzę jest hiszpańską koleżanką Barbie o takiej południowej właśnie urodzie, zazwyczaj ciemnych oczach i ciemniejszych włosach.
Tereski z lat 90 miały opaloną karnację, ponieważ Teresa z tego, co kojarzę jest hiszpańską koleżanką Barbie o takiej południowej właśnie urodzie, zazwyczaj ciemnych oczach i ciemniejszych włosach.
- DragonLady
- Kontakt:
Hula Hair mam wszystkie trzy
- lwica
- Kontakt:
Ingrid wiem co czujesz,ja również chciałabym skompletować wszystkie trzy dziewczyny z serii Hula Hair ale tak ciężko je dostać,zwłaszcza żeby włoski były w nienaruszonym stanie.Ale może w końcu Nam się uda.Podziwiam Twoją wiedzę na temat tej serii i zachodów słońca.Nie miałam o tym bladego pojęcia,a Ty tak pięknie to opisałaś,że jescze bardziej o nich marzę.O Tereska jest hiszpanką,to dlatego jest taka śliczna.
DradonLady zazdroszczę i gratuluję,że udało Ci się zdobyć całą serię.Wstaw fotkę wszystkich trzech ślicznotek to będziemy się zachwycać.
DradonLady zazdroszczę i gratuluję,że udało Ci się zdobyć całą serię.Wstaw fotkę wszystkich trzech ślicznotek to będziemy się zachwycać.
- VintageVixen
- Kontakt:
Ja rowniez marze o wszystkich Hula Hair, zobaczylam je kiedys na jednym zjdeciu obok siebie, sa tak piekne, ze sama nie wiedzialam ktora chce miec, a potem stwierdzilam ze wszystkie. Niestety jak narazie nie posiadam zadnej, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo wpadnie mi jakas w rece.
Super watek i wszystkie tu przedstawione dziewczyny i nawet jeden rodzynek fantastyczni. Wielka szkoda ze Mattel odszedl od takiego wizerunku Barbie i jej przyjaciolek oraz takiej dokladnosci wykonania. Nie pozostaje nic innego jak cieszyc oczy na przeszlosci Mattela.
Super watek i wszystkie tu przedstawione dziewczyny i nawet jeden rodzynek fantastyczni. Wielka szkoda ze Mattel odszedl od takiego wizerunku Barbie i jej przyjaciolek oraz takiej dokladnosci wykonania. Nie pozostaje nic innego jak cieszyc oczy na przeszlosci Mattela.
- DragonLady
- Kontakt:
Lwico, następnym razem, bo żeby wyciągnąć wszystkie trzy, muszę przekopać trzy różne półki
. Przypomnij przed weekendem
.
- lwica
- Kontakt:
VintageVixen fajnie,że do Nas dołączyłaś i podzielasz Nasza pasję do laleczek z lat 90-tych.Jeżeli już jakieś masz to wrzucaj fotki.
Smoczyco spróbuję przypomnieć,chociaż chyba już mam początki sklerozy hi hi,ale postaram się.
Smoczyco spróbuję przypomnieć,chociaż chyba już mam początki sklerozy hi hi,ale postaram się.
- VintageVixen
- Kontakt: